Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yer yer o da olabiliyor. misal İTÜ fen edebiyat fakültesinde yönünü bulmaya çalışırken o binanın mimarisine sövmek oldukça olası ben ilk zamanlarda çok sövmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ALLAH BELASINI VERSİN SERAMİK GİBİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi okulun sosyal ortamı ve sana sağladığı olanaklar harika. Derslerde de iyi bir eğitim veriyolar o da gayet güzel. E zorlayacaklar olsun o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nilepe title verin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi aslında boşuna uğraşıyoruz. Ben daha Sabancı'yı yeni kazanmıştım, bu nilep o zamanlarda bile aşıktı okula. Zor iş vazgeçirmek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Alınca düzelir kaan, merak etme. Alınca aklı başına geliyor herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 hocaları iyi olsun isterse dağın başında olsun. aa bi dakka sabancı zaten dağın başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Lise 1'de o zmanki haliyle IC tavladı beni. Lise 1'den beri Sabancı istiyodum. Tamam bundan sonra dile getirmem okula olan sevgimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 getir getir eğleniyoruz ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nileppezdel said: Yok karıştırmam ya, üniversite iyi. Ders de çalışırım gibi gözüküyo bol bol :) Tiheheehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 @Cd- ahahahahahahahhahaah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Benimle dalga geçmek için harcadığınız eforu derslere harcasanız okuldan bu kadar nefret etmezsiniz bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Az kaldı derslere harcayacakları eforu da seni dövmeye harcayacaklar bence ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Değer mi diye tartışmak gerek önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Onlar da dalga geçmesinler ama :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nilep imzayı "okul güzel" olarak değiştirsin bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nilep, egitim bolumunden, cektigi otun etkisi gecene kadar banlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Anlatım bozukluğu, seni kim mod yaptı adalet ve kalkınma:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ekmek said: Az kaldı derslere harcayacakları eforu da seni dövmeye harcayacaklar bence ahaha adSFGDGJFHJ aquila said: nilep, egitim bolumunden, cektigi otun etkisi gecene kadar banlensin. +1 herkes severek geldi ben de çok istiyodum sabancıyı, ii ki girmişim ama bu 2 sene sonra lan ne bu eziyet noluo kardeşim aaaaggggghhh diye inlemeni engellemicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 E tamam bırakın freshliğimin tadını çıkarayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nileppezdel said: Abi Kadıköy Anadolu da en zor liselerden biriydi yani. Her sınav haftası 2-3 zayıf 5-6 tane de 2 alırdım. Ama severdim okulumu deli gibi. Burada daha ççalışkan olacağım ama illa alırım bikaç d falan. F almamayı düşünüyorum, kısmet. Ama severim okulu orası ayrı :)Hehe oyle yurumuyo o isler, finaller bi gelsin quote manyagi yapcaz seni ehehe. Ben de Izmir Fen mezunuyum NS'den C aldim. Gerci benim zamanimda A B ve C amfileri gibi salak bi olay vardi, MDBF ogrencilerini C amfisine atiyorlardi ve konular sinavlar her sey farkliydi. Physics for Poets okurken A ve B amfileri biz Serway okuyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aaa biz physics for poets okuyoruz. Gerçi KAL'da Serway'le baya ilgilenmiştik e book'u vardı bende ama sildim TM'ye geçince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kimsenin elleşmemesi taraftarıyım. sosyal bi deney olarak kalsın müdahale edilmesin. sonuçlar alınınca sonraki senelerde tokat gibi belgelerle çıkılır yeni nileplerin önüne ehe. ilk hafta yol teptikten sonra bayram hediyesi niyetine yurt çıkması şahane oldu bu arada, ben de aynı derecede şenim. "olm göl bile var lan!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar