Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mgmt declaration'ını yapmış olup mgmt 403 veya 407'yi bu dönem almayacak birisi bu accounttan bana hemen ulaşırsa çok makbule geçer çok önemli. Mgmt 403 dolu gerçi alıp bırakmayı düşünen olursa muhteşem olur. Bir arkadaşım mezun olmak üzere ama olamıyo. Teşekkürler. /elaidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 biraz geç olucak ama: OtoBanner birkaçınız okul mailinden sordu pati kapalı die, açıldı herkes görsün ihtiyacı olan kullansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 cok isime yaradı program yine kagan, sagol walla eheh... ya undeclared oldugum icin yarına kadar cs306 alamıyorum, 14 kisi kalmıstı demin baktıgımda, bariz dolucak yarına kadar, almayı dusunmeyen ama programına uyan BIO- CS- EE- EL- MAT- ME- MS- TE bolumlerinden birisi varsa tutabilir mi yarına kadar =) ? yardım pls... kodları: 20448-20449 saatleri: M - 11:40-12:30 M - 5:40-7:30 T - 12:40-2:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hem saatleri tutmuo hem de daha önce aldım zaten o yüzden yardımcı olamıcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 tamamdır bir arkadasa aldırdım sonunda =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ya biri bana 15-20 suugle kredisi atabilir mi fazla fazla varsa, evde oturmaktan canım çok sıkıldı suugle a sardım. kimler bakmış onları açayım bari. ne boş insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dış webin tasarımını yenilemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 garip geldi gözüme sağ taraf falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 asinanyavuz said: ya biri bana 15-20 suugle kredisi atabilir mi fazla fazla varsa, evde oturmaktan canım çok sıkıldı suugle a sardım. kimler bakmış onları açayım bari. ne boş insanım. 15-20 suugle keredisi çok fazla istiyorsun be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 asinanyavuz said: dış webin tasarımını yenilemişler. lazımdı zaten de olmamış becerememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Suugle'da 300 kredim var, satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yurtta kalan varsa bana ulasabilir mi? bkpaylasimdan birkac not isteyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Xaenin said: Suugle'da 300 kredim var, satarım.ben de satarım hem de daha ucuza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kemal dervis SU'ya gelmis lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Geldi tabi Brown'a gelecek hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Adam kurula uye olarak gelmis. Akademisyen degil. Brown ezmiyor mu Ilke Sabanci'yi? Biased gordum seni bugun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hereşyi burdan öğreniyorum valla. Ben mi çok habersizim be okul hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Guler mail atti, 8 Mayis'ta geliyomus, ilke bi goruselim dedi kiramadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 o diil de bizim okul batçak mı acaba böyle 10 sene sonra falan? sabancı dağıldı nitekim, eğer öyle olursa süper olur. sabancı mezunları değere biner asdfsd gelsin paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Penthesilea said: Guler mail atti, 8 Mayis'ta geliyomus, ilke bi goruselim dedi kiramadim şaka mı bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yok cidden cagirdi da sirf beni degil euhe mezunlar toplantisi geyigi var ya hani boston'da olan, gecen sene de olmustu halil berktay ve yeni rektor olcak eleman da geliyolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 beleşe yemek alkol diyosun ii ii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 5 mblik internet şeyinden aldım, 600 le dosya indiriyorum. Koşuyor koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 su yeni internet isi nasi bisi anlatsaniza bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Para veriyosun, mesela ben 5mbit aldım, aylık 40 milyon mu ne. Kişisel bağlantı yani, bugün mesela rapidden 600 le indirdim. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar