Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 benim hayatım bu saatten geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bu kimin fakei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Deren sayısalcı mısın ya? Çok sayısalcı konuşmuşsun :D Ayrıca Metin Kunt son 10 senenin en marjinal SPS 101 sınavını hazırlamış. Öpücükler yolluyorum kendisine. Şit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 metin kunt kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Gilean said: ban yemek uğruna bişiler yqazıcaktım sessiz kaldım. gözüme gözükme bu foruma yazma bi daha edit: o ne biçin NS sınavı ya curve 34 fln. curve olmaz bi kere o derste katalogdur. 34 curve çıkaran bi döneminiz varsa o basit dersten baya malsınız. 2.sene dönemin yüzde 70i en az 2 ders bırakır. sen alınma sen normal bi not almışın ns için diğerleri salak Abi sınav bildiğin zordu yalnız 2007,2008 midtermleri bizimkinin yanında quiz gibi kalıyo resmen, ortalama o yüzden düşük. Aga baştan hata yapmışın Metin Kunt tan almakla Hakan Erdem rulaz! Tiyatro falan sormuş sizinki millet ağlıyodu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ulan bayramdan hemen sonra algoritma sınavı var salı günü. RÖÖÖÖHHH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Abi bu dersi 3. defa alıyorum Hakan Erdem rulaz olduğunu da biliyorum ama daha önce asistanlar yüzünden kaldığımdan iyi anlaştığım, kafadengi ve rahat asistan bulmuşken değiştirmeyeyim hocayı dedim. Ulan hiç kalıma gelmezdi Halil Berktay'ı arayacağım ya.. Şuursuz metin dersin önemli olan noktalarını özellikle sormamış resmen. Ulan önemsiz noktaları bilsem noolcak?! pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Halil Berktay'ı çok özlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben geleceğim size asistan. Haber edeyim dedim. EN İYİYİMDİR AYIPTIR SÖYLEMESİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben geçen sene 70 aldım sps midtermünden sonra kaldım devamsızlığımda azdı nasıl oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 93 88 ile kaldım ben sps 102'den hiç bir discussiona gitmediğim için ilk aldığımda, %40 olduğunu bilseydim keşke o zamanlar sdjfs. Evet çok hızlı geçmeyin derslerinizi sesu ablanız asistan gelicek kıyak yapar size ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 asdas hangi derse geliceksin ya ona göre kalalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dersi daha belli değil şaka yapıyorum zaten daha 1.5 sene var da Cultural Studies bölümünün bir dersi olacak malum Sosyoloji okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 belki ben hala sps 102 alıyo olurum ve sen de sps 102 asistanı olursun <3 VA'den cayıp cult okursam kesişir ki yollarımız yardımcı ol biraz gelirsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 cult'ci hirkan var mi? yoksa o is yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Penthesilea said: cult'ci hirkan var mi? yoksa o is yok. va'cilerin hırkaları çoğunlukta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tabi canim va ci hirkasi cok baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Cilgin sps102 dersi veririm haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 aquila said: 2004 crew uyumaz!2004 crew haheuah eski zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 metin kunt sps101 mi veriyor? harikaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Harika falan değil ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sexy bitch diyerek yarınki midterme çalışmak paha biçilemez neden yazdım çünkü ilk defa gircem bi sınava heycan bastı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu okul beni yordu yine. tatiller yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tatilden önce iyi gidiyodum araya 1.5 hafta girince dağıldım tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar