Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilim ve Araştırma Bakanlığı talebi

Joker

Öne çıkan mesajlar

@ -Wissy
Iste budur olay.Bu kadar ciddi bir konuda konu dısında sacma bir mesaj atılır.Hadi konu dagılsın.

Bu ego islerin bana islemez canım kardesim.Illede birilerinin sana "muhahha,+1" yazmasını istiyorsan al ben sana yazayım,yeterki senin icin rahat etsin :

[spo]mauahahahaha cok komiksin -Wissy helal valla nerden buluyosun bunları bilmiyorumki helal valla [/spo]

Yanına birde 2-3 kelime mmorpg sozude ekleyeyim hatta :

[spo]Owned wohooo pk aura orc human heal buff[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir bakanlık kurulursa üniversitelerin özerkliği ( su anda bıle yok sayılır ) kalmaz gibime geliyor.

Ayrıca bu bakanlık fikri için tartışmalar sayfalarca sürsede sonunda hepimiz bir noktada buluşsak ve karar versek Bilime değer vermeyen bir tane çivi çakmadan 14 tane yeni üniversite açan zihniyet bu bakanlığı kurar mı? Hadi kurdu ne için kullanır?
Sosyal ağlarda paylaş

Egitim sistemi MEB altında islev gormuyormu ?
MEB akp'nin yonetimi altında degilmi ?

Artık su paranoyaları bıraksak iyi olmazmı ?
Sonrada bu ulkenin basına patlıyor bu durumlar.Bu yuzden geriyiz,bu yuzden bir insaat icin japonları getirmek zorunda kalıyoruz,bu yuzden hastahane kapılarında ufak cocuklar öluyor...

Tamam adamlar basortuyle ilgili bir olay cıkartırlar bu tartısılabilir...

Ama burada zaten sizin adamlardan korktugunuz seyi yani bagnazcılıgı yok edebilecek gucte bir gelisim soz konusu.BILIM,IRFAN.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki o zaman cozumu ne olmalı bu isin ?
Onuda acıklayın ?

Soylesenize
10 yasındaki bir cocugumu ( akp sistemiyle okuyor ) daha cabuk kandırırlar,beynini yıkarlar
20 yasındaki adamımı ( YOK sistemiyle okuyor )

Sonucta sizin kaygılarınız zaten su anda gercek...

O yuzden bu bakanlıgında hicbir zararı olmayacak.En azından AKP'nin tek yonlu egitim sistemine bile karsı bir bakanlık olabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaygilarda bi noktaya kadar haklisiniz. MEB bugune kadar adam gibi bi is zaten hic yapmadi, MEB Bakani da geldiginden beri ortaligi karistirmaktan baska bi isle ugrasmiyo. Hatta haddi olmayan CB secimlerine bile karisiyor. Amma velakin, 1 sene oncesine kadar sizler de YOK'u agzinizda sakiz ediyodunuz. (Eski konulara bi bakin isterseniz; prof'lari savunan insanlara dusman gozuyle bakiyodunuz resmen) Simdi adamlar bas taci mi oldular?
Sosyal ağlarda paylaş

ne gerek var yahu.
Bilimmiş, araştırmaymış.
Bunlar boş işler.

bre zındıklar !! zopamı getirin...

iktidarimiz ileriye degil geriye gitmeye daha cok onem verdigi icin pek sallamaz bu talebi.

Abuk subuk konuşmayın.Türkiye de bilim mi var?
Diyanet e aktarılsın oranın bütçeside daha yararlı olur.

bazı şeylerin farkında olmak saçmalamaksa eğer,ne mutlu bana saçmalıyorum.gözüm kapalı "meee" lemiyorum en azından.

Firat kos bilader senin kizi kapiyorlar animasyon ayagina...

Ahah bunların açtığı bakanlık bilimsel makalelerini hurafelere dayandırır.. Aman eksik olsun

Hayretle okuyorum.Derseniz ki "RTE ve kadrosu" kişisel çıkarlarını, ülkenin çıkarları üzerinde tutuyolar.O zaman tamam, en azından mantıklı bir davanız olur.Arkadaşlar sizin durumunuz gerçekten kötü siz direk dine vuruyosunuz.Din ile ilgili herşey kötü, gerici degil ki.Erdoğan'a laf etmeye çalışırken içden içe islamiyetide bitiriyorsunuz.

Ayrıca yukarıda "Firat kos" tarzı yaklaşım yakışmamış.

Baykalcı bir yaklaşımınız var.İşiniz gücünüz AKP'ye atıp tutmak.Ben AKP konusunda haklı yada haksızsınız demiyorum.Sadece konuşuyorsunuz.Kaçınız Baykal'ın, Erdoğan'ın, Erbakan'ın, Atatürk'ün hayatını okudu?Kaçınız gerçekten bu konuya hakim olmak için birşeyler yaptı ? Arkadaş ortamında duyduğunuz absürd hikayeler yada maille gelen abuk subuk şeylere dayanarak burda konuşmayalım. Siz davanızda haklı olmak istiyorsanız önce kendinizi yetiştirin.Fitil oluyorum sadece içgüdüyle hareket edenlere, savunduğun "Atatürk" sana ne diyor ? Oku, çalış, batı seviyesine gel.Sen eger gerçek Atatürk savunucusuysan AKP'ye en kral tepkini kendini geliştirerek verirsin.

Birde burda bazı arkadaşlara, senin gözün kör, birşeyin farkında degilsin, uyumaya devam et tarzı bir yaklaşım var.Yukardan bakıyosunuz.Örümcek kafalı onlar.Bir gidin arkadaşlar.Davanızda o kadar kör olmuşsunuz ki sizin için araç amaç olmuş.Sadece ve sadece kötüle, vuuuur, gericiiiii.Saçmalık.Sizin bu örümcek kafalı dediginiz adamlar bana göre, sizden daha aydın, sizden daha çok şeyin farkındalar.Siz ise bir telaşa düşmüşsünüz.Ha bu arada bende o örümcek kafalılardanım.Ama sizden farkım çok okur az yazarım.Çünkü konuştuğum zaman ne dediğimi bilmem lazım, "hüüüüüaaa düncii buuuuu" "RTE taraftarı vurun" Tarzı yaklaşım sadece ego tatminidir.Benim burda şiddetle eleştirdiğim nokta, sizin savunduğunuz şey değil, savunma biçiminizdir.

Hergün bilgisayarın karşısına geçip, AKP ve RTE'yi kötülemek hiç fayda sağlamıyor.Bilgisayar başından kurtulmaz bu ülke.Konuşmayın demiyorum.Bilinçli konuşun diyorum.Ve her düşünceye saygı duyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baykalcı bir yaklaşımınız var.İşiniz gücünüz AKP'ye atıp tutmak.Ben AKP konusunda haklı yada haksızsınız demiyorum.Sadece konuşuyorsunuz.Kaçınız Baykal'ın, Erdoğan'ın, Erbakan'ın, Atatürk'ün hayatını okudu?Kaçınız gerçekten bu konuya hakim olmak için birşeyler yaptı ? Arkadaş ortamında duyduğunuz absürd hikayeler yada maille gelen abuk subuk şeylere dayanarak burda konuşmayalım. Siz davanızda haklı olmak istiyorsanız önce kendinizi yetiştirin.Fitil oluyorum sadece içgüdüyle hareket edenlere, savunduğun "Atatürk" sana ne diyor ? Oku, çalış, batı seviyesine gel.Sen eger gerçek Atatürk savunucusuysan AKP'ye en kral tepkini kendini geliştirerek verirsin.

Birde burda bazı arkadaşlara, senin gözün kör, birşeyin farkında degilsin, uyumaya devam et tarzı bir yaklaşım var.Yukardan bakıyosunuz.Örümcek kafalı onlar.Bir gidin arkadaşlar.Davanızda o kadar kör olmuşsunuz ki sizin için araç amaç olmuş.Sadece ve sadece kötüle, vuuuur, gericiiiii.Saçmalık.Sizin bu örümcek kafalı dediginiz adamlar bana göre, sizden daha aydın, sizden daha çok şeyin farkındalar.Siz ise bir telaşa düşmüşsünüz.Ha bu arada bende o örümcek kafalılardanım.Ama sizden farkım çok okur az yazarım.Çünkü konuştuğum zaman ne dediğimi bilmem lazım, "hüüüüüaaa düncii buuuuu" "RTE taraftarı vurun" Tarzı yaklaşım sadece ego tatminidir.Benim burda şiddetle eleştirdiğim nokta, sizin savunduğunuz şey değil, savunma biçiminizdir.

Hergün bilgisayarın karşısına geçip, AKP ve RTE'yi kötülemek hiç fayda sağlamıyor.Bilgisayar başından kurtulmaz bu ülke.Konuşmayın demiyorum.Bilinçli konuşun diyorum.Ve her düşünceye saygı duyalım.

Çok doğru söylemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...