aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sebilin elektrik çıkışı ne? çıkış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bilmiyorum da su dökünce elektrik şeyoluyor ya , ondan . Bişey yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 fakultede sebil yok ne demek ya?? 1 bardak suyumu icmeden derse giremem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Abi ELAE gibi HAE (Humanity Assesment Exam) de yapsınlar ona göre hazırlık koysunlar ya. Sıkıntıları neymiş anlamadım ki... Şahsı mübareklerin tüm fakültelerdeki sebilleri elleriyle finanse edip su her bittiğinde elleriyle değiştirmelerini arzu ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yurtlar belli oldu . bannerwebden student records , oradan account summarye girince account balanceda yurt ücreti de varsa çıkmış demektir , önce ben de inanmadım ama bana ve delaya yurt çıktı elaidiye çıkmadı gözüküyor ,yazmıyor ücreti baktım , sinir halindeyiz ama daha kesin bir bilgi değil bu . [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 20:11 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bööö. pazartesini beklesek iyi olacak sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Oha bi dakka , çıkmadı mı ? Çıkmadı de sevinicez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yok bende yazıyo dorm Yurt ücreti diye de. Abim de 2007-2008 için bişi yazmıyo o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bana da cıkmıs yurt (2 kisilik gerci : )... gerci isteyen olmaz herhalde de boyle 4 kisilik bir odada kalıp 2 kisilige gecmek isteyen biriyle degistirilebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 İlla bulursun da 2 milyar fazladan vericen boşu boşuna , yani bu saatten sonra ben vazgeçtim 4 istiyorum diye resmi olarak bişey yapamazsın da , birine dersin sen benim yerime kal ben senin yerine diye öyle olur , oda arkadaşın kabul ederse . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 haa yok kendi aramızda anlasma degil, 2 milyar az vermek icin zaten, direk okul sistemi aracılıgıyla degistirilebilir mi diye sordum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sanmıyorum , hatta olmaz yani . Sorma bile bence , Saadet çıkarır tırnakları "Dalga mı geçiyon lan sen benle" diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ehaehaheha, hiç kurcalamayim o zaman ya, daha okul baslamadan papaz olmayalım yonetimle =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi şu yurt olayını iyi bulmuşsunuz, salladysanız iyi sallamışsınız helal olsun çok gerçekçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 saatler kaldı yurtların açıklanmasına. nasıl durumlar? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 saadete gidersin, ben 2 yazdim ama 4 istiyorum veya tersi dersin, bos yer varsa oraya koyarlar seni. dusuk ihtimaller bunlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ee tam 00:00 da açıklayacaklar mı ahahha :P ps: dalga geçme gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın sadece ironik olsun neden saat 00:00 da açıklanmıyo demekti amacım. Aman yanlış yorumlanmasın. dlhangman abimize saygımız sonsuz. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 22:57 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 harbi ha, yarin aksam 17den once aciklanmaz rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 CULT okuyacak var mı bu arada ? Herkes robot mu yapıyor yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sisteme ders kaydı için giren bir abimiz, kaydını bitirdikten sonra yurt açıklanmış mı bakarsa sevinirim. Ben denemiyorum girmeyi yazık günah ders kaydı yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 afferim lan cok tuttum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 4 kişilik oda dedik , 4 olmazsa 2 vermeyin dedik , gitmişler 2 vermişler , elaidi açıkta kaldı , böyle şey olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hmm üzüldüm. Bu ders kayıt olayı ne zaman yavaşlar da biz de bakabiliriz ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 öğleden sonra yavaşlar anca ben de baktım çıkmış valla o account summary by term olayı da gerçek ama ne saçma iş anlamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar