Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 geliyom bende evime gelince, healer açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 verilen herbalist questindede yattım lag var acaip saolsun argent cityde revive oldum 500gp yok para nasıl kasılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 biz sabahtan beri oyundayız ama kimseyle karşılaşamadım patiden o kadar ekledik ama :S nick Bellow mystic oceon black sea de argent city taraflarındayız. bi friend ekleyin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 login oluyorum ben şimdi gunduzleri full kutuphanedeyim ancak geeceleri girebiliyorum msg atmayi denedim bellow offline gozukuosun buarada pm icin @isim baska yararli komut bile nvarsa soylesin Shaerl karakter adim [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:42 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yok mu gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 aynı yerdeyim ben de. lvl 12 oldum. navy için yemek toplama görevi yapıyorum. ama sea snail meat nerden çıkar bulamadım. bi saat sonra falan giricem oyuna yine. nick katsushiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 azcık anlatsanız neler yapıyoruz class mlass ne var bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ragnarok tavsiye ediyorum şiddetle. Roempire - burada aradiğin bilgileri bulabilirisin Quality Ragnarok - ben bu sunucuda oynamaktayim diğer oynadıım sunuculara göre baglantisi daha hizli - Başka bir sunucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 http://eu.exteel.com/eu/media#screens bunu oynamıs olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bir ara açılmıştı sanki bununla ilgili bir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 http://top.igg.com/index.php bu güzel galiba deneyebilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Başka bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 asagilarda konusu var age of armor. mecha seviyorsan direk oyna. son 2 haftasinda. closed beta ama acc alabiliyorsun sitesinden, son 2 hafta diye 10x xp gain ve attributlar 50% daha hızlı. zamanım olsa oturur oynarım ki beni uzun zamandir hic mmo sarmıyordu ,cok zaman yiyor hepsi ayni diye. bu en azindan mecha falan dizayn ediyorsun kendine ,eğlenceli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mabinogi onerebilirm yalniz henuz ingilizcesi cikmadi sanirim.ancak gordugum en iyi oyunlardan biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 abi dediğin oyunun sitesine baktım gerçekten baya güzele benziyor ama nasıl üyelik aldınki herşey japonca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Register Guide Guide,English patch ayrica kuroshinin register guide'ina da bakabilirsin.iyi oyunlar,ben uzun zmn once biraktim lag nedeniyle.ancak piyasadaki en guzel oyunlardan biridir pek bilinmese de. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:33 tarihinde, verte tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Lunia online çok eğlenceli resmen mmo-arcade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hayret kimse RF Online'ı yazmamış, yakın geçmişte free2play sisteme geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Holic Online oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu tür oyunlarla ilgili toplu liste varmı? (free2play ve anime tarzı olması koşulu ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Age of Armor benzeri başka bilimkurgu free2play action MMO çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Anime türevi değil ama hala open beta dayken Air Rivals http://en.wikipedia.org/wiki/Air_Rivals Teşekkürleri banka hesabına gönder pls Edit: ala ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 http://trickster.ntreev.net/ Trickster ilginç bişiye benziyormuş. Birisi buraya yazılmış tüm beleş anime türü MMORPG'lerin birer screenshotunu koysa ne de güzel olurdu, bizşer içinde kıyaslama imkanı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar