zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 djarum satanlar vardi ne para yapmislardi ilk basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 işler kolaylaştı şimdi, winston'dan bile para kırılacak. o değil de şirket ya da öğrenci kim ne satıyosa ya tekel ya karaborsa, ona yanıyorum. domuz gribi işi de fena yahu, başka çıkmaz umarım daha sonra gelip gidenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sigara ii oldu ii zerre üzülmedim:) yemek siparişlerinin yanında +1 sigara dönemi başlar seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Müesseselerin oda numaralarını saniyesinde ezberledim sdfsdf :D Ayrıca gençlik var mı öss sonucunu görüp de ben sabancıya geliyorum diyen? Tecrübelerimle vazgeçirmeye çalışacağım. Benim gibi bi salak çıkarsa vaz geçmez o ayrı sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahah abi sen su baslikta dert yaninca hep o gaz halin geliyo aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 içinde patladıııııee demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 İşte gençlerimiz aynı salaklığı yapmasın diye çabalamalıyım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 o yüzden kol-kırılma-sabancı yı aynı cümlede kullanıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Penthesilea said: ahahah abi sen su baslikta dert yaninca hep o gaz halin geliyo aklima abi öyle muhabbetler yaptınız ki şu patide, sayenizde adam gaza geldi, şimdi de ahahahah of dışarıdan bakınca bile baya sfdsdfuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 @nilep o gazla gelenin çok pis söneceği belliydi ama. sabancıya gelicekleri vazgeçirmekten çok gaza gelmemeleri konusunda uyar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Abi gaza gelmeden neden gelir ki bi insan Sabancı'ya? Okul süper ben hala aşığım okuluma. Sadece haşin bir sevgili, yatakta fazla sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 gittiğin her yere gazla mı gidiyosun ege ya. ben gayet gazsız seçmiştim sabancıyı ne bilim. heyecan duyarsın tamam da gaz farklı bi konsept bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 nilep haklı bence yalnız. şartlar el verseydi de ben de gelseydim keşke. sabancıya gelmek için hakkaten sevmek lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Abi tamam da bu okul gazı hak eden bi okul esasen. Sadece yatakta vahşi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 nilepcim, canım yatakta vahşi ve haşin olan benim okulla karıstırma kafanı çok fazla duvara çarpıyosun sanırsam =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ben kesin birinci tercih sabancı yazıp kalanını boş bırakmayı düşünüyorum.. Galiba öss zamanı fazla takıntı yapmıştım (yaptıklarımı sormayın) :D bi iki sorum var size teşrif ederseniz. 1) yabancı dil sınavı ne zorlukta? babadan burlu geleceğim için pedere fazla yük olmak istemiyorum. Tamam kime göre neye göre diyceksiniz zorluk bakımından. Şöyle diyim 12 senedir ingilizce görüyorum hani yabancı biriyle oturup kankaya bağlıycak düzeyde ingilizcem var zaten onlar getirdi bu düzeye ingilizcemi okul sucks :D bi tane sorum varmış yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 en fazla yarım dönem hazırlık okursun bence. (bir de yanlış hatırlamıyorsam artık okul dışındaki yabancı dil sınavlarından da kabul edilebilecek olacaktı bu sene.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yarım dönem olunca fiyat vs ne oluyor? yarımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ücreti hazırlığa özel değil de yıla özel veriyorsun. bu yüzden ilk dönem hazırlık okuyup 2. dönem 1. sınıfa başlayabilirsin. ücrette herhangi bir farklılık olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hmm.. yarın bi 3. kez geziyim bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bolum olarak ne dusunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 IELTS de kabul ediyor okul artık, istersen okulun sınavı olan ELAE'ye girmeden de geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bölüm olarak endüstri mühendisliği düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 10k vermeye ikna edersem ben de gelicem, bakalıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Merhaba ben bu sene sabancı üniversitesini tercih etmeyi düşünüyorum.Okulu gittim gördüm.Gayet güzel imkanlara sahip.Koç Üniversitesiyle Sabancı arasında kaldım gibi.Ama sabancı daha ağır basıyor şimdilik.Merak ettiğim şey ise Sabancıya hiçbir arkadaşım olmadan gideceğim gibi.Oradaki freshman adaptasyonları nasıl.Yani koca kampüste tek başıma kalmak istemiyorum.Arkadaş bulmada falan sorun oluyor mu?Bide büyük ihtimalle yurtta kalıcam zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar