Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yağmur yağıyo diye pijama tipi giysilerle koşan 3 kızın başının altından çıktı hepsi, onları gören birileri bağırınca onlar da bağırarak karşılık verdi. sonra cama çıkanlar da bağırışınca a3-a4-a5-a6 arası bağrışmalar başladı. sonra aşağı doğru ilerledi. a yurtlarının alt meydanında devam ediyor hala :D
davullar, darbukalar, damacanalar, saksafon, lazeler, meşaleler, alevler.. baya hareketli bi gece :)
Mesaj tarihi:

Bunlar biraz iyi çıkmış karanlıkta telefonda. Valla bu vize maratonunda o kadar dersin üstüne iyi geldi, süperdi. Disiplin falan diyolar ama sanmıyorum nası bulup disipline vercekler :D

O koşan kızlara helal olsun :)
Mesaj tarihi:
Güvenliği aradık meraktan da adamların dediği "yapacak birşeyimiz yok, zaten dağılırlar" dedi, adamları ordaymış :D adamlar güle eğlene izliolardı. sonra güvenlik amirlerini aradık gece vardiyasının, yapabilceğimiz birşey yok malesef, zaten dağılmaya başladılar dedi.. söylemişler dağılın, susun diye de dinlememiş kimse :D
Mesaj tarihi:
Abi derdiniz ne işte benim de sınavım var yarın ama ihtiyacım vardı. Zaten hist ve spsi ardarda koyanların da yani öpülmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sevilsinler biraz

Deşarj olduk acaip ihtiyacımız vardı, güvenlik de sigara içe içe izliyodu cidden :D
Mesaj tarihi:
derdim yok ya, ben de ordaydım. merakımdan aradık güvenliği sorduk napcaksınız diye :D zaten dağılmaya başlamıştı millet biz aradığımızda.

news'te o kadar laf etmişler. sanki günlerdir çalışıyorlar da şurda millet 1 saat tantana yaptı diye sınavdan düşük not alcaklar.
iyi oldu bence de, lazım senede 1-2 kere böyle şeyler..
Mesaj tarihi:
aha çok hoş olmuş, bi arkadaş yolladı video filan. çok eğlenceli gözüküyor cidden. bu geceye tanık olmak isterdim ehe :)

yalnız olay efsaneye doğru kayıyo, yazış başlamış, biri newste yazmış: "4 kızın ortalıkta çılgınca koşmasıyla başladı. gözlerim yanlış görmediyse ikisi üssüzdü hatta."

kızlar erasmusmuş diye bişiler de duyduk bu arada (patiden Thsn.'in oda arkadaşı sınıfında gördüğünü iddia etmiş) :)
  • Yeni Oluştur...