Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ testi sorusu

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Lise yıllarında yaşadığım travmayı atlatabilsem ben de yapacağım bu testi ama korkuyorum. Gene eğitilebilir mongol mu ne ondan çıkarsam kötü olur benim için. Millet 150 falan yapmış, şuraya bak.

Ya da yapayım ya ne olacak ki? zaten travmanın asıl sebebi rehberlik hocasının sonuçları odasının kapısına asmasıydı. Aptal kadın; görüyorsun özel ilgi lazım bana, bütün okula afişe edilmem değil.
Sosyal ağlarda paylaş

thespark.com muydu neydi bi site vardı, bi yığın test vardı içinde, nooldu sonra bilmiyorum.
Orada bi IQ testi vardı. Teste başladım, 2. soruda mı ne, bağlantım koptu, neyse bi süre sonra bağlandım, mail adresimde şöyle bir posta: IQ'nuz 200 küsür, süper zeka. O ne lan deyip inceledim, meğer ki testin çalışma prensibi şuymuş:
Her sayfada 10 soru var (sitenin tüm testleri öyleydi), sonsuz sayıda sayfa geliyor karşınıza IQ testte. Aynı sorular tekrar tekrar karşınıza geliyor ve siz cevaplamaya devam ettikçe IQ değeriniz düşüyor. Aynı soruları cevapladığını farketmeyip, sayfayı kapamayıp, onlarca, yüzlerce sayfa cevapladıkları halde sonu gelecek diye azimle uğraşıyormuş millet.

Bu başlıktaki gibi bir IQ testi muhtemelen daha az can sıkıcıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

151 çıktım lan. süper zekaymışım. hadi len demek istiorum.

lan bide oldum olası şu bi sonraki şekil ya da sayı ne olur sorularaını sevemedim gitti.
bi kere o verilen kısım tüm serinin periyodu olamaz mı diye düşünürüm hep.
mesela
1,1,2,3,5,? demiş.
şimdi burda anladık arkadaki ikisini topluo yazıo 8 dememizi beklio.

ama ya bu dizi,

1,1,2,3,5,1,1,2,3,5,1,1,2,3,5,... ise diye hep aklıma geliyo.
kıllanıyorum.

kıllı adam dürüst olur ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...