BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Henüz iki aylık olan prenses eğer yuva bulmamazsa Çanakkale köpek barınağında ölümüne terkedilecek. Gerçekten güzel bir hayvan, beyaz kürklü, mavi gözlü. Yarın sabaha resim koyarım. Yerim olsa ben almak isterdim ama evde aile büyükleri hayvan sevmiyor :/ kendi evim olsaydı keşke dedirten bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ss istesem hayvan severler kızarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ewdekiler sorun yapmasa cidden alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 annemle kardeşim çanakkale merkezde oturuyor. onlara bir sorarım bakabilecek durumları var mı isterler mi. üzüldüm yahu bide ölüme terkedilecek demişsin off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kızımızın resimleri efendim bu arada bu sabah mavigözlü kardeşini evlendirdik :) şimdi bu yavrucak kaldı sadece bunun göz rengi.. ee kahverengi-griarası değişiyor ışığa göre [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ulaaa yirim bunu ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 of çok tatlıymış :/ alerjim olmasa düşünürdüm almayı gerçekten güzel bi sahibi olur umarım yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kızımız biraz bastıbacak bu arada muhtemelen babası kırmaydı diyedüşünüyoruz zaten annenin anenbabayı biliyoruz da babanın ailesini hiç bilmiyoruz sahiplenmek isteyenler önlerinde en az 10 sene bakmaları gereken bir ev arkadaşı olduğunu göz önüne alsın lütfen :) biraz da nazlı bir kız bu [spo][/spo] [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 16:12 tarihinde, BabacumMostors tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 buzla ben yarın görmeye geliyoruz sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hoş gelin, beş gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Kızın bugün ilk aşısı yapıldı 1. karma aşı + parazit ilacını da içirdik yakında aşı karnesi de elimizde olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben istiyorum ama evde bakabilicem ayrıca annem pek sıcak bakmıyor ve ankarada oturuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 annem bile onayladı babacumdan haber yok iyi mi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bende sahiplenebilirim. ama ivy istemiş benden önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 adam başka topiclerde takılıyor buraya bakmıyor sattı mı naptı artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 son gelişme; dün gece bir ailenin sahiplendiğini duymuştum ama kesin bir şey yoktu sadece köpeğialıp otele gitmişler gün içinde onlarla görüşecektim fırsat olmadı vs daha sonrasında kızımızı tanıd8k birmekanın çevresinde bulmuşlar bize haber verdiler saolsunlar az önce olanları öğrendim ki bizim huysuz kız yerini yabancıladığından mıklamış vıklamış gece ve muhtemelen sokağa atmış sözde "hayvan sever" aile zavallı kızımızı bulmuşlar kir pas içindeymiş güün geri kalanında onunla ilgilendik evet durum budur hâlen ev aramaktayız şimdilik 3 talip var hepiniz de buradansınız :) biraz sorna annenin saghibesi de gelecek bir durum değerlendirmesi yapacağız bu arada cüce geldi taa istanbullardan buraya kızımızla tanıştı baktı kaynaştı ama sonrasında mevcut durumda bakmanın zor olduğunu gördü "kısmet" dedik [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 19:46 tarihinde, BabacumMostors tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ben de geldim sayılmıyor muyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 şuan benim durumum son çare yuvası gibi bişey olucak öncelik diğerlerinin olsun farklı durumlar oldu da malesef =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ehe evet Buz la birlikte geldiler hoş bahaneyşle bozcaada'da kamp yapmış oldular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kamp kısmını anlatıcam ben burda bi ara, öldük öldük, kaşınıp kamptan cıktık saat bilmem kaçta biz otururz feribot vaktine kadar diye ama.... neyse üzüldük biz cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ya şu çanakkaleden ankaraya getirme derdi olmasa ben kesin alıcam annem de tam onay veriyor bütün zorluklarını da dinledik pff ama nası gelicekki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben de alabilirim. hem tekirdağdayım, evde de bakabilirim, köyde de evimiz var orda da köpeklerimiz var orada da bakabilirim. benim açımdan problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 =( uplamayın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Arabayla gider alırsınız yada böle kafeste falan belki oyllanabilir omlyuomu kargo otobüs uyutum yollanıyomu onu bi arastırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 arkadaşlar bayaa bi zaman geçtiüstünden cevaplamayı unuttum arada kusura bakmayın biz everdik kızı bir süre önce, şu anda güzel bir yuvası var hanımefendinin iki ablası var beraberce özel mülk koruyorlar bizim huysuz kız bir de beklediğimizden büyük oldu en son taşıyayım dedim belim kırılayazdı ilgilenenlere teşekkrüler tekrardan, darısı gelecekte sizin başınıza olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar