unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o Olivies . afarin koçum bende gircem boziçine..ama çaycı olarak :p tüm sene yaptığımız irenç espriyi paylasmak istedim [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:28 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Olivies yok ne ilk 200 ü ilk 1000 de kapatıyor. bizim arkadaş 820. idi girdi. boun- bilg. müh. e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bilmiyorm ki ben baktım 2006 da 277. ile kapamıs bilg müh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 uyandım da bakamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 acele etme 10 güne eve yollarlar zatn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 site açılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ivy eve gelmeyecek bu yıl. Ünal bey öyle açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kocaeli yok mu ? :( [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:59 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ankaraya gelen patilere hoşgeliyorsunuz diyorum!( zaten hali hazirda ankarada olanlara bişe demiyim:P) tebrikler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: DarKRideR üye [şikayet et] § 16 Ağustos 2007, Perşembe - 12:59 [ özel msj ] kocaeli yok mu ? :( 2 tane sabancı var işte, sayılmaz mı kocaeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 NE DEMEK LAN,SİZ NE BİÇİM İNSANLARSINIZ KOCAELİ YAZILMAZ MI ? BENİ ORAYA TEK GÖNDERİP EMO MU YAPMAK AMACINIZ ? PİS HAİN PLANINIZ BUMU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 antimodes52 nickine sahip sevgilimi tebrik ediyorum. telefonundan aradım açmadı burdan görsün aşkımı. Bana ulaş. mannequin çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sabancı üni ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Alcadras üye § 16 Ağustos 2007, Perşembe - 11:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kingpin, cope sınavına kaldım ben galiba. yardım et ne mok yiyecem o sınavda ben? nası geçicez o sınavı :D cope sınavına kaldım diye bişey yok zaten kayıt olan her öğrenci giriyor eli mahküm ha sınav 2 aşamalı ilk başta test var 170 soru muydu yanlış hatırlamıyorsam cinali burda yardım olarak devreye girebilir, o testten yeteri kadar doğru yaparsan bir sonraki seviyeye geçiyorsun işte orası zor, ben 2. seviyeye geçememiştim ama inter den başlamıştım yani atladığım kurlar elementary ve pre inter :) aslında kalman bi bakıma daha yararlı çünkü akademik olarak ingilizce öğreniyorsun nasıl essay yazılır vesaire zart zurt :p edit: ha bu arada besin zehirlenmesi gibi bir talihsizlik ile sınava girdim, ölüyordum yani daha iyi sonuç yapabilirdim o kadar vasat değildi ingilizcemiz dsfds :p [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 13:45 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 siz üniv 1-2 de fln bi daha ingilizce görmüyormusunuz? akedamik ingilizcE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 1-2 ne biz 3-4te de görmeye devam etmiştik müh. fakültede. muhtemelen diğer fakültelerde de aynıdır. benim tavsiyem çalışın geçin cope u. okul boyunca ingilizce olcak zaten içiniz dışınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 valla görüyorsun o cope tan nasıl bir derece aldığına bağlı genelde kimse A alamadığı için herkes görüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Marmara Üniversitesi İİBF İktisat (İÖ) ulan yine aynı yeri kazanmışım!!!!!... ha yok ya sadece okul uzamış 2 dersden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sabancı ftw oldugunu kim demiş de kim inanmış yaw bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Tekirdağ-makine Müh. 10.000 sıra altımdakı yerı kazanmısım a.q :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ben diyorum be, Sabanci ftw. Kardesim geldi benim de Sabanci Muhendislik ve Doga Bilimlerine, hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kıbrısa giden var mı ehue allah kurtarsın şimdiden :P believe me, u r gona need that lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kültür Üni. İnşaat müh. İngilişçe (Burslu). keşke mimarlığı gelseydi a.q çapmod sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 FATİH universitesi ankara. Bİlgisyar 2 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 herkese gL ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar