Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avşa Adası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avşaya gitmeyi planlıyorum 2-3günlüğüne.
Sanırım İDO varmış
Fiyatını göremedim.Ne kadar bilen var mı ?

birde orada pansiyon tarzı ucuz bi yerde kalıcaz.Ne kadardır falan filan.
var mı giden ?
Mesaj tarihi:
avşa esasıdna bir ekre gittiğim ve rezil bulduğum bir yer. ha çınarcık çok daha kötü o ayrı mesele en azından ada diyebiliyor insan

avşa adası sıra sıra "clubcık"larla bezenmişdaracıksokaklarda tavernaya çevrilmiş çay bahçelerine sahip, turizmden para kazanmak için doğal yapısını feda etme hatasında bulunmuş olan, şahane bir tatil cenneti potansiyelini heba etmiş bir yerdir.

ha bana göre marmara denizinin kıyısı olan hiç bir yer tatil yeri değildir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
avşa anlatılmaz yaşanır

liman tarafları sıkıcıdır oralrda kalınmaz.barlar 2 ye kadar açık zaten ama obile yetio

ben çınar otelde kalırım hep gittiğimde.oraları daha sakin.kumsalı denizi gayet güzel

butun yazları bodrumda orda burda barlarda geçirip tatilden pek keyif alamayan insanlara göre

git kafanı dinle.yıllarca gidince arkadaş çevren oluo

kumsalında illaki gitar çalan gençleri olur..hatta yaz aşkı bile sığdırılabilir araya kısa zaman bile kalınsa avşada.

son 4-5 senedir toplam 20 gün gidebilmişimdir ama ondan once hep 1 ay kalırdım orda.çok sakin bi yer

istiosan eglenmeyede gidebilirsin.kafa dinlemeyede.

saat 3 dedinmi tanz hariç hayat biter nerdeyse.herkes çekilir köşeye

güzeldir.
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçen sene gittim, bir kere de ondan 7-8 sene önce gitmiştim, ikisinde de çok güzeldi.

İlk gittiğimde Çınar Otel'e gitmiştim. Bu vapurdan iner inmez soldan devam eden dipdibe 50 pansiyon bir turist furyası var, oraya mesafeli olması en güzel yönüydü. Odaları temizdi, çok pahalı değildi, BİM'e yakındı (:p) ve hemen önünde müşterilerine ait temiz bir plajı vardı.

Geçen sene de Çınar Otel'den 1 km. daha ileride bir yerde arkadaşın yazlığında kaldım. Denizi falan gayet güzeldi, komuşlar insan evladıydı. Merkeze indiğimizde yine nispeten sakin bir ortam vardı.

Kısa süreli kafa dinlemeler için gidilir yani, bir Bozcaada değilse de İstanbul'dan küt diye İDO'yla gidilebilen bir yer için gayet hoş.
Mesaj tarihi:
ben de bir ara sık sık giderdim, en son 2 sene evvel gitmiştim pansiyonda kalıyorduk otelde değill, bozdu falan deniyor ama bence hala güzel. Liman kısmı kalmalık değil, sahilin sağ tarafından yürüyünce güzel pansiyonlar var temiz, insanları da çok tatlıdır.
  • Yeni Oluştur...