Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri alışveriş sitesinin yaptığı ayıp hakkında tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şikayetvar.com hikaye =) tüketici haklarında dene bir şansını orayada pek güvenmiyorum ama 15 ay sürer mahkemen :D en az 3 sürmüştü benim sanırım.Birde burada bariz hatalılar yaptıkları kısmen hile sayılır madem öyle bir yanlışlık içerisindesin hatanı düzelt demi.Birde pişmiş pişmiş davranıp halen o hatayı düzeltmemişler sitelerinde.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:10 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hmm Atakol demek.. Gold Bilgisayar, Vatan Bilgisayar dururken neden oraları denedin ki :) Türkiyeden bilgisayar parçası vs. olursam o ikisinden biri dışındakileri tercih etmem heralde.

Neyse, sana yaptıklarına gelince. Dava açabilirsin, tüketici haklarına başvurabilirsin (ki başvurmanı öneririm). Ayrıca şikayetimvar.com'a da başvurmanı öneririm, sonucunda bişey çıkcağına inanmasan bile başvur, orada adamların puanı düşsün. Adamlar tamam halletcez deseler bile sonradan yorum yapıp adamlar halletcez demelerine rağmen halletmediler deme hakkın var.
Mesaj tarihi:
valla benim arkadaşım bol tarafından şirket şikayet etti.. aralarında coca cola, istikbal gibi büyük şirketlerde var. benim adını hiç hatılamadığım küçük şirketlerde.. bi çoğundan sonuç aldı sanırım..

edin şikayet! kulaklarını çekerler belki
Mesaj tarihi:
büyük şirketler ve işini ciddiye alan büyük/küçük tüm şirketler müşteri memnuniyetini ön planda tutar ve isteyerek bir şey yapmazlar zaten. onların isteği dışında bir problem olduğunda da çözmeye çalışırlar (çalışanları ne kadar sallasalar da bu işi üst mevkilerin bu işi salladıklarını duymalarını istemezler). şikayetimvar'da herkesin gözü önünde bir site ve orada müşterilerini ne kadar memnun ettiklerini gösterebiliyorlar. başka yerde böyle bir fırsat geçmez zaten kolay kolay. müşterinin en çok kafasına taktığı şey de kalite ve fiyattan sonra kullanım sırasında yaşayacağı problemler ve bunlara kolayca çözüm bulabilmesidir.

önceki msjda dediğim gibi atakol gibi bir firma önem vermeyip orayı görmezden gelebilir fakat bu onlar için bi eksi olur. bilmediğim bir yerle ticaret yapcaksam her zaman olmasa da girer bakarım oraya, atakol hakkında böyle bir şikayet görürsem çözülmemiş duruyorsa almak istediğim şey sadece orda bile olsa vaz geçerim almaktan.
Mesaj tarihi:
Teknalog denen satıcı biliyorum, gittigidiyorda, mesaj çektim zaten ilk siz atakol musunuz diye, ellenizde gerçekten varmı diye mesaj çektim bi kontrol ettirim dedilier, daha varmı yokmu bilmiyorum
Mesaj tarihi:
atakol gibi ismi duyulmayan yerler yerine,
mavibilgisayar, vatan bilgisayar, teknosa, hızlı sistem gibi yerlerden alışveriş etmek daha mantıklı olacaktır.
en azından büyük firmaların satış disiplini daha iyi.

bir de firebal.net var, sıkça gördüğüm, ama nasıldır, hiç bilmiyorum.

o değil de, neden kapaklı bir kasa tercih ettiğini sorabilir miyim?
  • Yeni Oluştur...