Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdeal PvM Karakteri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de başlamaya karar verdim oyuna. Öyle kendi çapımda takılmayı, farklı farklı bin türlü yaratığı kesmeyi planlıyorum.

PvP yapamam zaten, çerez niyetine yerler beni, o yüzden şöyle beni fazla kastırmayacak, iki tıklamayla ortalama bir yaratığı kesebileceğim bir karakteri nasıl kasmam gerekiyor?

Tamer demeyin, binbir türlü derdi tasası, mafyası falan vardır onun kesin. Şöyle güzel, kolay kolay yatmayacak bir warrior çok makbule geçer.

Ne yapmak lazım?

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 21:00 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Paladin archer olmaz diyorsun ama PvM için çok iyi. PvM için melee char yapılmaz, güçlü yaratıklar katır kutur yer seni sonra. En fazla dragon ve ice fiend öldürürsün bayarsın bir süre sonra.

Paladin archer istemiyorsan necro mage yada bard mage cillop olur.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 23:57 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben olsam tavsiye vermezdim.

[spo]Joscelin (05:23):
ben seni kestim bu arada
Arda (05:24):
?
Joscelin (05:24):
orda duruyodun
gelip kesmesinler diye
ben kestim
abi
2 dakika sonra cıkacaktı oyundan o
=( [/spo]
Mesaj tarihi:
110 musicianship
110 peacemaking
110 provocation
110 discordance (bunu hiç denemedim ama övenler var, biraz araştır)
110 magery
110 evaluating intelligence
kalanı da meditation yaparsın
Mesaj tarihi:
60 Chivalry yeterli olur. Enemy of one'da belki zorlar ama çok da sorun olcağını sanmam. (hadi 70 olsun çok istiosan :P)

+ olanları da archery, tactics, disco, peace verebilirsin archery ve tactics ağırlıklı olarak.
ayrıca slayer bow kullanman lazım. nerden bulurum diyorsan juka bowlara bir göz at.

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 12:04 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yukardaki template'i denemeye karar verdim 1-2 gün önce, archery 90 oldu, etrafta gezerken de music kasıyorum da skill 55de ve ben baymış durumdayım. peace ve disco kasmayı düşünemiyorum bile :)
Mesaj tarihi:
archerdan bahsediyorsan kesmeye çalıştığın yaratığın türünden slayer silahın olcak elinde. peace edip discordance yapcaksın kesmek istediğine. sonra enemy of one, divine fury, concantrate weapon yapıp saldırcaksın. başka bişi yapmana gerek yok.
müzik aleti olarak da kestiğin türün slayer aletini veya exceptional bir müzik aleti kullanabilirsin.
Mesaj tarihi:
ya bu kadar ne kesilecek ki? verilen templatelerle destard falan dolaşılır, lich lord daemon falan 4er 5er li dahi dolansalar kesilir. Kimseye de ancient wyrmlere solo dalmayı önermiyorum. Belki olur,tek kişi kesilir ama riskli zaten.

strateji demişsin, dikkat etmedim. yaratığı peace edip, magery yeteneğinle 1-2 elemental summon edecen onları seni korumaları emrini ver, dragon sana attack verdiğinde onlar da dragona dalacaklar. dragon (hep dragon diyom başka bişey de olabilir) peace halindeyken sen ona devamlı peace basmaya devam edeceksin (çünkü dispel ediyo onları) o öyle ninnilerinle uyurken senin elementaller harcayacak o rakibi.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:59 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...