Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Demin kargoyla kayıt için bilgiler falan geldi öğrenci numaram falan bi an "ohş" yaptım :) haydin bakalım 31 inde sınava giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bunları böyle yazarak hata ediyorsun. Tecrübeyle sabit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 benimkide gelmişmidir acaba aşağı inip posta kutusuna bakmaya üşeniyorum şuan :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 13 lü mü numaralarınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 12 13 karışıktır %90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 taban puanlarında,2. öğretime girip 1.sine girebilecek puana sahip olan bir sürü öğrenci olduğu görülüyor. tercihi iyi yapmak lazım gençler:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Sabancıyla alakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 zorlarsam bulurum,sabancıya da insanlar tercihle giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Ama 2. öğretim falan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 aa tamam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Penthesilea said: jethrotull said: Bence saymaları gerekiyor diferalsiyel,analiz falan konular açısından benziyordur kesin mat dersleriyle ama okula gidip yada telefonla öğrenmeye çalışıcam yinede.abi sence ilk sene herkes ortak dersleri aliyorken diferansiyel, analiz falan veriyor olabilirler mi? Calculus 1-2'yi 7-8 defa aliyo millet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hazırlık sınavı için kitap aldım bugünde nelere çalışsam bi yol gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Sabanci'da okuyabilseydim keske :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Xaenin said: Penthesilea said: jethrotull said: Bence saymaları gerekiyor diferalsiyel,analiz falan konular açısından benziyordur kesin mat dersleriyle ama okula gidip yada telefonla öğrenmeye çalışıcam yinede.abi sence ilk sene herkes ortak dersleri aliyorken diferansiyel, analiz falan veriyor olabilirler mi? Calculus 1-2'yi 7-8 defa aliyo millet. :) olm o anlamda demedim lan muhendis degil herkes yani, bize de abik gubik cizim dersi verseler falan da biz kaliriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Olm biri bana integral anlatsın şurda iki saniye. Genelde biliyorum da bak mesela 0 ile x aralığında 3e^-3x in integrali lazım, şey olmuş o; 0 ile x aralığında 3e^-3t dt = -e^-3t | t=0 ve x aralığı, o da eşttür 1-e^-3x. Bu matematik dünyanın en mantıksız şeyi abi İlke baksana lan. Anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Yazarak çözün ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Yarın okula bi gidip baksak diyoruzda Kadıkoy tarafındaki shuttle saatlerini nerde bulabilirim? Typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thsn. Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 http://www.sabanciuniv.edu.tr/tr/?kampus_hayati/hizmet_ve_olanaklar/servis/servis.php Buradan bakabilirsin kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ne işin var yahu okulda, 4 yıl boyunca istemediğin kadar okulda olucan, ELAE'e de gelicen yakında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Privhunter said: hazırlık sınavı için kitap aldım bugünde nelere çalışsam bi yol gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Privhunter said: Privhunter said: hazırlık sınavı için kitap aldım bugünde nelere çalışsam bi yol gösterin ben 5 sene önce girdim hatırladığım kadarıyla anlatayım. iki tane essay yazıyorsun. 1) en yakın arkadaşınızı anlatın 2) hatırlamıyorum grammar bölümü vardı çok basitti o. listening kısmı vardı. ingiliz aksanlı bir abi konuşuyordu o an not alıyordun sanırım ve sonra soruları veriyolardı cevaplıyordun bir de reading kısmı vardı. orda da işte koca bir yazıdan soruları okuyup keyword'leri seçip seçip cevapları buluyordun. Çalışılacak şeyler değil. Zaten grammar için çalışacaksan hazırlık oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Çalışmayla geçilecek bir sınav değil pek o kadar kısa zamanda, bence o uğraşma o yüzden. Biliyorsan geçersin, yeterli değilse kalırsın yani tatilini yap sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 2 sınav değil miydi bu sınav? ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 WTB oda arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Fetocu kızlar da oda arıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar