pch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 cuma günü oryantasyon var beni oryante etmek isteyen pati var mı =).Bir de facebooktan oda arkadasimla konustum geçen sene hazirliği verememiş bu senede 4 ay izmir de ielts e çalışacakmış 4 ay gelmicek yurda yani büyük ihtimal 2 kişilik yurtta tek başıma kalıcam patileri beklerim odaya,bir de şey soriyim upper basliyorum hazirliğa ama ders programina baktim a4 yaziyo, upper içinde bir derecelendirme var mi a1-a2-a3-a4 diye yoksa hepimiz aynı dersleri mi görüyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 pch said: cuma günü oryantasyon var beni oryante etmek isteyen pati var mı =).Bir de facebooktan oda arkadasimla konustum geçen sene hazirliği verememiş bu senede 4 ay izmir de ielts e çalışacakmış 4 ay gelmicek yurda yani büyük ihtimal 2 kişilik yurtta tek başıma kalıcam patileri beklerim odaya,bir de şey soriyim upper basliyorum hazirliğa ama ders programina baktim a4 yaziyo, upper içinde bir derecelendirme var mi a1-a2-a3-a4 diye yoksa hepimiz aynı dersleri mi görüyoruz ? öyle bir derecelendirme yok. bütün upper'lar aynı seviyede olur. a4 section'ın senin, yani sınıfın :). upperlar 1 dönem hazırlık okur ve 2. dönem fresh derslerine başlıcaksın. Ki büyük ihtimalle biliosundur bunu :). Umarım tek başına kalmassın yurtta, çünkü sabancının olayı yurt ve keşke oda arkadaşın olsaydı derim. Yada kendine takılacak bir oda bul ve gece yatmaya gidersin odana :). Yoksa tek başına yurt sıkıcı bir hal alabilir. Ben 1 hafta geç başlıcam okula, ama herhangi bir sorun olursa yazabilirsin veya ö.m. atabilirsin. 2 ekimden sonra okulda olucam. Oryantasyon'da yaptırabilirim istersen genel olarak :). Hoşgeldin sabancıya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Sağol =).Fakülteler 1 hafta geç mi açılıyo ? Bi de şey sorıyım internetin hızlanmasi için aylık bi ücret ödüyomussun sanırım,ne kadar ve internet hızı nasil oluyo? Bu arada oda arkadasini falan bilmiyorum ama memnun kalmazsan beklerim odama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 pch said: Sağol =).Fakülteler 1 hafta geç mi açılıyo ? Bi de şey sorıyım internetin hızlanmasi için aylık bi ücret ödüyomussun sanırım,ne kadar ve internet hızı nasil oluyo? Bu arada oda arkadasini falan bilmiyorum ama memnun kalmazsan beklerim odama :) Yok hepsi aynı zamanda açılıyorda ben 1 hafta geç başlıyorum :). O internet olayıda geçen senelerde vardı. Superonline'a para veriyordun 10mbit oluyordu aylık 29 TL'ye. Ancak son sene vermedi o hizmeti. Bu sene verecekmi bilmiyorum. Oda konusunda da merak etme eğer yurt parasını vermediyse arkadaşın, yerine başka birisini mutlaka atarlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 A5 203. Kahve içmeye herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Privhunter said: A5 203. Kahve içmeye herkesi beklerim. Olm Can, herkes mezun olmuş post atan yok. Topic bize kaldı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 BK yani yeni adıyla SuConnected okula geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bir günde servis saatlerini değiştirip "ben yaptım oldu" mantığı güden her bir kişinin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 akşam istanbulla ilgili bir belgesel varmış sgm'de..var mı giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 IC de hayat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Calculus, civilization in the west, Modernleşen Türkiye’nin Tarihi, TLL-101 kitaplari olup da satmak isteyen ya da aaa paticikteki kardeşimden para mı alcam lan diyenler bana ulaşırsa çok mesut olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Modernlesen Turkiyenin tarihini verebilirim ulaşırsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şükrü çok mu canın sıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 anlatamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 math204 sınavına giricek olan var mı? Gerçi o giricek bize ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 201 ödevi yapılır sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Selamlar, ben okula girdiğimden beri çok ölü bura, biraz hareketlendiriyim. 2. sınıfa baslıyorum bu dönem de hangi dersleri alsam bi kararlaştıramadım. Cs e yakın olmakla birlikte kesin bir bölüm tercihim de yok acikcasi, sophomore da cs, endüstri ve elektroniği beraber götürmeye calismak istiyorum, en azindan giriş derslerini alip bakicam. Şimdi, cs 201, math 203, hum ve ens 208 almayi düşünüyorum bunların yanına ne tavsiye edersiniz. Özellikle sözel derslerden ( psikoloji ve felsefe olabilir.) ens derslerinden tavsiyeler bekliyorum, teşekkür ettim. Bi de sormayı unutmuşum math 202 ve 204 nasıl derslerdir çok zorlar mı onlardan birini de ekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bulmaca gibi ders istiyosan ens210 var. ns206, ns208 alabilirsin. bak seç 2.sınıf dersleri hobi dersleri gibi hep :) math204 de o kadar kasış ders değil alabilirsin. math202 hakkında bişey diyemem ama almamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Nerde o eski sabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sabancı Endüstri lisans mezunundan cs201 ödevleri yapılır, konu anlatılır. ENG, SPS essayleri yazılır midterme hazırlandırılır sdfsdf Ne iş olsa yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ayın 29 u akşam 7 ye kadar cs 201 ödevi yapabilecek biri araniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 selamlar kardeşim bu sene üniversite sınavına girdi. şimdi tercih yapacak. sabancı da tercihler arasında. şimdi benim bildiğime göre FMAN fakültesine kayıt olup ordan 2 sene sonra FENS'e geçiliyormuş çok rahat, bölüm seçilmiyor zaten. bu sayede puanı daha düşük olan eşit ağırlıktan %50 burstan misal yararlanabiliyormuşsunuz. FENS'in puanı daha yüksek oluyor. böyle salak bug gibi birşey varmış hatta eskiden geçişten sonra burs düşmüyormuymuş ne son senelerde onu düzeltmişler. yani örneğin 2 sene %50 burslu 2 sene burssuz okuyabilir. bu şekilde yapanlar varmış. nasıl olur, ne yapılır bilgi verebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ossde en fazla bursu nasil aliyorsa oyle girsin. Girdikten sonra farketmiyor nerden girdigin. Ya da 7 yil once oyleydi Pch su id:batuhan Bana mail atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 elma said: Sabancı Endüstri lisans mezunundan cs201 ödevleri yapılır, konu anlatılır. ENG, SPS essayleri yazılır midterme hazırlandırılır sdfsdf Ne iş olsa yaparım Like! Roket sonrasi sen suya mi dondun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bu sabanci konusunun eski tadi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar