nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hoşbulduk, başka pati de olsun ya gelen tek gelmeyeyim :D nuki var gerçi bi de gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thsn. Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ben de bu seneden itibaren sabancıdayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 geldim ülen çağrırsınızda gelmezmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hoşgeldiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hah lan bende sorun yokmuş ne zaman görsem bu zilyon yıllık başlığı aklıma direkt "gel sabacı" geliyo ne bi mallık var bende diyorum. ama olay zati başlığın kendisindeymiş. OH BEAH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben de geliyom :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahua 2008 ÖSS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Bu sonuçlara göre Üniversitemiz bu yıl da 580 kişilik kontenjanın tamamını başarılı öğrencilerle doldurmuştur. Tüm öğrencilerimize yeni Akademik Yılda başarılar dileriz. Öğrenci Kaynakları Birimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Niye ki ben başarılıyım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tebrikler, o zaman :) sabancıya her gelen başarılıdır ayrıca :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sabancı'nın bu seneki taban puanları belli olmuş mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben de gidiyorum =/ gittim hatta uhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Güle güleee! @Aral daha erken dur :) en geç 1 aya açıklanır sanıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Yakın ev var mı ya eve çıkıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hasta misin salak, yurt hayati sabancinin olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tahminimce 320 civarı olcak doğa bilimleri, olmadı TM ye geçip yonetim bilimlerinden mi girsem diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Kucağımda konaklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mutlukent'te ya da şu Viaport'un yakınlarında bi yerde eve çıkabilirsin. Ama gerek yok bence. Yurt (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Penthesilea said: hasta misin salak, yurt hayati sabancinin olayi asinanyavuz said: Mutlukent'te ya da şu Viaport'un yakınlarında bi yerde eve çıkabilirsin. Ama gerek yok bence. Yurt (tu) Kafayı falan yediniz heralde siz haha. Cehennemin soğuk nefesine hoşgeldiniz ekü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hiç bir şey dersten 5 dakika önce kalkıp, derse vaktinde gitmenin yerini tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Derse hiç gitmemeyi dene olm daha güzel fdgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahah geldiler bu topik sayesinde ağımıza düşürüyoruz gencecik beyinleri... welcome to hell tanıdık bi kız arkım da girmiş sabancıya giderayak fresh çevresi edincezB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Freshler iyi ya, abi bu ne diye geziyolar dsfdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Xaenin said: Penthesilea said: hasta misin salak, yurt hayati sabancinin olayi asinanyavuz said: Mutlukent'te ya da şu Viaport'un yakınlarında bi yerde eve çıkabilirsin. Ama gerek yok bence. Yurt (tu) Kafayı falan yediniz heralde siz haha. Cehennemin soğuk nefesine hoşgeldiniz ekü. eheuhe harbi ha..gerçi bu sene ben de kaşınıorum giricem herhalde yurda da niye böyle bi sadistlik yapıorum hala anlamadım. aklı olan eve çıkar..en kötü ataşehir ordaki yeni ağaoğlundan basın 170le gidersen 14 dakkada okuldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Scheriff said: ahah geldiler tanıdık bi kız arkım da girmiş sabancıya güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Xaenin said: Derse hiç gitmemeyi dene olm daha güzel fdgd. sadfafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar