Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mekatroniğe elektronikle bilgisar karışımı diyordu itüdeki mekatronikçi arkadaşlar d: Mekatronik aslen kontrol mühendisliği diye de bilinir ama nasıl fazla öğrenci almak için biyoloji bölümlerinin ismini genetik yaptıysalar, kontrolü de mekatronik yaptılar. Zira; Mekatronik optimus prime, kontrol mühendisliği osman dayı. diğeri için de genetik charles darwin, biyoloji ayşe öğretmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ROBOT YAPIYORLAR AYOL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ya bu tll finali normal ders saatinde mi yapılacak ? a5 section'ındayım müge küçük, sınav ne zaman nerede bilmiyorum :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 once syllabusa bak olmadi hocaya mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 TLL finali derse girdiğin sınıfta olmaz, büyük sınıfda oluyor topluca. Hocaya mail çak ama gözünden kaçmıştır yazmışlardır bir yere de sen görmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 walla syllabus'ta da yok, zaten sucourse'un tll bolumu efsanevi... bombos bi bolum donem boyunca dokunmadı kadın, hic bi islevi olmadı eheh... simdi mail attım cevap bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ayrıca genelde sınavdan önceki gece belli olur sınav yerleri vs. O yüzden panik yapma diyeceğim de sınavın ne zaman olduğunu bilmiyorum. Ona göre panik yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 walla bazılarının carsamba bazılarının yarın, benim ders yarın, onun icin panik yaptım eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sabancı gençliği, şu anlatılanlarla ilgili falan bilginiz var mıdır; nedir ne değildir doğruluğu var mıdır bilen var mı http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=2652 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Cennette yaşamak kolay değil kanka asdfhg. Doğru ama, temizlikçilerde falan yok bir olay geçen sene bayağı muhabbet ediyorduk, bu sene de seviyolar bizi hal hatır sorarız çünkü, bu hayvanlardan çok ben sorarım, kolay gelsin derim, bu hayvanlar demez. Ama geçen sene, kış vaktiydi. Odaya geldim bi pazar gecesi, dışarısı hayvan gibi soğuk, bir tane güvenlik var gezinen. Adama baktım, bildiğin boku donuyor adamın. Girdim odaya kaynar su koydum bardağa, attım poşet çayı içine, plastik sopa mı ne ondan koydum elimde 3-4 tane şekerle, adama ikram ettim falan, iyi gelir abicim soğukta al iç sonra getirirsin 014 deyim dedim, teşekkür etti. 10 dakka sonra kapı çaldı işte verdi bardağı teşekkür etti çıktı. Sonra benim de odadan çıkmam gerekti bişey beklerken bu adamın yanına gittim az muhabbet edeyim diye. Konuştuk monuştuk azıcık ama adamın rahatsız olduğu belliydi, neyse dedim uzatmayayım. Adı ne dedim adama. Herif bi 5 saniye falan düşündü, "Adım...HÜSEYİN, evet." gibinsinden bişey söyledi. İşte iş çok zor zaten çok zorluyolar bıraktım ben de, yarın ayrılıyorum gidiyorum falan dedi. Adamı 2 hafta sonra gördüm, hala da görüyorum okulda ara ara. Hüseyin abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hep biliyordum Kaan'in serefsiz goruntusunun altinda bir melegin yattigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Yauh başlığı niye düzelttiniz? Sabacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Xaenin said: bu sene de seviyolar bizi hal hatır sorarız çünkü, Bunu ordakilerin yüzde kaçı yapmaya meğilli ama d: tamam muhtemelen benim zamanında yanında çalıştıüım doktora öğrencisi de yapıyordur ama tek tük nereye kadar d: gerçi koç daha beterdir herhalde ya da burası (boğaziçi) ben de bi güvenlik görevlisine öss sorusu çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Penthesilea said: Hep biliyordum Kaan'in serefsiz goruntusunun altinda bir melegin yattigini Bu ince davranışlarıma tek iltifat senden geldi İlke, bu yüzden ilişkimiz bu kadar sağlam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ardeth said: Xaenin said: bu sene de seviyolar bizi hal hatır sorarız çünkü, Bunu ordakilerin yüzde kaçı yapmaya meğilli ama d: tamam muhtemelen benim zamanında yanında çalıştıüım doktora öğrencisi de yapıyordur ama tek tük nereye kadar d: gerçi koç daha beterdir herhalde ya da burası (boğaziçi) ben de bi güvenlik görevlisine öss sorusu çözmüştüm. Koçun "epi"leriyle aramız iyi ya,öle adamla konuşunca başımız belaya girmio+nedir bu önyargı arkadaş,koç şöle koç böle bsg plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bireysel değil ben ortalama olarak konuşuyorum. Ben de öyle değilim ama burda çoğu insan öyle biri simitçide yere düşüp bayılınca sırası kapılmasın diye hareket etmeyen insanlar gördüm. Koça da bir kaç kez gitmişliğim var seminer meminer ama tabi öğrencisi olarak sen daha iyi bilirsin. Yine de kendine değil de genel kitleye bakarak konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 abi su anda dellendim ya, bu proj102 sunumu icin... 5 kisilik grubuz, dun finalden sonra gitmedim, burada kaldık aksama kadar calıstık, gece 1 de toplandık supervisor a duzelttirdik yanlısları falan... sabahtan beri sacma sapan prova yapıyorum odada... 5 kisilik grupta 2 herif gitmisler tek baslarına yapmıslar sunumu, s...k bi sunum cıkmıs ortaya tabii... bahane de su, bekledik gelmediniz... ya serefsizlere bak, ulan telefon diye birsey var gunde milyon kere yaptıgınız bi islem telefon acmak, aptal aptal naber nasılsın muhabbeti icin kullanmayı biliyorlar su telefonu !!!! supervisor'ın da aklına gelmemis aramak ne hikmetse... hayır sunum bitiyor, hala aramıyo herifler ya, biz arayıp nedir abi durum yoksunuz ortalarda diyince biz yaptık sunumu diyolar.. arıyoruz cep kapalı, netten mesaj atıyoruz cevap yok... ya walla delirdim ellerim titriyo su an... allah nası biliyosa oyle yapsın bu tipleri ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 5 kisilik grupta, 2 kisi nasil kendi kendine gidip sunum yapiyo yav. supervisorin yaptirtmamasi lazim bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 oha iimiş. sabancıda BÖYLE lamerlar var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 woot advisor şahane imiş harbiden burda olsa bizim hoca gelmeyenlere sıfırı basardı yine iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Şikayet edin supervisorı. Arkadaşlarını şikayet etme, git yataklarına işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ehahaeh, walla bir sure ebledim abi, ne yapacagımı anlamadım, kekliyo sandım herifler, ciddi ciddi gidip sunmuslar, bizim kısmı da bilmiyorlar, slaytlara bakıp anlatmıslar, ilkokul seviyesinde bir sunum cıkmıs ortaya eheh... edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 individual notunu düşürmüş olmasın supervisor'un. bence sen onunla bir konuş. bir de çok ayıp etmişler, geçmiş olsun. ikinci dönem proj102 alıp böyle biyoloji ve bilgisayar bilimi ile ilgili proje almak isteyen sadık ve güvenilir partner bulmam lazım benimde. nasıl olacak bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Grup arkadaşlarım benden habersiz sunmuşlar ve iyi olmamış, bir daha istiyoruz sunmayı o yüzden de. Karşı çıkacaklarını sanmıyorum haklısın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 asinanyavuz said: bir de çok ayıp etmişler, geçmiş olsun. ikinci dönem proj102 alıp böyle biyoloji ve bilgisayar bilimi ile ilgili proje almak isteyen sadık ve güvenilir partner bulmam lazım benimde. nasıl olacak bilmiyorum :) Uğur hocayla konuş benle beraber proje yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar