asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evet. sen de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yok ben almıycam prob daha. MAt 102 kalmıştı onu veriyorum, bi de micro sınavında uyuyakalıp kalmıştım, onu alıyorum A falan kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 @kaan: Abi babam ve annem ayrı. Babam İzmir'de yaşıyor. Artık onunla yaşayacağımı söyleyeceğiz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 E tamam işte, direk İzmir'e yerleştim öss'den sonra dersin sorarlarsa, lisene falan bakarlarsa yani yurt verirken. Bence direk İzmir'e al, garanti olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Şimdi alsanız da aynı şey ki. daha sabancıya yerleştirilmemişsin adamlar aha bunlar sahtekarlık yapmış mı dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 E işte lisene bakarlar dedi annem. Anlarlar falan dedi. Neyse annem yarın gelcek eve ben okutayım bu yazdıklarınızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sen galiba cadde taraflarında oturuyorsun, tamam o sene girişlilere neredeyse kesinlikle yurt veriyorlar da, o kadar merkezi yere de vermeyiz deme ihtimalleri var. Okuluna bakıp anlarlarsa ve bişey derlerse de öss den sonra babamın yanına yerleştim ama sonra burayı kazandım, annemle beraber yaşamıyorum bir süre diyebilirsin, o da olmadı annemle kavgalıyım dersin, veli toplantısı yok yani ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 al izmir'e kafan rahat ne bakcaklar lisene arkadaşım cia fln diil okul burası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 selam ben de geliyim mi sabancıya? ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Derslerde rerörereö yapmazsan gel. Ki yapmazsın, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yaparım ben yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Hocaya üniversite mantalitesini de anlattırcan mı? Onu da anlattırcaksan gelme. Yeterince var zaten reröreröcü saftirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ay sabancı bayar felan beni. bilkanta gitçem bean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Oranın kafeleri 5'e kadar açık mıaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 24 saat bebeam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ofş. partiler martiler eğleniyasınızdaaa di miaa? of kop kop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 abi hiç gitmiorum ben partilere yav ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sabancı'da yaz okulu kaç hafta ve dersler kaç dk. sürüyor? Yaz okulunda ağır ders almakla hayatımın hatasını yaptım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 50 dk dersler, hoca isterse birleştiriyo ama. 7 hafta yaz okulu 27 Ağustos'ta bitiriyoruz biz. Yaz okulunda ağır ders cidden ağır olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aldığım 2 derste gg oldu benim; istatistik+mikro, son sınıfı felan hafifletelim belki yarım dönem erken bitiririm belki ayağına almıştım, verilen para yanmasıyla kaldı yani, o değil o derslere ne kadar çalıştığımı bir ben bilirim yani. Zaten bir daha yaz okuluna gidersem ya arts xxx ya da dil dersi alcam =) Anca öyle kestirip atarız biz bu okulu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya ben şimdi deiştirim diorum ikametgahı yurt için de..ilk seneden sonra hadi lan ordan çekerler mi? ilk sene kalmadım bi de yurtta ben kalabilmeme rağmen.belki ona bakıp inanırlar?=P tabii taşıyacağım yer de taksim yani oraya da vermeme ihtimalleri var mı shuttle ayağına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ikametgahina ait son 3 aylik elektrik su faturasini getirip ben burada yasiyorum diye kanitlaman lazim, ister istanbuldan ist disina tasin ister tersi. shuttle var diye yurt cikmaz diye bir durum da yok, cikmazsa sansina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 şimdi orda oturan biri var zaten..onları getirsem oluyo mu yoksa ben taşındıktan sonra 3 aymı geçmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Gilean said: şimdi orda oturan biri var zaten..onları getirsem oluyo mu yoksa ben taşındıktan sonra 3 aymı geçmesi lazımfaturaların senin adına olması zaten mantıksız olmaz mıydı? ha şimdi tasınmısın ha 3 ay önce nerden bilecekler? hem gercekten tasınıcan mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 niye olamazmı ahah..iyi peki öyle yapalım da iş çıkarmasınlar 1 ay kala yer deiştirdim die..nese denicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar