Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

3.60 üstü ortalama yaparsan belki verirler.

Iııh. 3.60 civarlarında ortalamayla burs alabilen bi tanıdığım yok benim. 3.94'le var bi tane. Bursu aldığını öğrendi, hemen sonra da yatay geçişle ODTÜ'ye geçti :/

BABA derim ayrıca ben, beni seç beni seç :p

edit: işin içine annem karışmasın ama ehue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bugüne kadar somut tek bir adım atmadığını, popülizm ile işleri yürüttüğünü aklı başında herkes görüyor 08 - 09 birliğinin. önce "bizi yıpratmayın"lar, şimdi "üniversiteme dokunmayın" lar. milli dava haline getirmeler falan.. dediğin hiç bir şeyi yapmayacaksın, elle tutulur tek işin üç tane kaldırım taşı olacak, koskoca rektöre toplantı terkettireceksin, tüm üniversite idaresi senden yaka silkecek, sonra da çıkacaksın davamız, yıpratmayınız, asılsız masılsız diyeceksin.

eş başkanlığı kim demiş, başkanlık diye bir şey konuşulmaz isöb'de, özelliği budur, bu yüzden farklıdır, farklıydı.. istanbul öğrenci birliği'ni kuran, geliştiren senden öncekilerin asıl amacının ulusal öğrenci konseyi adı altında yapılanlara karşı gerçek bir birlik oluşturmak iken, sen kalkıp ulusal öğrenci konseyi'ne şakşakçılık yapan bir yer haline getireceksin, başarı diyeceksin..

yiyenlere afiyet şeker olsun, biz almıyoruz paşam.. gözlem mözlem, bunları oda arkadaşlarınıza, parti buddy'lerinize falan anlatırsınız, güzel muhabbet olur, içinizden, dışınızdan her bir yerinizden alkışlarsınız.. hırs yapan olsaydı, yapılanların hesabı sorulurdu. halbuki bak ne kadar sakin, güzel, türkçemize uygun yazılıyor, anlatılıyor her şey..

asıl bunların anlatılmasından rahatsız olunması, hemen cevap yetiştirilmeye falan çalışılması enteresan..rahat olun, sıkıntı yapmayın, milli davanızın yegane savunucuları olmaya devam edin..
olmuyor mu? gerçekler biraz can mı yakıyor? biraz üfle, geçer geçer..

(beklenen, 06.06.2009 00:37 ~ 00:47)

Mehmet Ali Söylet'miş bu beklenen nikli şahıs da. Geçen ÖBYK üyesi sanırım ya da bu sene seçimlere girmişti tam emin değilim de politik çatışma gibi :D İşte bunu yazmış ekşi'ye ÖBYK da tepki vermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

bu beni tehdit eden adam iste newslerdeki yazilarim uzerine, fethullahcinin onde gideni serefsiz
basini cok belaya sokmustum bunun ve OBYK'nin gecen sene, Rana Saka'ya, Ataturkcu Dusunce Klubu'ne forwardlamistim direk attigini OBYK uyesinden bu falan diye. O herif su a OBYK'de degilse bunda payim vardir, gururluyum ehuehu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...