bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Avşaya gitmeyi planlıyorum 2-3günlüğüne. Sanırım İDO varmış Fiyatını göremedim.Ne kadar bilen var mı ? birde orada pansiyon tarzı ucuz bi yerde kalıcaz.Ne kadardır falan filan. var mı giden ?
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben gitmiştim.Pansiyonlar ucuz diye hatırlıyorum.Bayaa güzel bi yer.Denizde acıklarda yunuslar falan var.Tekne turu yapmadan dönme derim.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben de gitmiştim, güzel bir yer. denizi baya güzeldir özellikle. ücretlere de şöyle bak: http://www.ido.com.tr/?page=SubPage&kapsam=223&textid=310&ln=TR
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 burda kalacak bi sürü yer varmış, gugıldan bi baktım da... neresi iyidir nedir? fiyatlar nasıldır? bişeyler söleyin yau :P merak ettim...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ulan gidişte pahalıymış hani
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 fiyatları bilmiyorum, ben gideli baya oluyo zaten. telefonlarını bulup araman lazım pansiyonları. biz öyle yapmıştık.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 avşa esasıdna bir ekre gittiğim ve rezil bulduğum bir yer. ha çınarcık çok daha kötü o ayrı mesele en azından ada diyebiliyor insan avşa adası sıra sıra "clubcık"larla bezenmişdaracıksokaklarda tavernaya çevrilmiş çay bahçelerine sahip, turizmden para kazanmak için doğal yapısını feda etme hatasında bulunmuş olan, şahane bir tatil cenneti potansiyelini heba etmiş bir yerdir. ha bana göre marmara denizinin kıyısı olan hiç bir yer tatil yeri değildir.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 avşa anlatılmaz yaşanır liman tarafları sıkıcıdır oralrda kalınmaz.barlar 2 ye kadar açık zaten ama obile yetio ben çınar otelde kalırım hep gittiğimde.oraları daha sakin.kumsalı denizi gayet güzel butun yazları bodrumda orda burda barlarda geçirip tatilden pek keyif alamayan insanlara göre git kafanı dinle.yıllarca gidince arkadaş çevren oluo kumsalında illaki gitar çalan gençleri olur..hatta yaz aşkı bile sığdırılabilir araya kısa zaman bile kalınsa avşada. son 4-5 senedir toplam 20 gün gidebilmişimdir ama ondan once hep 1 ay kalırdım orda.çok sakin bi yer istiosan eglenmeyede gidebilirsin.kafa dinlemeyede. saat 3 dedinmi tanz hariç hayat biter nerdeyse.herkes çekilir köşeye güzeldir.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hanzo tipler var mıdır, ortalama naaparsam kaça çıkar, tabii bi de ne yapabilirim orada :) bunnarı söleyin bana. :P
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 2014 yorumlarını alalım varsa son zamanlarda giden?
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Geçen sene gittim, bir kere de ondan 7-8 sene önce gitmiştim, ikisinde de çok güzeldi. İlk gittiğimde Çınar Otel'e gitmiştim. Bu vapurdan iner inmez soldan devam eden dipdibe 50 pansiyon bir turist furyası var, oraya mesafeli olması en güzel yönüydü. Odaları temizdi, çok pahalı değildi, BİM'e yakındı (:p) ve hemen önünde müşterilerine ait temiz bir plajı vardı. Geçen sene de Çınar Otel'den 1 km. daha ileride bir yerde arkadaşın yazlığında kaldım. Denizi falan gayet güzeldi, komuşlar insan evladıydı. Merkeze indiğimizde yine nispeten sakin bir ortam vardı. Kısa süreli kafa dinlemeler için gidilir yani, bir Bozcaada değilse de İstanbul'dan küt diye İDO'yla gidilebilen bir yer için gayet hoş.
zeper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ben de bir ara sık sık giderdim, en son 2 sene evvel gitmiştim pansiyonda kalıyorduk otelde değill, bozdu falan deniyor ama bence hala güzel. Liman kısmı kalmalık değil, sahilin sağ tarafından yürüyünce güzel pansiyonlar var temiz, insanları da çok tatlıdır.
Öne çıkan mesajlar