asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 SPS 101 den ne almıştın? A ya da A- alabilitemi 0 civarında görüyorum şu anda ama bakalım :) SPS 102 için herkes eğlenceli diyor. Ne farkı var ki bunların? 102 daha mı modern çağlarda geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Onu ittire kaktıra geçmiştim , C falandı sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Valla cok enteresan bi sekilde NS'den C aldim ama SPS 101 ve 102m A- geldi discussionlari baya bi ektigim icin ikisinde de. Izmir Fen Lisesi mezunuyum CS okuyorum, kisaca ilgini cekip cekmemesine bakiyor olay : ) Hatta bu donem Cemil Kocak'tan POLS392 - Modern Dictators'i aliyorum tam orgazm dersi. Bi de 15 paperlik essayi olmayaydi daha iyi olacakmis ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim de FPS kötü bu aralar CS oynayamıyorum dfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Xaenin said: E öyle . Temeli reklamcılık lan zaten , şu anda reklam yapıyoruz bildiğin yani . Üstüne de VA215 alıyorsun , görsel ve kültürel olarak alt yapın oluyor . Toplumun hangi kısmı hangi tür reklama tepki gösterir vs. diye . o zaman ben politika da okumusum arada, hemen atilabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 atil aga, tutan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aga sadece secim sistemi ustune bir ders aldim POLS 3xx diye ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 basbakani imam olan ulkede sana ne dersi aldin diye sormazlar, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bu kadar sabancılı varken taktik alalım, 1. NS'e nasıl çalışılır? Geçmiş soruları çözmek yeter mi yoksa M.Alpar'ın hazırladığı draft notes'un soruları da çözülmeli mi? Veya hatta abartıp Serway kasılmalı mı? 2.Mary essayde nelere bakar? Nasıl çalışılmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ahh mary geçen hafta gördüm 4 sene önceki kadar taş hala :)))daha bi milf olmuş hatta puahauh bu arada soruna pek cevap olmadı ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mary'nin midtermden 93 çakmıştım ben onu bilirim . Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama hiç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hiç bol not veren hoca denk gelmedi.. cs dısındaki tum derslerim c, c-, csler a, a- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mary'nin notu bol değil ben süperim , harikayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hadi leen en bol notlu eng 101 hocası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben ali nihat ekenden almıstım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 internet bağlantınız çok kötü sori.aquila bile daha kaliteli bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kızıyor artık Mary, en kolay hoca nitelendirmesine haberiniz ola :) Senenin başında bize öyle bir nutuk atmıştı. En kolay hoca mı bilemem ama çoook çok iyi bir insan. Favori hocam. Sonra da Cemil Koçak geliyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 insanın yüzüne vurulmaz ki naaptın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dotada baya sorun yaşıyoruz evet insanlar torrent açıyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 histte de cemil koçak yerine akşin somel almıştım hep bahtsız seçimler bunlar.. insanın geleceğiyle oynuo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 GELIYORUM SABANCI BEKLE BENI ORDAYIM 2 SAATE ASDSDF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Geliyor musun hakkaten ? Aldın mı izin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sparkcaster said: internet bağlantınız çok kötü sori.aquila bile daha kaliteli bağlanıyor 100 embit sori =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bu arada 2 gün once Sabancı ve Bilgi'ye bağlı İstanbul Cavaliers Amerikan futbolu takımını Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz(Türkiye amerikan futbolu, baseball ve softball federasyonu başkanı)satın aldı.Yeni saha yaptırıp 50-60 tane yeni ekipman alacak,12000ytl lige giriş parasını ödeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sabancı'ya mı yaptıracakmış sahayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar