bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Caiz midir? Şimdi ay ortası şu an yapıp bi kaç gün sonra limitsiz kullanabilir miyim ? var mı böyle bi imkanım. Sonra yine kotalıya çevirebilir miyim? ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 + bende bişi sorucam şimdi benim internetim kapalı yanı kesıldı odemedım faturaları :P sımdı ben bunu actırıcam 256 olarak mı acılıcak 1024 olarak mı 49 milyon yine aynı dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 topik açsana bende nie soruyon sorumu baltalıyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kullanırsın, hatta başvuru yaptıktan 1-2 saat sonra geçersin sınırsıza. ama o güne kadar kulandığın kısmı kotalı olarak sayabilirler emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bidahaki aydan itibaren geçerli oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpicuno Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hemen geçerli oluyor diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hemen gerçerli oluyor.. eger geçerli olmassa intihar ediyorum zaten :D yaptıgım downloadlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 arayıp sorsanıza bi sesim çok çıkmıyor bide üşeniyorum =) veriyim no yu da 444 0 375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yapılıyo, kotalıdan kotasıza son gün bile geçebilirsin zaten geçmesende vericeğin para, kotasızının %25 daha fazlası maksimumda, daha çok girmemiyo [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 20:16 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bide bişey sorucam powerxl i 8 saat açık bırakmışım ne kadar girmiştir bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben aradım sordum. turk telekom bayisine, uyelıge kayıtlı kişi gitsin başvursun tarife değişikliğini gerçekleştirirler dedi. babamda gitmiceğinden ben gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hemen geçerli oluyor diye biliyorum eğer öyle değilse gg yim bu ay sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 nasıl ya :s oraya gitmek mi lazım telefondan halledilmiyor mu. Pufff nası gitcek koskoca kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gitmek şart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 telefonla hallediliyor..her türlü yükseltme telefonla yapılıyor,ancak düşürme yapmıyorlar.. kulaktan dolma değil denedim denediler biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yok ben denedim en az 10 kere abartısız, yükseltemedim. yapılmıyor yükseltme, eğer yapıldıysa o senin şansına. ha bi ara 256 ları kampanya dahilinde 1 mb e çıkarttılar tlefondan ama o kadar, onun dışında resmi olarak telefondan yapma hakları yok. onların yapması demek, senin telefonla birkaç bilgisini edindiğin herkesin internetini yükselttirebilirsin demek. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 23:15 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 aradım yapmıyorlar kardeşim yalanmı söyliyecem çık çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 babanın gitmesine gerek yok diye biliyorum ben, abone formunu al imza kısmına baban imza atsın git götür tekrardan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yükseltme telefonla oluyor düşürme olmuyor diye biliyorum tecrübe ile sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ben geçtim geçenlerde kotadan kotasıza. Gidiyorsun şubene, veriyorsun dilekçeni, 1 haftada falan geçiyor. Yalnız olay şu: Dilekçe verdikten sonra arayıp sorun "geçtim mi?" diye 444 0 375'e. Hemen geçmiyor. Ööle "Kotasıza geçtim oleey, yardır" yaparsan haşırt diye bir ses geliyor fatura gelince. Ay sonu ise şöyle oluyor(muş): 1 ay içerisinde kullandığın kotalı günün hesabı (Kota ücreti / 30 x Kullandığın gün sayısı) + ayın kalan bölümünde kullandığın kotasız günün hesabı (Kotasız ücret / 30 x Kullandığın gün sayısı) Tabi bu kota aşımı yapmadığını varsayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ben arayıp sorduğumda istediğiniz zaman gidip yaptırın değişikliği o ay başında geçerli olur, o zamana kadar eski tarife ile devam edip o fiyattan fatura ödersiniz demişlerdi. tabi benimki 1024den 2048e geçiş içindi ama sanmıyorum ki kotalı/kotasız olaylarında bi değişiklik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Yok ay sonunda olmuyor değişiklik, 2 kere arayıp teyit ettirdim nasıl olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bende geçicem inş kotasıza çok yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hala birşey anlamadım ben ay ortasızdan 1024 4 gb kotalıdan 2k kotasız a geçtim ve geçtiğim gün yüklenmeye başladım downloadnlara 25 gb download yapmışım şimdi bana noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 up çok merak ediyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar