nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: Nilin yanna gittim ege di mi dedim sonra selam ben ekmek dedim ilgilenmedi kalktım ben de =( Yanımdan kalktın yerine geçtin be :( Arkadaşlık etseydin ya orda bana... Hem şaşırdım ne olduğunu anlayamadım başta. :D Konuşuruz bi dahaki derse. Sinan çok dedikoducusun :( (:P) @rob: Köpüklüde sigara içiliyo ya cam açıp. Yani bize bişey demiyolar kaç seferdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Xinroth said: Beyler bugün biri cama girdi tanıyan var mı kim o mal? Ahahha sağımdaki masada yarılanlardan biri sen miydin yoksa? Çok komikti o ya :D Ekmek sen miydin len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ekmek değildi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gülen xinroth muydu? Cama giren ekmek miydi? Karışık olmuş biraz sorular orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Cama giren bendim xinroth msn den olayı anlatınca komiklik yapmaya girmiş alakasız biri kızın kim olduğu hala bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Of Koca Usta'yı özlemişim. Köfte piyaz mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Abi karnım aç yemekane kötü o ortadaki cafeler de kötü yok mu güzel bi yer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yok abi dominos söyle. Geçmiş olsun bu arada ben de orada yarılmıştım ama komikti yani kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Komikti abi gül anlat millete. Hakaten komikti çünkü hatta kız keserken çarptım o daha da komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dominos nerde var lan ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 icilmio köpüklüde yada calısanlar sevmio beni yasak dio gelip 2 kez dediler artık utandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: Dominos nerde var lan ayrıcahttp://www.uniyemek.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Robert_Poche said: .. -bannerweb hala düzelmemiş,gene insanlar çile çeke çeke ders seçtiler, sabancı insanının parmak kasları her sene daha güçleniyor :P ITyi toptan kovup tüm yaptıklarını derslerde proje olarak öğrencilere werseler kesinlikle daha başarılı bir web sitemiz we sistemimiz olur ..http://www.pcluks.com/otobanner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dabıl post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kgns said: Ekmek said: Dominos nerde var lan ayrıcahttp://www.uniyemek.com abooov odama ilk gelenle pizamı paylaşabilrim ha çok mutluyum. öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: kgns said: Ekmek said: Dominos nerde var lan ayrıcahttp://www.uniyemek.com abooov odama ilk gelenle pizamı paylaşabilrim ha çok mutluyum. öyle böyle değil.ODAN NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kgns said: Robert_Poche said: .. -bannerweb hala düzelmemiş,gene insanlar çile çeke çeke ders seçtiler, sabancı insanının parmak kasları her sene daha güçleniyor :P ITyi toptan kovup tüm yaptıklarını derslerde proje olarak öğrencilere werseler kesinlikle daha başarılı bir web sitemiz we sistemimiz olur ..http://www.pcluks.com/otobanner zaten bende dayanamadım yazdım ufak bi program, ben programsız deneyenler icin söylüyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sipariş vericem de nereye getiriyolar bu siparişleri ana kapıya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ekmek said: Sipariş vericem de nereye getiriyolar bu siparişleri ana kapıya mı?hayır sen dahilini veriosun onlar gelince güvenlikten seni arıolar oda nondan, sen de evet yemek siparişi verdim diosun, nereye gelsin diyolar, sen de yurduna en yakın yol nerde varsa orayı soyluosun. mesela b8-b9 da kalıosan b8 diosun, b6-b7-b2-a3-a4-b3-b4-b10-b11 yurtlarında kalıosun kendi yurdunu soyluosun, diğerlerinde kalıosan da dediğim gibi sana en yakın yola en yakın yurt neyse onu soyluosun, tamam dio kapatıo, 5 dk sonra arabayla geliolar soylediğin yere, sen orda hazır oluosun, zaten sipariş arabaları belli oluo (eski püskü oluolar) yaklasıp duruo sen de gidiosun diosun ki "XXX ten mi geliosunuz?" (XXX ten sipariş verdiğini varsayarasak) evet derse ismini sölüosun o sana yemegini verio sen de oduosun. Dominostan solersen zaten sormana gerek yok yazar ustunde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu arada sorusu olan yeni arkadaşlar için oda nom 5797, sapıklık yapanı saparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bir gün hepimiz sabancıya geleceğiz öyle ya da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ekmek olayı bomba kaan bi ara görüşelim hasret giderelim bana tanıştır bu pati ahalisini cama çarpanlar, pi'de cam açığ sigara içenler fln tanışılası insanlar hepsi.. bi de öbyk ya laf atanlar, kulaktan dolma bilgilerle yanlış konuşan insanlar eylemle ilgili(hem bugünkü hem 2004'teki), okuldaki diğer olaylarla ilgili vs gelsin bi ara bana anlatiim öğrensinler penth ve o mail mevzuunu sadece penth'ten dinleyip yorum yapmayın adam 40 yaşındaki evli barklı insanları çileden çıkardı 20 yaşındaki dünkü çocuk duramaz karşısında:D türban görüşü ayrı bişi benim de konumum belli ztn bilmeyen öğrensin ama insanların kız kardeşlerine alien demek, hakaret etmek ayrı bişi bunu yapıp tepki görmemeyi ummak apayrı ilkecim:) burda atıp tutanların başına gelirse görürüm napıcaklarını. konuyu burda açmanın anlamı yok tabi tekrar isteyenle okulda görüşür konuşuruz kaan'ın partilerinden birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Robert_Poche said: icilmio köpüklüde yada calısanlar sevmio beni yasak dio gelip 2 kez dediler artık utandım :D Bize 2 kere dediler toplam. Sonra devam ettik bişe olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bana bu kızı bulup getiren olursa sonucu nolursa olsun kendisini ve kız arkadaşını boğazda balık yemeye götürcem. Daha doğrusu ben gelmicem hesap benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kim o kız? Her kızla tanışıp bağlayabilen arkadaşım var ayarlayalım bana yemek ısmarla kız arkadaşımla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar