nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Kalktı diye duydum ben Berk zibidisinden ama emin değilim kendi söylesin :D 2. gelen kim? biri almancı olcak MADBOY var galiba sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Penthesilea said: BabacumMostors said: muhtemelen sinekler yüzünden.. yoksa gecenin köründe koşup bğıran 3 kızın ardından alevli janjanlı oldu bitti bir gece başka nerede yaşanmış ki?abi ahahah hey gidi gunler ya, neydi o basligin adi nasil bulucaz 20 kasım sabancı çıldırması? 2008^de olanı diyorsanız böyle olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hayir abi 2004-2005 ogretim yilinda biz freshten bi kiz B6-B7 arasinda uzerinde sadece paltoyla ciglik atarak kosmusup B7'ye girmisti de gerci babacum cidden ona refer etmis saniirm, ben anlamak istedigim gibi anlamisim euhueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 buldum ahahahah http://forum.paticik.com/read.php?13,960233,960241#msg-960241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Yani iddialara göre yine öyle bir olay yaşanmıştı ama sonra 1000 kişi parti yapmıştık a1-a2-a5-a6 arasında :D tl;dr ilke, noolmuş kıza neden çığlık atmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nileppezdel said: Penthesilea said: BabacumMostors said: muhtemelen sinekler yüzünden.. yoksa gecenin köründe koşup bğıran 3 kızın ardından alevli janjanlı oldu bitti bir gece başka nerede yaşanmış ki?abi ahahah hey gidi gunler ya, neydi o basligin adi nasil bulucaz 20 kasım sabancı çıldırması? 2008^de olanı diyorsanız böyle olmalıeee bence o çok maldı da neyse dorm kafenin üstünde arka tarafa bakan cama oturmuş biramı içiyordum, marjinal biri meme yapmış olacak ki çığlıklar yükseldi bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nileppezdel said: Kalktı diye duydum ben Berk zibidisinden ama emin değilim kendi söylesin :D 2. gelen kim? biri almancı olcak MADBOY var galiba sadece...mulgear6 ve can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tamma işte mulgear almanyaya gidiyomuş. Başlık bu kadar gayken karşı koymak zor oldu ama Hans'lar beni bekler dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 madboy için yeni evimde parti vermeyi düşünüyorum ama başka kimseyi çağırmam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nileppezdel said: Kalktı diye duydum ben Berk zibidisinden ama emin değilim kendi söylesin :D 2. gelen kim? biri almancı olcak MADBOY var galiba sadece... kalkmıs 2/3 burs sadece tam ve %50 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 sabancıyı özledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Cons said: yapma sakın kaan hiç gelemez öyle laubalililklere çakıverir suartına ahahaa yaptım sonunda 2 saat önce ders arasında gördüğümde... gayet sevecen konuşkan insan çıktı, korkulacak bir durum yokmuş ehi ehi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 probu kim veriyor su an? alan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Kaan var ben varım :D Bilgi'den bir hoca veriyor profu, Muzaffer Akat diye bir kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sinavda basarilar sanirim bugun yazin rahat olur baya o ders ben de gecen yaz almistim quizlere bile girmedim hos gerci a- geldi sonrasinda asil 2 sene once millet 40 ile a getirmis 8 ile gecmis diyorlar sabanci hikayesi de olabilir gercekte ama cok iddiali bir yalan eger oleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 syd said: sinavda basarilar sanirim bugun yazin rahat olur baya o ders ben de gecen yaz almistim quizlere bile girmedim hos gerci a- geldi sonrasinda asil 2 sene once millet 40 ile a getirmis 8 ile gecmis diyorlar sabanci hikayesi de olabilir gercekte ama cok iddiali bir yalan eger oleyse o doğru, 8-9 la geçenler olmuş yani.. ben de prob alıyorum bu arada, sınavda başarılar tüm rakiplerime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ne sorcaklari klise zaten ayni sorular ayni denklemler gecen sene x sorduysa bu sene y sorar bi de sayilari degistirir bizim 2. sinavda 1 soru farkliydi arsivden o da ole yapilmicak bisi degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bu seneki hoca ilk defa veriyor bu okulda. Geçme notu yine 40 olursa hayat bana güzel ama şu son konulardan nerdeyse hiçbir şey anlamadım, proof falan.. İlk midterm'ü 96 getirdikten sonra dersten kalırsam trajik olur. :/ sana da başarılar elma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 gecen seneki kadin da ilk kez veriyordu gecme notu tahminen 50 falandir gecen yaz curveler 90 40 50/60 diye aklimda kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 syd said: gecen seneki kadin da ilk kez veriyordu gecme notu tahminen 50 falandir gecen yaz curveler 90 40 50/60 diye aklimda kalmis ilk midterm curve ü 90 dı diyosun yani... abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 İlk sınavın curve'ü 65'ti bizde. Düz mantık geçme notu da daha düşük olsun pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Elma_v2 said: syd said: gecen seneki kadin da ilk kez veriyordu gecme notu tahminen 50 falandir gecen yaz curveler 90 40 50/60 diye aklimda kalmis ilk midterm curve ü 90 dı diyosun yani... abovvole hatirliyorum, yanlis olabilir 1 sene gecti ustunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Başlık mükemmel olmuş. Aquila şiir yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Of uyuz herif özenerek seçmiş sadece anlamadığım yerlerden sormuş. 7 distribution çeşidinden 2sini anlamadım, gitmiş onlardan sormuş sora sora geri kalan 5 taneyi boşvermiş. Proof falan sormuş bir de gereksizlik abidesi. Sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 nileppezdel said: Of uyuz herif özenerek seçmiş sadece anlamadığım yerlerden sormuş. 7 distribution çeşidinden 2sini anlamadım, gitmiş onlardan sormuş sora sora geri kalan 5 taneyi boşvermiş. Proof falan sormuş bir de gereksizlik abidesi. Sinir oldum abovv ne biçim sınavdı o öyle.. poisson'un proofları falan. herkes gümledi sanırım benim sınıfta 3-4 kişi kalem oynatmadan verdi çıktı nerdeyse, ilk yarım saatte sınıfın yarısı bıraktı.. ya bi de ben math102 yi vereli 1 seneden fazla olmuş, serilerin kapalı formüllerini falan ezbere bilmek zorunda mıyım cık cık.. curve 30 küsür diyorum, var mı azaltan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar