_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benim esas yabanci dilim almanca ama bu sinavi gule oynaya verimstim yani kolaydi eskiden. simdi zorlastirmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sınav bana da bayagı zor geldi, yani reading'in phase 3'ü ve listening'in phase 2'si zordu bana gore... bu arada, sabancı'daki internet baglantısı kac mbps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 =P [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 GEÇTİM HAZIRLIĞI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UZUN ZAMANDIR SEVİNMEMİŞTİM BU KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: kfg üye [şikayet et] § 07 Eylül 2007, Cuma - 10:37 [ özel msj ] bu arada, sabancı'daki internet baglantısı kac mbps ? Ahahaha ÇÖMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ahaha acıklanmıs, ben de gecmisim !!!!... @aktiftablet nooldu abi ya :P... ogrenicez yavas yavas =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 A geldi iyi oldu..şimdi diğer sınava bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 şeklini yiyim ben senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 aferin Gilean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 show business diorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 abi ben mi beceremiyorum, şu lisansüstü için nası bakıcaz ing sınav sonuçlarına? bütün siteyi aradım, bulamadım birütlü, normal linkten baktığım zaman öğrenci sınava girmemiştir yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 İsmini yazdığından emin misin ? Ciddi soruyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sınavdan çıkarken ordaki kadın söylemişti, lisansüstü öğrencileri bağlı bulundukları fakültelerden öğrenecekler sınav sonuçlarını diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 B almışım ve geçmişim. Sıra Math 101 de inşallaaaaaaah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben donduruyorum kaydimi yarin hayirlisiyla, gec oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Oha niye lan sapıttın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ulan ben bile birakmadim sen niye donduruyosun = ( devam edicektik beraber negzel, yapma olm ya ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Freshman kardeşlerle tanışsaydık ya hani not filan alış-veriş :P (bkz. çömez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hiç kimse sıcak bakmıyor galiba :( neyse ben buradayım hani tanışmak isteyen olursa beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ben varım, bıyıklarım felan var ama benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Son senem basliyo bakalim Sabanci'da, 9 ay sonra 1 yilligina donus yapiyorum 1 hafta sonra, bakalim sabanci da beni ozlemis mi. Bu arada CS201 alcaklar varsa asistan olma durumum var, benim sinifima gelin, bu Xaeninler falan sabote etmeye kalkacaklar, yanci lazim sdf said: show business diorum eheheayrica bu gencte piriltiyi gordum sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 olm ben alcam cs 201, odevlerimi yaparsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Olsun bıyıklı olunca not tutulmuyo mu :P Benim de sakallarım var ama kesmeye niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oryantasyona herkes katılmayı planlıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 şahsen gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar