Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ayaklarında ugg da vardır şimdi paranın gözü kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Xaenin said: Dışarda izmirli kızlar kar görmenin verdiği sevinçle birbirlerine kartopu atıyolar, ben de biramı açtım, cam kenarına oturdum karı izliyorum. karı mı izliyorsun karı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ama ben karı sanmıştım daha açıklayıcı olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ha tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Xaenin said: Dışarda izmirli kızlar kar görmenin verdiği sevinçle birbirlerine kartopu atıyolar, ben de biramı açtım, cam kenarına oturdum karı izliyorum. çaarsana beraber izleyelim karı ne hayırsız bi adamsın sen ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sigara da icsene, her icine cektiginde karanlik pencerede yuzun belirsin, hayvan gibi bak boyle, sonra kizlardan biri bunu gorup ciglik atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 1 saat içinde falan 3 tane organik kimya lab raporu yazmam lazım( bilgisayarda değil, elle deftere ), ben gülme krizine girdim burda yetişmicek nası olsa diye. şansım nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Takım elbisemle jilet gibi oldum ama takımım hala hazır değil gibi hissediyorum sunuma buna ne diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 mesela benim takımlar hep hazır herkes şanslı doğmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Syn said: ayaklarında ugg da vardır şimdi paranın gözü kör olsunuggla kara cikiyolarsa cidden cok zenginlerdir sonra cope atmalari gerekiceginden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bizim kartlarımızdaki gursel/yemekhane/canon kredilerine falan bakabildigimiz bir site varmıs sanırım =), bilen var mı adresini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thsn. Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://sucard.sabanciuniv.edu/ Buradan bakılıyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hah tamam buydu aradıgım =), cok sagol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ya kafamda cs 201 i freshin 2. döneminde yani bu dönem almak var. Sizce intihar mı olur. Ders programım uyuyor o konuda problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 o zaman ne acidan intihar olacak? cs okucaksan albert leviden almamak yararinadir zaten, kesinlikle gulsen demirozu oneririm. edit: ha fresh'in 2. donemi demissin. Yok olmaz, cs'i lisede de alsan ayni sey olacakti zaten onceden kodlama temelin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 cs 101 yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yok, 101 bizde 201, 2. sinifin ilk donemi alindigi icin normal ders programlarinda (eskiden ilk donem acilmazdi simdi acilmaya baslanmis heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 albert levi artık cs 201 vermiyormuş kendisyle doğrudan görüştüm. önceden kodlama temelim var ama temelde kaldı. c++, visual basic, action script hepsiyle aşınalığım var ama işte temel düzeyde. çok tereddütte kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Eger programina uyuyosa al tabi ki, yani hicbi fark olmucak 2. donem almanla (programin farkli olucak iste sadece), cunku simdi alacagin derslerin hicbirinin bir getirisi yok CS'e. Albert Levi CS vermesin zaten. Cok iyi bir hoca ama ya 2 ayri sinif kuracaklar, cs ci olmayanlara albert hoca girecek eglendirecek onlari, diger sinifta da gereksinim duydugumuz tum temel verilecek ki cs202 aldigimizda constructor nasi yaziliyo ki abi? diye kalmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 programa uyuyor da programıda dolduruyor :D ondan çok düşündüm curcuit 201 çok kazık mıdır. kafamdaki işlerden biri çünkü cs 201 şimdi alırsam seneye rahat ederm gibi ama emin değilim işte. Belki en iyisi şimdi alıp sonra add droplarda olmazsa bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Selam, ek kontenjandan girdim sabancıya ben de. gölün ordayım gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 okul tatil ve boşken napyorsun gölün orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben çok sevdim gölü. ordayım gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sen bir yüz orda :D yazın oranın yüzeni çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar