Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

yağmur yağıyo diye pijama tipi giysilerle koşan 3 kızın başının altından çıktı hepsi, onları gören birileri bağırınca onlar da bağırarak karşılık verdi. sonra cama çıkanlar da bağırışınca a3-a4-a5-a6 arası bağrışmalar başladı. sonra aşağı doğru ilerledi. a yurtlarının alt meydanında devam ediyor hala :D
davullar, darbukalar, damacanalar, saksafon, lazeler, meşaleler, alevler.. baya hareketli bi gece :)
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenliği aradık meraktan da adamların dediği "yapacak birşeyimiz yok, zaten dağılırlar" dedi, adamları ordaymış :D adamlar güle eğlene izliolardı. sonra güvenlik amirlerini aradık gece vardiyasının, yapabilceğimiz birşey yok malesef, zaten dağılmaya başladılar dedi.. söylemişler dağılın, susun diye de dinlememiş kimse :D
Sosyal ağlarda paylaş

derdim yok ya, ben de ordaydım. merakımdan aradık güvenliği sorduk napcaksınız diye :D zaten dağılmaya başlamıştı millet biz aradığımızda.

news'te o kadar laf etmişler. sanki günlerdir çalışıyorlar da şurda millet 1 saat tantana yaptı diye sınavdan düşük not alcaklar.
iyi oldu bence de, lazım senede 1-2 kere böyle şeyler..
Sosyal ağlarda paylaş

aha çok hoş olmuş, bi arkadaş yolladı video filan. çok eğlenceli gözüküyor cidden. bu geceye tanık olmak isterdim ehe :)

yalnız olay efsaneye doğru kayıyo, yazış başlamış, biri newste yazmış: "4 kızın ortalıkta çılgınca koşmasıyla başladı. gözlerim yanlış görmediyse ikisi üssüzdü hatta."

kızlar erasmusmuş diye bişiler de duyduk bu arada (patiden Thsn.'in oda arkadaşı sınıfında gördüğünü iddia etmiş) :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...