Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ELAE gibi HAE (Humanity Assesment Exam) de yapsınlar ona göre hazırlık koysunlar ya. Sıkıntıları neymiş anlamadım ki... Şahsı mübareklerin tüm fakültelerdeki sebilleri elleriyle finanse edip su her bittiğinde elleriyle değiştirmelerini arzu ederdim.
Mesaj tarihi:
Yurtlar belli oldu . bannerwebden student records , oradan account summarye girince account balanceda yurt ücreti de varsa çıkmış demektir , önce ben de inanmadım ama bana ve delaya yurt çıktı elaidiye çıkmadı gözüküyor ,yazmıyor ücreti baktım , sinir halindeyiz ama daha kesin bir bilgi değil bu .

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 20:11 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bana da cıkmıs yurt (2 kisilik gerci : )... gerci isteyen olmaz herhalde de boyle 4 kisilik bir odada kalıp 2 kisilige gecmek isteyen biriyle degistirilebilir mi ?
Mesaj tarihi:
İlla bulursun da 2 milyar fazladan vericen boşu boşuna , yani bu saatten sonra ben vazgeçtim 4 istiyorum diye resmi olarak bişey yapamazsın da , birine dersin sen benim yerime kal ben senin yerine diye öyle olur , oda arkadaşın kabul ederse .
Mesaj tarihi:
haa yok kendi aramızda anlasma degil, 2 milyar az vermek icin zaten, direk okul sistemi aracılıgıyla degistirilebilir mi diye sordum =)...
Mesaj tarihi:
ee tam 00:00 da açıklayacaklar mı ahahha :P

ps: dalga geçme gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın sadece ironik olsun neden saat 00:00 da açıklanmıyo demekti amacım. Aman yanlış yorumlanmasın. dlhangman abimize saygımız sonsuz.

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 22:57 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...