Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 giriyor hesap ayın başından başlıyor tarife sanırım cık git o evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Az önce 1024 6gb kotalıdan sınırsıza geçiş yaptım da bir iki not ekleyeyim, düşünen arkadaşlara bilgi olsun. Faturalandırma tarife değişikliği yaptığınız güne kadar oluyor. Atıyorum bugün yaptınız, kotayı aşmadıysanız ekstra ücretlendirme olmuyor. Bizzat şubeye gitmenize gerek yok, sadece hat kimin üzerine kayıtlıysa o kişiye özel 1-2 soru soruluyor, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben yaptığımda 2 saat içinde geçmiştim sınırsıza (faturadan gün hesabı yapmıştım ay sonunda) hiçbir sorun da olmadı. kotasız gün + kotalı gün ücretlerini ödüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben ay ortasinda hizi arttirip ayni zamanda limitsize gectim.. dilekceyi verdikten sonra ayni gun gerceklesti.. ama 30 kusur ytl fazladan para gelior bi ay sonra faturada, sebebi ise ay ortasinda tarife degisikligi yapildigi icin.. faturanin arkasinda bunu yazior su anda adini hatirlayamiyorum 2mb limitsize 120 ytl kusur fatura geldi ilk ay (sadece bir aylik, daha onceki aylar odenmisti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bne dün yaptırdım.Dilekçeye gerek yok hiçbirşeye sadece kimliği tehid ettiler o kadar. Ses kaydı aldı onaylıyor musun falan dedi yes oo rayt dedim. 1 gün içinde olucaktı.Olmuştur herhalde daha aramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 benim baglantim abimin adina ve abim yurtdışında yaşıyor. telefonla defalarca denedim mamafih geçiremedim ( abim gibi konuştum evet) tüm kimlik bilgilerini herşeyi verdim ama telekoma kadar gelmeniz lazim dediler... yil olmuş neredeyse 2008 ama internet sitesinden veya telefondan herhangi birşey yapılamiyor... bir de reklam yapmışlar sakıncasız internet diye... kınıyorum efendim kınıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Birak ya. Kandiramamissin TT yi camur atma bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ilk gelecek faturana, limitsize hoş geldin kardeş vergisi adı altında en az 30-40 lira geçirecek telekom black haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ya ondanda çok korkuyorum. Şimdi adam dediki 15 i gibi geçtim ben. Bu zamana kadar kullandığınız kota faturası (doldurdum3gbı) + Limitsiz tarifeden kullandığınız gün kadar ödeyeceksiniz merak ediyorum ne kadar gelecek. 50-60 bişey tahmin ediyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 sanırsam kotanı 30 bölüp günlük kullanıma göre artan parasını alıolar geri kalan kısmıda normal gelio. ben geçmiştim öle pek bi fiyat farkı gelmedi bana gerçi kotalı iken çok absürt bi dl yapmamıstım 55 felan gelmiştir max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Ne kadar kullandıysan kota miktarından + Kalan günlerin kotasız üstünden faturalandırılması toplamını veriyosun. Bana bu şekilde gelmişti. Ayın 4 ünde falan geçmiştim. Normal geldi fatura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar