Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Scheriff said:

Ardeth said:

başvurcaktım sabancıya ama hırtolar yazın yükseklisans başvurusu almıyomuş (türkiyede bunu yapan tek üniversite herhalde sdf) ben de eeh dedim

herkesin bi başvuru tarihi olur heralde:)

da şöyle bi durum söz konusu benim bildiğim diğer tüm üniversitelerin yazın da başvurusu var sabancının da buna uyması lazım. amerikada üniversiteler başvuru ve açıklama tarihlerini az çok yakın tutmaya çalışır ki insanlar karar verirken rahat olsun. yoksa biri nisanda diğeri haziranda açıklarsa iki üniversiteye başvurmanın hiç bir manası olmaz zaten :p neyse boğaziçi fiziğe girdim zaten ben sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

CS404 üçüncü sınıfta alınır mı? Ders yükü nasıldır? Esra hoca nasıl bi insan :) gibi soruların cevaplarını paylaşabilecek var mı?

şu derslerin kodlarını anlamıyorum bu arada :) bio306 diye dersimiz var, hocası 3ler almasın, 4. sınıfta alın diyor. sonra bio335 imiz var. 2.sınıfta alınıyor. cs404 de onun gibi bişey mi?
Sosyal ağlarda paylaş

valla cs404 ve esra hoca ilginçtir algoritma, pl fln almadan ai almak biraz kastirabilir zira ciddi olarak yüksek bi seviyede islio dersi kadin.
ödevleri baya zor oluyodu geceler gündüzler bitmiodu diyim ama çok çok ii bi kadin ve farkli bi ders isleme tarzi var. tahtaya kaldirip soru fln çözdürüo derste hiç beklemedigin anlarda zor durumlarda kalabiliosun:)
bazi ödevler matematik sorulari tadinda oluo bazilarinda prolog'da hayvani recursiveler esliginde kakuro sudoku solver fln yazdiriodu ve bunu 2. ödevde fln istedi. ödevleri ister tek yapiosun ister 2-3 kisi. kod ödevlerinde demo yapip anlattirio her seferinde. geçen sene 50-60 kisilik sinifta sadece 3-4 grup verebiliodu kod ödevini:)
sinavlar ödevler kadar zor olmuodu. sinav çikisina ödev verildigini ögrenip 1 haftalik dönem arasinin zehir olmasi gibi durumlara "aa tatile mi girdiniz farkinda diilim nese 1 hafta daha erteleyelim bari" seklinde cevaplar verdigi oldu:)
hocayla yakin durursan proje yaparsan vs çok ciddi yardimlari oluodu. bazi arkadaslarin sop.larini cvlerini vs kendi düzeltti mesela. cs bölümünde su ara oflazer olmadigi için yamanabilecek ilk hoca bence ai hakkinda ilerlemek istiosan
bildiğim kadarıyla bio tarafıyla da ilgili ai çalışmaları yapıodu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...