asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eheh o bizim kulüp sayılır ya :) Güzel bi kulüp, şu anda kıvranıyo, toplantıya bi biz gidiyoruz filan. Böyle yardımdır, çevredir filan filan dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz işte öyle. Geçen imza topladık anca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Ya mal mal klüpler var salla onları. CemaatSU'ya gel. sdfsdfdsfdsf artık broşürlere de mi girdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 CemaatSU ne ya korkutmayın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nileppezdel said: abi o değil de broşürde vardı çok merak ettim. Dünyayı Kurtaran Kulüp ne? :Dhayvan haklari, dogayi koruma dalgalari, geri donusum, entel isi sktiret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Abi böyle doğa çevre falan uğraşmayın üniversitede, gerici işler bunlar. Gidin için sıçın eğlenin ya, aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sus lan zehir taciri. çocuklara soğutucumu koklatacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İlke memnun kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Çalışamıyorum mat102'ye. Anlamıyorum ne bunlar, hiç alakam yok matematik denen bokla ya. Mikro'da ortalığı toz duman ediyorum resmen ama buna kafam basmıyor. Bu testler ne, integral test ne, alternating series test ne. SİNAN NE BUNLAR SİNAN? İpucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya o testler bi derece =), ben su an error denen illetle ugrasıyorum, anlayamıyorum eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Olm anlatsana o zaman BÖYLE KESİP ATMASANA KRİZ GEÇİRCEM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ahahah, abi testler cok dert degil, 5 tane test var zaten... ilki basit nth term test, direk icerinin limitini alıyosun, 0 degilse divergent oluyor, 0sa div de olabilir, conv de... ratio test var sonra, a(n+1)/a(n) in mutlak deger icerisinde limitini alıyosun... limit 1den kucuk cıkarsa conv. 1 den buyuk cıkarsa div oluyo, 1 cıkarsa hic bisiy olmuyo, baska test denemen gerekiyor... comparison test var... baska bir seri ile karsılastırarak buluyorsun... mesela (n^2+1)/(n'4+2) var, direk en buyuk usse sahip terimleri sadelestirip neyle karsılastıracagını buluyosun, burada 1/n^2 oluyor... bu seri 1/n^2 den kucuk oldugu icin, ve 1/n^2 de conv. oldugu icin bu da otomatikman conv. oluyor... limit comparison var, onda da benzer bir seri buluyosun buradaki 1/n^2 gibi, ama onların orantısının limitini alıyosun, limit 0 dan farklı bir sey cıkarsa ya ikisi de conv. ediyor, ya ikisi de div. ediyor, birini bildigin icin ona gore digerini de soyluyosun... integral test var, bunu uygulaman icin serinin decreasing ve pozitif olması gerekiyor, seriyi integral seklinde yazıyosun (sonsuza gittigi icin, ust sınıra b falan diyip b sonsuza giderken limitini alıyosun, o sekilde de integral halinde yazdıgın da seriyle aynı sonuclanıyor, ya ikisi de conv. ya ikisi de div. integral i bulunca seri de boyledir diyosun... p series de var, icerisi 1/n^p ise, p>1 icin conv., p<=1 icin div. oluyor... bi de root test var da, onun ne oldugunu ben de bilmiyorum, asistanda yapmadı hic, bi tek anfide soylendi, gereksiz bir sey... limiy comparison da gereksiz bana gore... hadi simdi biri bana error u anlatsın =)... edit: alteranting series i unutmusum... serinin gorunusu (-1)^n çarpı herhangi bir a(n) gibiyse ilk olarak bunu deneyeceksin, cunku bu sekildeyse, a(n) pozitifse ve decreasingse, direk conv. oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya bu arada, daha once hum204 alan varsa konser raporu odevini verdiler ilk kez, yalnız konser 26'sında aksam, deadline 28'i... bu rapor oyle 1 gunde yazılıcak bir sey mi ya ? tam olarak ne yazacagımızı da anlamadım zaten, konser hakkında somut bilgiler vermeyin dediler, dinlerken kendimi huzurlu hissettim falan mı yazıcam =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ya bak çok basit mantıkla düşünücen, Alternating Series test te bir seri + - + - diye mi gidiyo diye bakıcan. Integral testte math101 de öğrendiğin sonsuzla N(serinin başladığı nokta) arasında integral alıcan. finite çıkarsa CONVERGENT diye yapıştırıcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kfg said: ya bu arada, daha once hum204 alan varsa konser raporu odevini verdiler ilk kez, yalnız konser 26'sında aksam, deadline 28'i... bu rapor oyle 1 gunde yazılıcak bir sey mi ya ? tam olarak ne yazacagımızı da anlamadım zaten, konser hakkında somut bilgiler vermeyin dediler, dinlerken kendimi huzurlu hissettim falan mı yazıcam =) ? örnek raporları okudun mu? onları oku, böyle faha çok sende nasıl etkiler bıraktığını yazıcan işte. lyrical filan dicen sdf. ben de bilmiyorum naapıcağımı. daha önce alan varsa güzel olur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 errorü salla çıkmaz sdf. 1 formülü vardı onun yanlış hatırlamıyorsam, onu ezberleyince yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çok tşk. 1 günde her rapor yazılır sen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kim veriyo yazın math102 yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Buket diye bir hatun. Genç, kulağında tünel falan var ve çok küçük yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Geçen C.Güneri'yi gördüm. Çok cool ya, karizma adam. Şortla filan elinde 5 tane film iade etti IC'ye. O verseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cem Güneri Halil Berktay Bu iki heriften ders alıp da şikayet eden adamın kafasına vurmak farzdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bilkente gelin len. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cemil Koçak ve Mary Wynn'i de eklemek istiyorum o listeye saygıdeğer Xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cemil Koçak'ı sevmem ben. Mary Wynn candır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 haraslayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aa harbi kaynamışsın abi sen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar