nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Heppi pörtlek! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arkadaşlar ben sabancı'da bir yıl asistanlık yaptım. Üniversite derslerine girdim (SPS 101 ve 102)ve sınıfımdaki öğrencilerin ödevlerini-sınav kağıtlarını ben okudum notları ben verdim. Bazı dersler gerçekten çok iyi çünkü hocalar iyi :) Ama işin bu harika hocalardan bağımsız olan tarafları da var. Size şunu söylemem gerekir ki sabancıyı yazmayın. Dersler çok ağır bu bir, ikincisi de bursluysanız bir dersten kaldığnızda gözünüzün yaşına bakmadan bursunuzu keserler ortada kalakalırsınız. Orası üniversite değil ticarethane. İşin bu tarafından bakın. Puanınız yetiyorsa başka okulları yazın fakat burayı yazmayın derim. Doktora öğrencisi arkadaşlarımın bile bursunu kesti bu okul. Fen Bilimleri Fakültesini bilmiyorum ama Sanat ve Sosyal Bilimlere girip hayatınızı berbat etmeyin. Doktora yapan bir arkadaş Harvard'a gitmiş araştırması için, şimdi döndü ve bursu yok. Ne yapacak bilmiyorum. Yani önemli olan sizin ne kadar iyi olduğunuz değil, doktora yapan 30 yaşında bi insan dahi olsanız ne kadar paranız olduğu. Bursunuz kesildikten sonra da kimse bir şey yapmıyor, hatta bazı hocalar(çok azı) yüzünüze gülüp sizinle alay ediyorlar bir yardım falan istediğinizde (bazıları çok tatlı, o ayrı). Benim orada gördüğüm yapılan çalışmalara değil sadece paraya saygı olduğu :D dünyanın başka neresinde banka ile üniversitenin birbirine bu kadar iyi karıştığı bir yer vardır bilmiyoum . Bol bol paranız varsa da önermem, daha ilk senede 1-2 dersten kalıp üniversiteyi 5-6 yılda bitirirsiniz, gene paranıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sabancı'ya ticarethane diyeni ilk defa gördüm. 1 yıl asistanlıkla tabi pek bişey anlamamışsın okul hakkında. Bursunu alıp yan gelip yatmanı istemediği için olabilir mi sence okulun bu olayı? Okula gelmeyin okul çok zor demişsin, buna da bişey demiyorum yani hahaha. Allah aşkına bu kadar uzun şeyler yazıyosanız 1 yılda edindiğiniz yalan yanlış bilgilerden yola çıkarak yazmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 savun sabancı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 burs kesmıyolar hemen, ihtarlar var 2. ihtarda yurt ucretu bursu kısmını kesıyor sanırım sadece ondan sonra 3.'de dusuk gelırse o zaman kesılıyorkı 3. sefer ortalama tutturamayan bursluda, bursu haketmez demek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 İsim neydi ya? Benim asistanımsanız teşekkür edicem de, süper insanlardı :) Bu arada Sabancı, ticarethane? Biraz pahalı olabilir, ama ticarethane değil kesinlikle. Tabela üniversiteleri ile karşılaştırmayalım sabancıyı. Yüksek Lisans'ta burs kesme daha ciddi bir olay, ki bildiğim kadarıyla bizim okula has bişi de değil, normal yani. Okul banka değil, öğrencilerine harcıyor parayı. Sabancı kadar yeni olup, sabancı kadar kaliteli en azından lab.lara sahip olan bir üniversite söyleyin, daha ucuz olsun, hak vermezsem neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Xaenin said: Sabancı'ya ticarethane diyeni ilk defa gördüm. 1 yıl asistanlıkla tabi pek bişey anlamamışsın okul hakkında. Bursunu alıp yan gelip yatmanı istemediği için olabilir mi sence okulun bu olayı? Okula gelmeyin okul çok zor demişsin, buna da bişey demiyorum yani hahaha. Allah aşkına bu kadar uzun şeyler yazıyosanız 1 yılda edindiğiniz yalan yanlış bilgilerden yola çıkarak yazmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 auroraa said: Size şunu söylemem gerekir ki sabancıyı yazmayın. Dersler çok ağır bu bir, ikincisi de bursluysanız bir dersten kaldığnızda gözünüzün yaşına bakmadan bursunuzu keserler ortada kalakalırsınız. bu yalan. boyle birsey yok. bizzat cok yakin bir arkadasim onur burslu iken ilk donem ve ikinci donem 0.00 ortalama getirdi ilk snesinde, her dersten kaldi yani. ilk donem uyardilar, ikinci donem 4 kisilik yurt ucreti kestiler bursundan (1600 YTL o zaman). atmayin yani. said: Orası üniversite değil ticarethane. İşin bu tarafından bakın. Puanınız yetiyorsa başka okulları yazın fakat burayı yazmayın derim.kusura bakma da, sabanci'nin her ogrencisine 32.000 YTL yatirdigini, yani burssuz ogrenciden bile 7000 ytl zarar yaptigini bilmiyorsan o senin ayibin, ticarethane diyorsun. Sabanci Holding zarara giriyor SU'yu ayakta tutmak icin, boyle ticarethane mi olur? Okul senden ne icin para aldi su gune kadar, burssuzsan giris parasi, yurt, yurt depozitosu ve yeni teknoloji ucreti haricinde? said: Doktora öğrencisi arkadaşlarımın bile bursunu kesti bu okul. Fen Bilimleri Fakültesini bilmiyorum ama Sanat ve Sosyal Bilimlere girip hayatınızı berbat etmeyin. Doktora yapan bir arkadaş Harvard'a gitmiş araştırması için, şimdi döndü ve bursu yok. Ne yapacak bilmiyorum. Yani önemli olan sizin ne kadar iyi olduğunuz değil, doktora yapan 30 yaşında bi insan dahi olsanız ne kadar paranız olduğu. arkadaslarin yetodur. harvard'a arastirma icin gitti de burs bulamadiysa, harvard summer school'a falan gitmistir her basvuranin alindigi. zira, ales'te (dunyanin en kolay sinavi, ilk defa sinavda gordum ALES'i ne test cozdum ne deneme ne bisey, Turkiye 209. su oldum) adam gibi puan yapan herkes tubitak bursu alir, ki bu ayda 1250 YTL dir. arkadaslarin bursa basvurmayip "ehehu doktorayiz lan biz burs verirler zaten bize yoldan cevirip" diye dusunmemislerdir umarim. said: Bursunuz kesildikten sonra da kimse bir şey yapmıyor, hatta bazı hocalar(çok azı) yüzünüze gülüp sizinle alay ediyorlar bir yardım falan istediğinizde (bazıları çok tatlı, o ayrı). Bursu kesilen grad adamla tasak gecilir, ben gecerim sahsen. Cunku, grad ogrencilerin bir dersi gecmesi icin B almasi gerekir o dersten. Burs kesilmesi icin 2.5 ortalama alti gerekir. YAni o adamin derslerden kalmis olmasi gerekir, ortalamayi 2.5 altina cekecek akdar cok dersten kalan adama gulerler senin grad schoolda ne isin var diye. Ayrica bursunuz olup olmadigini kimse bilmez siz soylemediginiz surece. said: Benim orada gördüğüm yapılan çalışmalara değil sadece paraya saygı olduğu :D dünyanın başka neresinde banka ile üniversitenin birbirine bu kadar iyi karıştığı bir yer vardır bilmiyoum . Sen SU kampusten iceri veya girmemissin veya yetosun abi kusura bakma, uni okumaman daha dogru bir hareket olurmus. Bu ulkenin lise mezunlarina da ihtiyaci var. said: Bol bol paranız varsa da önermem, daha ilk senede 1-2 dersten kalıp üniversiteyi 5-6 yılda bitirirsiniz, gene paranıza yazık.burslu okudum, tek dersten kalmadi. kardesim burssuz okuyor, tek dersten kalmadi. Niye boyle bok atma girisimindesin anlamadim ama cidden SU'ya adim atmamissin veya yetebilite az uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sabancı? ticarethane? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 penth ne zorlamışın ya sal gitsin karambolde reklam da yapmışın zaten ales derecesi zart zurt:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ohş "penth +12237649832" demekten kendimi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ginaly said: bilkente gelin len. hehe. evet lan. hehe ddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sabancı, Bilkent bunlar hep ticarethane arkadaşlar. Eğitimleri falan iyi olmayan okullar hep. Sakın seçmeyin, bir tek paraya saygıları var, öğrenci hiç umurlarında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kingpin said: ginaly said: bilkente gelin len. hehe. evet lan. hehe ddf. çakayım bilkente. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hürriyet ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım valla? Sabancı'yı özellikle TERCİH döneminde bu kadar hedef göstermeleri, sağını solunu yamultup röpörtaj, haber yapmaları çok manidar geliyor bana. Ayıp valla, çok ayıp. Mailinize gelmiştir mutlaka da patiyle de paylaşalım, Bekir Coşkun'un şahsi kanaatimce oldukça sığ yazısı, ve altında Rektörümüz Tosun Hoca'nın cevabı: Hürriyet said: Atatürk’e vurmak... HÜRRİYET İnternet sitesinde önceki gün (22.07.2008) tercih yapacak gençler için üniversiteleri tanıtan bir araştırma-haber vardı. Tanıtma sırası Sabancı Üniversitesi’ne gelmişti ve üniversitenin vasıfları sıralanıyordu. Haberin başlığı şöyleydi: "Bu üniversitede Atatürk’ü eleştirmeye izin var..." İşte size tercih nedeni: Atatürk’ü eleştirmek... * Tabii ki haberin perde arkasını, nasıl yapıldığını, kulisini-mulisini biz bilemeyiz. Merak edip açıp bakarsanız; Hürriyet İnternet’in muhabiri Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tosun Terzioğlu’na (nereden icap ediyorsa) soruyor: "Yani bir öğrenci ben Atatürk’ten ve icraatlarından hoşlanmıyorum derse, buna izin var mı burada?.." Rektör yanıtlıyor: "Yapabilir tabii... Hangi kaynağı kullandığı, doğru ve yeterli kaynak seçip seçmediği bunlar çok önemli..." (........) Doğrusunu isterseniz akademik özgürlüğü vurgulamak açısından buraya kadarını normal görebilirsiniz de... Ama Hürriyet İnternet’in editörleri, tüm haberin içinden bunu cımbızla bulup, manşetler arasında kocaman verdiler: "Bu üniversitede Atatürk’ü eleştirmeye izin var..." * Tebrik ederiz... İş buraya kadar vardı mı?.. Yani sizin açınızdan, "Atatürk’ü eleştirmek" bir üniversitenin "üstün vasfı" sayılabiliyor mu artık?... Atatürk’ten hoşlanmamak, yaptıklarını eleştirmek, bir üniversitenin "kalitesini gösteren" nedenler arasında olabiliyor mu sizce?.. Bu kadar mı çok döndü gözünüz?.. Atatürk cumhuriyetini ve devrimlerini savunanlar izlenip, fişlenip, toplatılırken... Atatürk’e vurmak dönek ve iktidar yalakalarının modası olmuşken... Üniversitelerdeki son Atatürkçü rektör ve dekanlar ayıklanırken... Bu mudur gurur duyduğunuz şey: "Bu üniversitede Atatürk’ü eleştirmeye izin var..." Bu mudur vasfınız... Böyle midir kaliteniz?.. Vefanız böyle midir: Atatürk’e vurmak... Prof. Dr. Tosun Terzioğlu said: 24 Temmuz 2008, Perşembe Sn. Bekir Coşkun, Bugünkü Hürriyet Gazetesi’nde yer alan yazınızı üzüntüyle okudum. Akademik özgürlükleri güvence altına almak, Sabancı Üniversitesi Rektörü olarak benim görevimdir. Akademik özgürlüklerden ne kastettiğimiz, üniversitemizin web sitesinde yer alan ve ekte dikkatinize sunduğum "Akademik Özgürlük Anlayışımız" metninde açıklanmaktadır. Kişisel görüşüm de üniversitede, "bilimsel nezaket ve etik çerçevesinde" her türlü görüşün dile getirilebileceği, eleştirilebileceği yönündedir. Üstelik "eleştiri", negatif yönde olabileceği gibi, "pozitif yönde" de olabilir. 22 Temmuz tarihinde, gazetenizin internet sitesindeki haberde yer alan görüşlerim de, muhabirin sorusu üzerine, bu çerçevede dile getirilmiştir. Haberin ele alınış ve aktarılış biçimini eleştirmek mümkün ancak bu konuyu editörlerin takdiri olarak görmek gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden, Hürriyet’in internet editörlerine haberle ilgili herhangi bir yorum aktarmadık. Öte yandan, haberde bir biçimde yer alan görüşlerden, üniversitemizde Atatürk’ü olumsuz yönde eleştirmenin teşvik edildiği, hatta "bir tür marifet sayıldığı" anlamını çıkarmak üniversitemize haksızlık olur kanısındayım. Sabancı Üniversitesi, öğrencilerini en çağdaş bilgi ve becerilerle donatmayı, araştırmaları ve bilimsel çalışmalarıyla toplumun her yönden gelişmesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bu işlevi yerine getirirken kılavuzu akademik özgürlüğe olan inançla birlikte 'akıl ve bilimdir'. Bunun en temel dayanaklarından biri olan Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ben, manevi miras olarak hiç bir ayet, hiç bir dogma, hiç bir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır…. Benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar" sözleri, işte bu yüzden üniversitemizin Gösteri Merkezi’nin duvarındaki Atatürk Anı-Yazıt’ına aktarıldı. Sabancı Üniversitesi’nin 2008 Mezuniyet Töreni’nde (ekte tam metni görebilirsiniz) de ifade ettiğim gibi, bugünlerde bilim ve aklın gerektirdiği serinkanlı, uzun erimli bakış yerine, ülkemizde çatışma dilinin bol kullanıldığı, aklın sesinin pek duyulmadığı, ilmin bir kenara itildiği bir dönemden geçmekte, adeta toplumsal bir "panik atak" yaşamaktayız. Bu panik atak halinin ülkemize en büyük zararı vereceğine inanıyor, bu havanın dağılmasında toplumun tüm bireylerinin yanı sıra medya mensuplarının da sağduyulu ve objektif tavrının büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Saygılarımla, Prof. Dr. Tosun Terzioğlu Rektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bunun yeri newsgroup? ayrica bekir coskun bana gazetecileri elestiriyormus gibi geldi, sabah da okudum simdi de, bir fark goremedim. burs olayi da soyle, 2 sene sadece yurt bursum kesildi, 4. senemde 1/3unu kestiler. 5. senede ancak burs kesiliyor, rahat olun, ben derslere girdim sinavlara girmedim, anca oyle kestiler yoksa burs kaybi olmaz akli basindaysa birinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Okulun dış imajı söz konusu. Newsgrouptakiler zaten sabancı öğrencisi, işin aslını zaten biliyor. Gazetecileri eleştiri yazısı olamaz abi bu. Amacı sadece kendi gazetesinin internet editörünü eleştirmek olsa (ki niye yapsın ki böyle bir şeyi köşesinde yazarak?) bunu iç yollarla yapar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Tosun Bey gerekli ayarı vermiş bence Bekir Coşkun'a...tam ayar olmamış ama güzel güzel anlatmış olayı yani.. Bekir Coşkun'a de selam ediyorum...ucuz Atatürkçülükle prim yapmaya çalışan arkadaş... Neyse konu sapmasın ayrıca o Sabancı ticarethanedir diyene de selam ediyorum...Penth'e de +9999999 diyorum... yesss.. Dip not: Burs kesilmesi olayına gelince geçen sene okulun tanıtımında görevliydim orda bi ton istatistik gösteriyolar, o bilgilere göre 8 yıldır bursunun tamamını kaybeden yok. Ultra derecede salmazsanız yapmazsanız kesilmez kolay kolay bursunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bunlarin hepsi ticarethane, sonucta para alip egitim veriyolar, bir ticaret var ortada, ama yatirim gelecege. sonra okuyup super olan adamlar, donup onlara bu imkanlari saglayan guzide okullarina yatirim yapmalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 garip oldu o sanki. yanlis mi dusunuyorum, yanlis mi anliyorum, yoksa kelimelere polyanna anlam mi yukluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bence Bekir Coskun gereken ayari vermis Tosun'a. Bekir'e de saportif bi mail aticam su paper isini halledince yarin obur gun. Sadece belli bir inanca, belli bir kesime veya zumreye ozgurluk tanimak ozgurluk degildir. Nasil gidip 5 yilda bir oy kullanmak demokrasi degilse. Her seyi gectim, 85 sene oncenin kosullarini, onlarca yillik arka arkaya savaslarin yarattigi yabancilari ajan olarak gorme, ottan boktan savas bekleme paranoyasini, Islam gibi demir yumruk bir dini devlet yonetiminden cekmenin hristiyanlik gibi degisime acik bir dininkiyle ayni olmadigini, Anadolu'nun ve Turk insaninin Avrupa ve Avrupali olmadigini, Islam'in hicbir zaman bir reform gecirmedigini... goz onunde bulundurmayip da T.C. nin ilk donemlerini umarsizcasina elestiren "ozgurlukcu" gerizekalilarin Sosyal ve Politik Bilimlerin en ileri derslerinde ders verdigi bir okul ne yazik ki Sabanci. Ben SPS okusam ya katil ya da zona olurdum heralde, 2 advanced ders aldim ilgiliyim politikaya diye, yetti de artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ha cevapları penth verdiği için uğraşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Penthesilea said: Bence Bekir Coskun gereken ayari vermis Tosun'a. Bekir'e de saportif bi mail aticam su paper isini halledince yarin obur gun. Sadece belli bir inanca, belli bir kesime veya zumreye ozgurluk tanimak ozgurluk degildir. Nasil gidip 5 yilda bir oy kullanmak demokrasi degilse. Her seyi gectim, 85 sene oncenin kosullarini, onlarca yillik arka arkaya savaslarin yarattigi yabancilari ajan olarak gorme, ottan boktan savas bekleme paranoyasini, Islam gibi demir yumruk bir dini devlet yonetiminden cekmenin hristiyanlik gibi degisime acik bir dininkiyle ayni olmadigini, Anadolu'nun ve Turk insaninin Avrupa ve Avrupali olmadigini, Islam'in hicbir zaman bir reform gecirmedigini... goz onunde bulundurmayip da T.C. nin ilk donemlerini umarsizcasina elestiren "ozgurlukcu" gerizekalilarin Sosyal ve Politik Bilimlerin en ileri derslerinde ders verdigi bir okul ne yazik ki Sabanci. Ben SPS okusam ya katil ya da zona olurdum heralde, 2 advanced ders aldim ilgiliyim politikaya diye, yetti de artti. tamamen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Küfürden de ban yiyeceksem ayrıca yiyeyim, fakat para verdiğimiz okuduğumuz sevdiğimiz ve hayatımızı geçirdiğimiz bir yere, bir bok bilmeden hiçbirşeye yetememiş arkadaşları olan, kendi de asistanlık yapmış olmasına rağmen hayal dünyasında yaşamış olan bi gerizekalı bu lafları edebiliyosa ben de aynen ona bsg deme lüksüne sahip olabilmeliyim. Ki o lüksü vermese bile yönetim onlar okuyana kadar sahibim. Eleştiriler doğrular baz alınarak yapılırsa güzeldir yapıcıdır öteki türlü şizofrenik yorumlar saptamalar yetememezliğin verdiği eziklikler hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bence insanın kendi üniversitesine bok atması kadar normal birşey yok, ben de atıyorum ama tamamen benim yetersizliğimden, çalışmayınca olmuyor gerçektende.zaten benim düşüncem de okulun ne kadar iyi ya da kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar