Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 nileppezdel said: Baya oldu da.. Yurt odamdan çıktım, gofret almaya giden masum patiSA olarak köpüklüye gidiyodum. Piazza'dan biri seslendi Ege diye. Baktım Kaan. Gittim yanına. Karşısında biri oturuyo. Bak İlke dedi. Facebook'ta linkine yorum yapmıştım 2 dakika önce, Amerika'da sanıyodum. Adam karşımdaydı. Hayatımın en heyecanlı anlarıydı sanki.. Tanışmış oldum sonunda iyi oldu :D abi alakasız da, adam allahla tanışmış gibi yazmış sdf.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 OrCuN(c.c.)'yle daha tanışamadım diye alay mı ediyorsun anlamadım ki?! :( İlke bir Sabancı celebrity'si üstte dendiği gibi. Hem Bill Gates'in adamı falan sdfsdf :D
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Önümüzdeki dönem başında dağıtılacak yeni laptopların özellikleri nasıl olacak bilen var mı? (Celeron olmayacağı, Core2Duo olcaklarını duydum birilerinden..) Ve, ne zaman dağıtım yapılacağı da önemli bir nokta tabi(?)
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daha belli olmaz o..ağustosa doğru falan belli olur..okul başlamadan da vermiolar.tahminim ekim başında alırız işte
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ekim başı ne ya. kalmaz o zamana, kalmasın :D
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kalmaz, okul açılmadan verdilerdi bize yani, eve falan götürdüm. Yaz okulu sonuna kadar da pek belli olmaz ne verecekleri.
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 3 sene once okul acilmadan bir hafta once almistik, simdi de oyledir
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gilean said: kul çaılmadan nereye verdiler ya Sana mı verdiler lan bana verdiler. Biliyorum da söylüyorum. İTHAMLAMAYIN.
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 3 sene önceymiş kardeşim! kaan ne alemde finaller
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bu sabah vardı bi tane 9 da, dün sabah 4 e kadar nazlı ben ali içtik muhabbet ettik, hiç çalışmadım. Ama süper olduğum için iyi geçti. Senin nasıl? Post kasalım mı?
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Nasıl geçti harbiden? ama ne muhabbet döndü be arkadaş.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Başım dönüyodu sınavda baya, pek hatırlamıyorum çok içmişim. Ama yaptım yani.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sabancı olarak baya medyatik olduk ya. haberturk'e 1. sıradan girmişiz dfsd
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 2de 2 kaldım..ümitlerimizi cumartesi günkü 2 math finaline bıraktık
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 elaidi said: Sabancı olarak baya medyatik olduk ya. haberturk'e 1. sıradan girmişiz dfsd hazır yök fırsat vermişken biraz tartışalım da reklamı olsun üniversitenin, öss'de kapıda, gençler tercih falan yapıcak..
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 %50 kazanırsam yollayacaklar fdsaf.kaç puan %50 cs?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 asdfsadf :D %50 burs yok ki okulda, cs bölümüne girmek de yok. Araştırmadan gelme arkadaşım almıyoruz
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 buraya istediğin puanla gelip istediğin bölümü okuyabiliyorsun. öyle güzel.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 200 alip cs okuyabilir miyim?df ee burs nası kazancaz
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Giremezsin nereye giriyosun lan devlet dairesi mi burası.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tamam ya gelmiyorum.hem davet ediyosuunz hem sövüyosunuz.
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 olm puana bölüm vermiolar burda yok o ezik işi:p biz ayrı bi cumhuriyetiz:)
Öne çıkan mesajlar