Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Sen galiba cadde taraflarında oturuyorsun, tamam o sene girişlilere neredeyse kesinlikle yurt veriyorlar da, o kadar merkezi yere de vermeyiz deme ihtimalleri var. Okuluna bakıp anlarlarsa ve bişey derlerse de öss den sonra babamın yanına yerleştim ama sonra burayı kazandım, annemle beraber yaşamıyorum bir süre diyebilirsin, o da olmadı annemle kavgalıyım dersin, veli toplantısı yok yani ne de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

aldığım 2 derste gg oldu benim; istatistik+mikro, son sınıfı felan hafifletelim belki yarım dönem erken bitiririm belki ayağına almıştım, verilen para yanmasıyla kaldı yani, o değil o derslere ne kadar çalıştığımı bir ben bilirim yani. Zaten bir daha yaz okuluna gidersem ya arts xxx ya da dil dersi alcam =) Anca öyle kestirip atarız biz bu okulu =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şimdi deiştirim diorum ikametgahı yurt için de..ilk seneden sonra hadi lan ordan çekerler mi? ilk sene kalmadım bi de yurtta ben kalabilmeme rağmen.belki ona bakıp inanırlar?=P

tabii taşıyacağım yer de taksim yani oraya da vermeme ihtimalleri var mı shuttle ayağına?
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
şimdi orda oturan biri var zaten..onları getirsem oluyo mu yoksa ben taşındıktan sonra 3 aymı geçmesi lazım
faturaların senin adına olması zaten mantıksız olmaz mıydı?
ha şimdi tasınmısın ha 3 ay önce nerden bilecekler?
hem gercekten tasınıcan mı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...