Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Ekmek said:
Az kaldı derslere harcayacakları eforu da seni dövmeye harcayacaklar bence ahaha

adSFGDGJFHJ

aquila said:
nilep, egitim bolumunden, cektigi otun etkisi gecene kadar banlensin.

+1

herkes severek geldi ben de çok istiyodum sabancıyı, ii ki girmişim ama bu 2 sene sonra lan ne bu eziyet noluo kardeşim aaaaggggghhh diye inlemeni engellemicek..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Abi Kadıköy Anadolu da en zor liselerden biriydi yani. Her sınav haftası 2-3 zayıf 5-6 tane de 2 alırdım. Ama severdim okulumu deli gibi. Burada daha ççalışkan olacağım ama illa alırım bikaç d falan. F almamayı düşünüyorum, kısmet. Ama severim okulu orası ayrı :)
Hehe oyle yurumuyo o isler, finaller bi gelsin quote manyagi yapcaz seni ehehe. Ben de Izmir Fen mezunuyum NS'den C aldim.
Gerci benim zamanimda A B ve C amfileri gibi salak bi olay vardi, MDBF ogrencilerini C amfisine atiyorlardi ve konular sinavlar her sey farkliydi. Physics for Poets okurken A ve B amfileri biz Serway okuyoduk.
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin elleşmemesi taraftarıyım. sosyal bi deney olarak kalsın müdahale edilmesin. sonuçlar alınınca sonraki senelerde tokat gibi belgelerle çıkılır yeni nileplerin önüne ehe.

ilk hafta yol teptikten sonra bayram hediyesi niyetine yurt çıkması şahane oldu bu arada, ben de aynı derecede şenim.

"olm göl bile var lan!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...