nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aynen onu yapıcam biraz sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ben direk attımdı zarfı, bi bok bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Abi şimdi ben yeditepede hazırlık atladım 1 sene de fakültede okudum. Sabancıda sınava girmeden atlayabilir miyim hazırlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nope. Bilmem ki lan dsf. Yani, hazırlığı atlayamazsın herhalde de, aldığın dersleri saydırabilir misin bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Niye ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sanmıyorum, hatta sınavı bile geçemeyebilirsin yeditepe'de okuduğun hazırlıkla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yeditepede hazırlık okumadım atladım. Ayrıca yeditepenin hazırlığı ağırdır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bilemiyorum yani orda okuyan arkadaşlarım anlatmıştı, bu ELAE zor sınavmış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yok be, ben netten baktım örnek sınavlara gayet atlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hadi bakalım, atlamazsan baya gülerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ELAE baya bir kolay sınav. Ama tabi biz çok bilip de girdik. Yaparken sıkıldığımı hatırlıyorum. Öyle. Ama tabi bilmeyen napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Syn said: hadi bakalım, atlamazsan baya gülerim ama Ben de gülerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Dinleyip not alıp sonra arkadaki soruları cevaplama olayları falan vardı, bilene kolay ELAE kısmen de, ingilizcem fena değil diyen çatır çutur kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İngilizcem gayet iyi diyorum. Kalmam umarım. Dikkat yoktur bende, aklımda da iyi tutamam. Ondan sadece listeningden korkuyorum. Uyuyakalrısam falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 not tutamazsan yapamazsın zaten aklında tutmayı umma. ELAE candır. (abartı kısmı: TOEFL dan bile iyi olmalı ki okul toefl bile kabul etmiyor :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aklında tutmak değil zaten not alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 zaten listening'in bi bolumunde direk dinlerken cevaplıyorsun soruları, digerinde de dinlerken not alıyorsun, konusmayı da dinlersen adam gibi cok rahat anlasılıyor nereleri not alıcagın (en azından benim girdigim sınavda oyleydi, sans da olabilir)... genel olarak sınav cok kolay gelmemisti bana, zaten c'yle mi ne atladım, ama listening en kolay bolumuydu sınavın bana gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bu hazırlık sınavı ayın kaçı gibi olur tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İlk aşama 1'inde 2. aşama da 3'ünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Detaylar nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Web sitesinde var. Bana zaten paket geldi okuldan orda yazıyo herşey. Ama sitesinde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 http://www.sabanciuniv.edu/tr/?ok/basvuru/kayitlar/Kayitbilgileri2008.html#Elae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Çok şaşırdığım bi durum var yanlız. Geçen sene 313 Say-2 puanıyla,ilk 55k dolaylarında alan Doğa bilimleri bu sene seksen küsurlarla aldı. Yakın bi arkadaşım 295 Say-2 puanıyla 79k sıralamayla girdi. Eğitim ücretine zam falan mı yaptılar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yapılmış galiba öyle diyolardı. Ben yeniyim bilmem gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ne guzel lan, okula yeni girdin merak, kayit islemleri filan, tekrar mi okula gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar