Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Killer said: fakir adamım ben Killer said: fakir Killer said: fakir Killer said: fakir Killer said: fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 too late xaenin=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sabancı bursluyu 9 günlüğüne kazanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Böyle olması lazım, yoksa zorluk çekersiniz. Bu bizim şirketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 2001 krizi vurmuş ama iyi toparlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Evet orada birazcık zorluk yaşadık açıkçası. Adayı falan sattık mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Benim bursum var ama yine de veriyorum 25 milyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Evet bu arada ben de "Baba Beni Okula Gönder" projesi altında iki çocuk okutacağım. Bana BABA demeyi kabul ederseniz performans değerlendirmesi yapıp, kabul edip etmediğimi size bildiririm. Annelerle ilgilenmiyorum korkulacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BABA gel gezdiriyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Xaenin said: 3.60 üstü ortalama yaparsan belki verirler. Iııh. 3.60 civarlarında ortalamayla burs alabilen bi tanıdığım yok benim. 3.94'le var bi tane. Bursu aldığını öğrendi, hemen sonra da yatay geçişle ODTÜ'ye geçti :/ BABA derim ayrıca ben, beni seç beni seç :p edit: işin içine annem karışmasın ama ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bizim zamanimizda 3.30 la falan rahat 50% burs aliniyodu. 100% yuksekti tabi, 3.85-.90 falan simdiboku cikmis neden boyle acaba nostaljik amca muhabbeti yapmisim lan, iste ben 1. sinifken yani. zengin olup burslu olmak daha guzel, o parayla her sene ferrarimi yeniliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Yüksek ortalamalı öğrenci oranı artmıştır o zamana göre belki. Sonuçta belirli bir ortalamayı geçen her öğrenciye verilmiyor burs, en tepeden başlayıp belirli bir sayıya verdikleriçüün, öyle olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 alkol var mı b10 yakınında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ahuahaha :D News yerine patiden alkol istemek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 cok acil öğrenmem gerek sabancıda okuyanlar bişey söylesin, kaydı dondurabiliyomuyuz sabancıda ben şmdi dondurup almanyaya gidiyore işime gelmesse türkiyeye dondugumde başlasam burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 donemlik 2.5 bin tl karsiligi donuyordu eskiden, simdi kac para bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 newsteki eksisozluk olayına benzer bi olayı yapacak kadar boş bi sabancılı pati var mı burda okuldan gitmeden ünlü oluruz fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 newsteki ekşi sözlük olayı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 çok üşendim anlatmaya discussion'da öbyk nin "üniversiteme dokunma hareketi ile ilgili" başlığını ve sorasını okursan olur:) ilk 5-10 msjda anlıosun ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 c/p etsen abi ben de merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 said: bugüne kadar somut tek bir adım atmadığını, popülizm ile işleri yürüttüğünü aklı başında herkes görüyor 08 - 09 birliğinin. önce "bizi yıpratmayın"lar, şimdi "üniversiteme dokunmayın" lar. milli dava haline getirmeler falan.. dediğin hiç bir şeyi yapmayacaksın, elle tutulur tek işin üç tane kaldırım taşı olacak, koskoca rektöre toplantı terkettireceksin, tüm üniversite idaresi senden yaka silkecek, sonra da çıkacaksın davamız, yıpratmayınız, asılsız masılsız diyeceksin. eş başkanlığı kim demiş, başkanlık diye bir şey konuşulmaz isöb'de, özelliği budur, bu yüzden farklıdır, farklıydı.. istanbul öğrenci birliği'ni kuran, geliştiren senden öncekilerin asıl amacının ulusal öğrenci konseyi adı altında yapılanlara karşı gerçek bir birlik oluşturmak iken, sen kalkıp ulusal öğrenci konseyi'ne şakşakçılık yapan bir yer haline getireceksin, başarı diyeceksin.. yiyenlere afiyet şeker olsun, biz almıyoruz paşam.. gözlem mözlem, bunları oda arkadaşlarınıza, parti buddy'lerinize falan anlatırsınız, güzel muhabbet olur, içinizden, dışınızdan her bir yerinizden alkışlarsınız.. hırs yapan olsaydı, yapılanların hesabı sorulurdu. halbuki bak ne kadar sakin, güzel, türkçemize uygun yazılıyor, anlatılıyor her şey.. asıl bunların anlatılmasından rahatsız olunması, hemen cevap yetiştirilmeye falan çalışılması enteresan..rahat olun, sıkıntı yapmayın, milli davanızın yegane savunucuları olmaya devam edin.. olmuyor mu? gerçekler biraz can mı yakıyor? biraz üfle, geçer geçer.. (beklenen, 06.06.2009 00:37 ~ 00:47) Mehmet Ali Söylet'miş bu beklenen nikli şahıs da. Geçen ÖBYK üyesi sanırım ya da bu sene seçimlere girmişti tam emin değilim de politik çatışma gibi :D İşte bunu yazmış ekşi'ye ÖBYK da tepki vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu beni tehdit eden adam iste newslerdeki yazilarim uzerine, fethullahcinin onde gideni serefsiz basini cok belaya sokmustum bunun ve OBYK'nin gecen sene, Rana Saka'ya, Ataturkcu Dusunce Klubu'ne forwardlamistim direk attigini OBYK uyesinden bu falan diye. O herif su a OBYK'de degilse bunda payim vardir, gururluyum ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 İdolümsün İlke! Best Sabancı celebrity ever! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hah derken benim adim karismis yine islere bak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 olay adamın yazdığı değil. adam bunu ekşi ye yazdı öbyk aldı news'e koydu falan fişman bi sürü hikaye yazdıkları boş tabi de öbyk hedef gösterir gibi işler yaptı oydu saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar