Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

asinanyavuz said:
o okul ruhumuz bizim. alumni ruhu nası oluşturulur sanıyosun sen :P

hmm hayvan gibi ruh var bende o zaman =p.

bi de okulunuzu sevin arkadaslar, hangi okul oldugu onemli degil, bugun okula dondum evi toplamaya, uzuldum lan resmen ayrilirken. homecomingde cosmaya gitmem lazim geri, hayirlisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:
ehah harbi nedir bu sendeki okul aşkı :p gelmeyi istiyorum da gelmicem sanırım o üçteikiburs tutar muhtemelen de yazmıcam. sabancı içimde ukte kalcak yapcak bişe yok.

Ben olsam napar eder ikna ederdim.25/3 =8bin lira.
O paraya sabancı, çok buyuk şans.
Şansını kullan bence.
Sonradan pişman olma. Eğitim hayattaki en önemli şey, parayla araba alcagınıza geleceginize yatırım yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi pek bilinmeyen bir gerçek olmasına karşın sabancıda şöyle bir durum var, EA puanıyla girdiniz ve fakülteniz siz seçene kadar otomatik olarak, yönetim bilimleri fakültesi olarak görünüyor, seçmeye kalktığınız zaman YBF içerisinden herhangi bir bölümü hiç bir kıstas olmadan seçiyorsunuz ama başka bir fakültede bir bölüme geçmek isterseniz, mesela Malzeme mühendisliği diyelim, 2.0 ortalamanız olmalı ve hiç F iniz olmamalı, ve bölüm seçme olayını 3. sınıfın sonuna kadar halletmiş olmalısınız. (herhangi bir bölümden diploma almak için o bölümde en az 2 dönem -fall,spring- okumak gerekiyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:
önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ben şimdi başarı burslu girsem yüksek ortalamayla falan %100 burslu olabiler miyim? bi de evetse cevap ne kadar olur o ortalama daha önceki senelerde ne kadardı falan biliorsanız bi zahmet...

http://forum.paticik.com/read.php?21,3387402,3395572#msg-3395572

şu sayfada ben de sormuştum cevabımı aldıydım, paylaşıyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

burs alabilirsin ortalamana göre ama o sadece 1 sene geçerli olur
diğer sene için yine o sıralamada yukarlarda olup bursa hak kazanman lazım
öss derecene göre aldığın burs tüm eğitim süresince geçerli ort 2.20 olduğu sürece

bi de bugunkü hurriyette güzel bi yazı çıkmış
sabancı nedir ne diildir

20. resimdeki kız kafasında kızlar da var tabi eğlence süper eğitimi beğenmedim sadece eğlence olsun 25k vercem:)
ama koç ta daha fazla onlar aklınızda olsun tercih yaparken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...