dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kaplumbağa kabuuu (mario hesaaabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Daş atar gafaya gayafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 "sefgi sözcükleri ile kalbini kırar.. ühühühü" pekaziz'in eski kız arkadaşı necla güldürgüldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kunfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Uçan dekmee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sapan ahuahuh bu nası bi topik yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 tırnak. hatun kişisi ya o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Anlatayım bu nasıl bir topic. İş yeriden yaşından saygı duyupta ses çıkarmadığım bir dengesizi nasıl gebertsem. Gebertsem dayıma ayıp olur mu düşünceleri sonucu can sıkıntısı ve sıcak etkisiyle açtım. Adamda herbirşeyi bilme ve üstüne vazife olmayan konular hakkında yorum yürütme, ayrıca büyük olduğunu düşünerek ezmeye çalışma çabaları varda. Birileri şöyle güzel bir silah beğendirirse bana onu kullanırım :). Ama dur gerek kalmadı dimi? Ben dayıma havale ettim dengesizi dayım kulaklarını çekmiş sesi çıkmıyo. Rahatım hehe. Ayrıca üstteki arkadaş iskambil kaadını fırlatsa çok pis yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 kendisine bir şarkı söylemek istiyorum inleyen nameler melodisi ile söyleyin sizde.. bilmiyorsanız şarkıyı ahanda kendisi burada ama benim sözlerimle okuyacağız.. [her beraber söylüyoz ama] ZIPLAYAN FARELER zıplayan fareler, tarlamı sardı.. bir tarla ki orda hep sebzeler vardı.. zıplayan fareler, tarlamı sardı.. bir tarla ki orda hep sebzeler vardı.. sarımsaklar, pancarlar, semizotu, ıspanak brüksel lahanası da vardı. [dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı] dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı dırı dırı dırı dı] armutlar ovada, muz oradaydı bir tarla ki hep dolu ağaçlar vardı. armutlar ovada, muz oradaydı bir tarla ki hep dolu ağaçlar vardı. sarımsaklar, pancarlar, semizotu, ıspanak brüksel lahanası da vardı. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:40 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Ahaha dasaaa süpersin valla. Bu parça benim çok önemlidir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 üçün biri var elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Rahmetlik babam bu parçayı dinlerdi arabada hep. Şimdi hatırlatınca yüzümde güzel bir tebessüm oluştu. Burdan dasaaa ya teşekkür ediyorum :). [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:38 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ^_^ yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 The Stopable Force Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 turnike lastiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 wand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Şemsiyeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 şakşuka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 oryuken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 shiruken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 dep dep foryuket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ginaly en iyi pop-art sanatını kullanıyor silah olarak^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 mitralyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 merdane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar