la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Artık dazlağım... 2 numara yaptırdım bütün saçları.... ama kendime bir türlü yakıştıramadım... kafamın şeklini de beğenmedim zaten.... ne yapacağım şimdi ben.... ne yapsam da saçım daha hızlı uzasa da bir an önce şu dazlaklıktan kurtulsam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 2 numara dazlak sayılmaz ya su sıcak yaz gününde en iyisini yapmısın bende vurduruyorum yarın 3e kafa zati kocaman sacta uzadı biraz her gün yıka yıka bayılıo insan .dalgalı saç uzaltılmaz abi saçın düzse istediğin kadar uzatta dalgalı saç eziyete dönüşüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 seviyorum bu forumu ya.... yine içimi rahatlattınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 3 en iyisi ya. favorim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ss isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bir röportajında söylüyordu Öztürk Serengil. Saç çıkartmak için inek boku sürmüş başına (afedersiniz), hatta ineğe bile yalatmış kafasını ama bir çözüm getirmemiş. Demek ki 2 numara da olsa saçlarımızı sevelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kızsan resim koy değilsen bize ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kameram olsa bi ss alıp koyardım buraya.... ancak telefonumla fotoğrafımı çekebilirim ama kullandığım bilgisayarın bluetooth u olmadığından aktaramam.... ha derseniz bana mms olarak yolla ben koyarım, eyvallah... edit: kız değilim hocam kusura bakma :P nick yanıltmasın.... [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:16 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 anıl kral bapz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 3 favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yolla bana koyayım patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 40cm saç rules :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 uzun saç yönetir abi. küçücük miniminicikken bile uzundu saçım şimdi yine uzuyo. kepçe kulaklarımı gizlemek için uzatırdım eskiden kestirdiğim günden beri de kısa saçı kendime hiç yakıştıramam her fırsatta da uzatırım. kulaklarım artık normal ama alıştık bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @syn eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar