asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Evet çok pis merak ediyorum o jandarma olayını duyunca zaten oha noluyo yaa dedim. Meraktan çatlıyorum. A bloklarında kalanlar bi zahmet çekim yapsın lütfen noluyo çatlicim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Fotoğraflar çekiliyo da nerde bakabiliriz ki onlara? Merak ediyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 birileri de video çekimi yapsın ya. ben her MSN de ahah olay var diyene fotoğraf çek diyorum ama bakalım yarın görücez sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 su an insan sayısı 3 e katlandı herhalde bu gece 3 e kadar sürer öyle diyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 video çekin foto çekin bişiler yapın. bu bi arkadaşımdan geldi biraz önce: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yağmur yağıyo diye pijama tipi giysilerle koşan 3 kızın başının altından çıktı hepsi, onları gören birileri bağırınca onlar da bağırarak karşılık verdi. sonra cama çıkanlar da bağırışınca a3-a4-a5-a6 arası bağrışmalar başladı. sonra aşağı doğru ilerledi. a yurtlarının alt meydanında devam ediyor hala :D davullar, darbukalar, damacanalar, saksafon, lazeler, meşaleler, alevler.. baya hareketli bi gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sabancı geldi en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 abi, bu gece sly sabanciya gitmis, kesin onun basinin altindan cikti. hatta bence ilk ciglik atan kizlar sly'dan kacarken ciglik atiyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Bunlar biraz iyi çıkmış karanlıkta telefonda. Valla bu vize maratonunda o kadar dersin üstüne iyi geldi, süperdi. Disiplin falan diyolar ama sanmıyorum nası bulup disipline vercekler :D O koşan kızlara helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Güvenliği aradık meraktan da adamların dediği "yapacak birşeyimiz yok, zaten dağılırlar" dedi, adamları ordaymış :D adamlar güle eğlene izliolardı. sonra güvenlik amirlerini aradık gece vardiyasının, yapabilceğimiz birşey yok malesef, zaten dağılmaya başladılar dedi.. söylemişler dağılın, susun diye de dinlememiş kimse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Abi derdiniz ne işte benim de sınavım var yarın ama ihtiyacım vardı. Zaten hist ve spsi ardarda koyanların da yani öpülmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sevilsinler biraz Deşarj olduk acaip ihtiyacımız vardı, güvenlik de sigara içe içe izliyodu cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 derdim yok ya, ben de ordaydım. merakımdan aradık güvenliği sorduk napcaksınız diye :D zaten dağılmaya başlamıştı millet biz aradığımızda. news'te o kadar laf etmişler. sanki günlerdir çalışıyorlar da şurda millet 1 saat tantana yaptı diye sınavdan düşük not alcaklar. iyi oldu bence de, lazım senede 1-2 kere böyle şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Zaten kıl olddum o newsta laf edenlere, patide varsa da alınmayın demiyorum alının abi. Toplanılmış, eğlenilmiş nedir yani :D ITU'de abazanlar yürür Sabancı'da kızlı erkekli kopulur işte (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aha çok hoş olmuş, bi arkadaş yolladı video filan. çok eğlenceli gözüküyor cidden. bu geceye tanık olmak isterdim ehe :) yalnız olay efsaneye doğru kayıyo, yazış başlamış, biri newste yazmış: "4 kızın ortalıkta çılgınca koşmasıyla başladı. gözlerim yanlış görmediyse ikisi üssüzdü hatta." kızlar erasmusmuş diye bişiler de duyduk bu arada (patiden Thsn.'in oda arkadaşı sınıfında gördüğünü iddia etmiş) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bizim ilk senede ciplak bi kiz b6 b7 arasinda kosmustu canhiras bi ciglik atarak. o da cozulemeyen efsanelerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 evet onu biz de duyduk, sabancı efsaneleri arasında yerini almış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 o olay hala acikliga kavusmadi, daha derin incelenmesi lazim kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 5. yılım. Gördüğüm yaşadığım en güzel geceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 emekli olabilirsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 vakti geldi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ayrıca tepki verenlerin zihniyeti orta çağdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 tepki verenlerin GPAi 3.98 filandir buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 3.96'ya inmesinde bi sakınca yok. bir gecenin 2 saati çalışmayınca 0.02 düşüyorsa tabi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bu tarz olaylar bu kadar mı değerli sizde ya? abo. bizim için rutin oldu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ekşi yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar