cemad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 altyapıdan bilkente 3 pati gelmiş hoşgeldiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 damit yahu. bilkentin sitesine baktım. ibt toefldan 80 istiyormuş. 78 değilmiydi :D her bölümden de en az 20 almalıymışız. yuh bilkent yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 zamanında toefldan(cbt) 230 yapmanın neşesiyle ama o kdr da diil ehe sonuçta paralı anasını satam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 4k yüksek olduğum bilkent elektronik tutmuş tuta tuta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 alcadras, lexius, isabella bilkent'e hoşgeldiniz agalar, 17 eylül de başlıyor eğitim erken gitmenizde fayda var, her türlü soru için beni rahatsız edebilirsiniz, cinaliyi de rahatsız edebilirsiniz gerçi ddfsa şimdiden biraz ingilizce kasın size tavsiyem onun dışında herkese hayırlı olsun başkent'e gelen var sanırım bir kişi, gizem de odtü kazanmış oh ne güzel artık en şahanesinden bir ankara buluşması patlatırız :) istanbullular beni ilgilendirmiyor sdadsfaok (şaka lan şaka size de hayırlı olsun :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sızce ortalama puanlar nasıl derecede arttı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 BOUN'a giren bir allahın kulu yok mu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kingpin, cope sınavına kaldım ben galiba. yardım et ne mok yiyecem o sınavda ben? nası geçicez o sınavı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yokmu düzce turizm tıp fln:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu arada bilkent-itü-odtü farketmez elektronik'e giren arkadaşlara da allah sabır versin diyorum hehe saçlarınız beyazlayacak uyarmadı demeyin. Odtüye gelen arkadaşlar da beni rahatsız edebilirler, size güzel bir odtü stili hoşgeldin hazırlarız heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tsk ederim SpiderS_DangeR 4. kez giremedi hiyar herif askere gidicek artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Deathblade üye [şikayet et] § 16 Ağustos 2007, Perşembe - 10:22 [ özel msj ] Yıldız Teknik - Makina Müh. helal. o kadar kişi yazmış sana helal diyesim geldi. güzel bölüm. başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: BOUN'a giren bir allahın kulu yok mu arkadaş? yok aga. o değil de, tebrikler herkese; çoğunuzun asıl istediği yerler olmuş sanırım, hayırlı olsun=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kazanan yada kazanamayan bütün arkadaşlara hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Gebze Yüksek Teknoloji Enstitü'süne giren benden başka pati var mı acep? Kötü geçmişti anca fizik'e girdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Spidee, 16 Ağustos 2007, Perşembe - 11:17 tarihinde demis ki: BOUN'a giren bir allahın kulu yok mu arkadaş? +1 qanqam sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 herkese tebrikler.kimsede üzülmesin kazanamadım diye.yalnız ek kontenjanları deneyin arkadaşlar.çok küçük bi ihtimal ama ben öle kazanmıştım mesela dynun cum hayırlı olsun gene ayrılmamışsın eskişehirden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Spidee, 16 Ağustos 2007, Perşembe - 11:17 tarihinde demis ki: BOUN'a giren bir allahın kulu yok mu arkadaş? SENEYİ BEKLE QANQA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 boğaziçi - bilgisayar müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 oow tebrikler olivies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kadir Has Üniversitesi-Radyo Sinema Tv oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yok be.. şakaydı. ilk 200 ü alıyor abi. yapmayın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 huahuahah git allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 öeh. işletme oku sen abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yerleşenlere başarilar efenim: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar