asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 B9 evet B9, herkes bir B9'lu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sabancı yollamış bu tanıtım hedesinden. sıradışı hikayeler mi ne var orda öğrencilerin başarıları yazıyo. baya etkili bi kitapçık olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 O zaman gelirsin artık sabancıya hı? :) Şaka maka ben de etkilenmiştim o kitapçıktan. Hala gözüme çarpınca okuyup okuyup vay anasını dediğim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sabancı sana burs harici ekstradan para veriyor mu lol, okulun sempatizanlığını sizin kadar yapan yok herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yok be ben para veriyorum bi de okula. Tam burslu değilim ben. başarı bursluyum. eheh. o okul ruhumuz bizim. alumni ruhu nası oluşturulur sanıyosun sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ehah harbi nedir bu sendeki okul aşkı :p gelmeyi istiyorum da gelmicem sanırım o üçteikiburs tutar muhtemelen de yazmıcam. sabancı içimde ukte kalcak yapcak bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 asinanyavuz said: o okul ruhumuz bizim. alumni ruhu nası oluşturulur sanıyosun sen :P hmm hayvan gibi ruh var bende o zaman =p. bi de okulunuzu sevin arkadaslar, hangi okul oldugu onemli degil, bugun okula dondum evi toplamaya, uzuldum lan resmen ayrilirken. homecomingde cosmaya gitmem lazim geri, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Deacon said: ehah harbi nedir bu sendeki okul aşkı :p gelmeyi istiyorum da gelmicem sanırım o üçteikiburs tutar muhtemelen de yazmıcam. sabancı içimde ukte kalcak yapcak bişe yok. Ben olsam napar eder ikna ederdim.25/3 =8bin lira. O paraya sabancı, çok buyuk şans. Şansını kullan bence. Sonradan pişman olma. Eğitim hayattaki en önemli şey, parayla araba alcagınıza geleceginize yatırım yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Evet Sabancı'ya gelin. Daha kaydolmadım tabi ama şimdiden aşığım okula :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sabancı'ya gidin, koça gelmeyin getirtmeyin bu iğrenç okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 şimdi pek bilinmeyen bir gerçek olmasına karşın sabancıda şöyle bir durum var, EA puanıyla girdiniz ve fakülteniz siz seçene kadar otomatik olarak, yönetim bilimleri fakültesi olarak görünüyor, seçmeye kalktığınız zaman YBF içerisinden herhangi bir bölümü hiç bir kıstas olmadan seçiyorsunuz ama başka bir fakültede bir bölüme geçmek isterseniz, mesela Malzeme mühendisliği diyelim, 2.0 ortalamanız olmalı ve hiç F iniz olmamalı, ve bölüm seçme olayını 3. sınıfın sonuna kadar halletmiş olmalısınız. (herhangi bir bölümden diploma almak için o bölümde en az 2 dönem -fall,spring- okumak gerekiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yoo biliyoruz ondan Sabancı istiyoruz holeey! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tanıdık yokmu bana da bi burs verin ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 burs bulsam kendim alcam o derece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 asinanyavuz said: burs bulsam kendim alcam o derece :P sen neden alıyorsun kendine ayıp be benim puanım düşük hani pati kardeşliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ben şimdi başarı burslu girsem yüksek ortalamayla falan %100 burslu olabiler miyim? bi de evetse cevap ne kadar olur o ortalama daha önceki senelerde ne kadardı falan biliorsanız bi zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Olabilersin ama baya zor olabilersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 PassivE_KesH said: sen neden alıyorsun kendine ayıp be benim puanım düşük hani pati kardeşliği :D pati kardeşliği ok de burs ta lazım yani kusura bakma sdf @Deacon, Xaenin vermiş cevabını. Sağlam kasman lazım, çok sağlam hem de. Yani cidden sağlam. Baya baya sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 içimdeki sabancı aşkı bambaşka ama o kadar çalışabilcek kadar çalışkan olsam öss'de derece falan yapardım diyorum içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 O zaman hadi gel paşa paşa başarı burslu okumaya devam edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Deacon said: önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ben şimdi başarı burslu girsem yüksek ortalamayla falan %100 burslu olabiler miyim? bi de evetse cevap ne kadar olur o ortalama daha önceki senelerde ne kadardı falan biliorsanız bi zahmet... http://forum.paticik.com/read.php?21,3387402,3395572#msg-3395572 şu sayfada ben de sormuştum cevabımı aldıydım, paylaşıyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sağol drall. @asinanyavuz abla kişisi burslu olsa gelirdim de aileye bi de ben yük olmak istemiyorum. konuşcam ama bilmiorm bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 burs alabilirsin ortalamana göre ama o sadece 1 sene geçerli olur diğer sene için yine o sıralamada yukarlarda olup bursa hak kazanman lazım öss derecene göre aldığın burs tüm eğitim süresince geçerli ort 2.20 olduğu sürece bi de bugunkü hurriyette güzel bi yazı çıkmış sabancı nedir ne diildir 20. resimdeki kız kafasında kızlar da var tabi eğlence süper eğitimi beğenmedim sadece eğlence olsun 25k vercem:) ama koç ta daha fazla onlar aklınızda olsun tercih yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Cafeler 5 e kadar açık o yüzden geldim ben mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Halil Berktay Ayşegül Nalçeci'yi yemesin bi lokmada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar