Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent'li olanlar

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Isletme ve Ekonomi Toplulugu MEC, bu haftaki konferansinda
Microsoft Teknoloji Pazarlama Yoneticisi Nuri Cankaya'yi agirliyor.

"Teknolojide Gelecek" konulu bu konferansa katilip degerlendirme formunu
dolduran bir kisi, cekilisle TURKCELL PDA kazanacak.

Hepinizi aramizda gormekten mutluluk duyacagiz.

Tarih: 15 Kasim 2007 Persembe
Saat: 17.40
Yer: Mithat Coruh Amfi
Sosyal ağlarda paylaş

pffffffff bende doğuda tıkıldım kaldım. CTIS bölümündeyim ve ne 300-500 var nede ıptıs çıktıs var. ortam yok, kız yok, eğlence yok, bölüm sadece C binasının en üst katı(hoş bu sene bi alt kattan bi kaç oda almışlar) tarih türkçe dersi için taaa turizme kadar yürü. artık bana "bölüm merkeze taşınacakmış. ne zaman ?" diye sorduklarında "bilkent efsanesi o" diye geçiştiriyorum.

cope sınavına giren patilere nooldu ?? geçmişlerdir umarım.

merkezdeki patiler sizde atlayın ringe gelin doğuya (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Okudugunuz her anin kiymetini bilin cok icten soyluyorum. 4 yil once Turizm Otel Isletmeden mezun oldum. 99 girisliyim, 97-03 okulun en iyi oldugu yillar diyebilirim eglence ve ortam acisindan. 2 hafta once Bilkentteydim cok bos, sessiz, Ankuva bile dolu degildi cok sasirdim, yeni nesil biraz degisik takilma konusunda herhalde. 91 de kaldim 1.5 sene 2.5 senede bilkent 1'de. Cok eglendim. Hayatinizda bir daha ordaki gibi bir kiz ortami bulmaniz zor olacak (is ortami haric). Girisken olun size bakanla konusun, yirtik olun, firsatlari kacirmayin. Dersten basinizi arada kaldirin, eglenceye vakit ayirin. Bilkent yillari malesef bir daha gelmeyecek. Pazar gunu yine geliyorum 10 gun kalacagim, mutlu oluyorum kampus civarindayken nedense, gerci cok az arkadasim kaldi oralarda onlarda Ankarali olanlar ama yetiyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...