nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yok lan üzülüyorum ben öyle oluyo diye :( Estafurullah haber veriyoruz sadece halimizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bursluları eziyoruz biz, penth mesela, ziyan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Asdadsasafdada :D Yazık lan yapmayın diyecem de Penth isveçte değil miydi ya? Uppsala'dan hatun resimleri yolluyodu paso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yav said: adsdsa nil abi nası bi insansın öss'yle ilgili bütün başlıklara 2-3 kez yazmışın sabancıya paralı geliyorum diye tamam zenginsin anladık :D ben geçen sene bilkentli patiler diye başlık açtığımda ebem mikilmişti. "paralı paralıı sana kimse inanmaz" tipinden mesajlar :) hem bilkent 10k daha ucuz sabancıdan sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Geçen sene gitti bi dönemliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ha ok. Oooh seneye daha çok pati tanıyacağım ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 penth mezun ama, onu tanıma şerefine nail olamayacaksın. gerçi ben de olamadım ama, kimine nasip oluyor kimine olmuyor işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ah baba parasi. olsada yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bende ana parasi var yababa parasi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 penth'i taa, akran danısmanı tanısma toplantısında uzaktan gormustum eheh =), zaten ustunde ilke kaya yazan kagıt tasımasa o zaman da tanımazdım, bir daha da gormedim =)... bu sene patiden kimseyi gormedim gerci, ultra asosyal bir sey oldum ben burada eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 5k ytl ne ya höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 haha abi cikmiyo ki kimse ortaya ben de goremedim sizi :) 5k ytl bizim standartlarda bir yurt icin gayet normal, ha ben girdigimde 3450 mi neydi, okul feci giydirmeye basladi artik ogrencilere nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben undercover çalışıyorum, ben istersem sizi görürüm, siz beni göremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben ortalardayım. ortam çocuğuyum. arayan bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 penth'i çok merak etmeyin ya dümdüz adam 1 dönem beraber kaldık çıkarıdğım sonuç bu:) ztn genelde odada takılır dışarı pek çıkmaz fln wow olsun dota olsun paticik sürekli açık din türban kavgaları takılıo öle nası sevgili edindi onu da bilmiyorum zaten benim çevremden faydalandı ii oldu ama kendine geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Xaenin said: Ben undercover çalışıyorum, ben istersem sizi görürüm, siz beni göremezsiniz. Bu adam; Have no fear, your average dorm-boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hay allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dikey geçişle geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bu sene 30k'ymış dedi annem. Çok lan, keşke biraz daha çalışsaydım össye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yok artik 30k mi olmus acaba kardesimin koc u ne olacak oehh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Koc da benzer rakamlar yurtla beraber. Overrated lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 30k nedir abi. ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 koç 25 milyar yurt hariç 23tü 25e çıkardılar deyyuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Aynen işte, bizde de 23 den 25 yapmışlar sanırım yurtsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Haha valla iyice costu bu okullar. Sabanci'ya 25k verecegime SAT'ye girer yurtdisinda okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar