Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdoğan mı sözü unuttu Baykal mı?

Joker

Öne çıkan mesajlar

İşte Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'ın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a hatırlattığı sözleri...

Baykal sözünü tutmadı

Tayyip Erdoğan'a, "Sen aday olma, bir başkasını göster; seninle destek turuna bile çıkarım" diye açık çek veren Deniz Baykal değil miydi?
Bir başka konuşmasında, "Erken seçime git. Sonrasında, sen dahi aday olsan kabulüm" dememiş miydi Baykal?
Baykal verdiği sözleri tutmuyor; Erdoğan aday değil; ama CHP lideri, Abdullah Gül'e de kulp taktı. Artık ne parlamentonun eskidiğinden, ne de temsil noksanından söz edebiliriz. DSP, DTP, MHP, BBP, ÖDP... hiçbiri peşin hükümlü davranmıyor. Gül'ü "laik cumhuriyete tehdit" gibi gördüğünü söyleyen bir tek kişi yok bu partilerde. Yalnız, CHP "kaskatı."
Herkes "gaflet" hatta "hıyanet" içinde de, sadece Baykal ve arkadaşlarının bekçiliğine mi kaldı cumhuriyetimizin bekası?

- Sabah
Sosyal ağlarda paylaş

Baykal'ın sözlerini tutmayan bir insan olduğu zaten aşikar. Ben hala Rodos'a kadar yüzeceği mayo ve havlusunu evimde tutuyorum, yüzcem dese Ankaradan uçak biletini ben koşa koşa alacağım, özel uçak tutacağım...

Tayyip konusuna gelince, tayyipde dokunulmazlık sözünü verip hala tutmamış bir insan... Hani yargı sistemine bok attın, e o zaman düzelt demezlermi 5 senede ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker
üye [şikayet et]
§ 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:32 [ özel msj ]
Sailor 22 temmuz'un ne oldugunu bilmiomusun?
Yukarda yazılanların TAMAMI hayal ürünürüdür.

22 Temmuz'da yeni bir ülke doğdu.
1960 Darbe sonrasını yeniden yaşadık, halkın hiçbir zaman akıllanmayacağını bir daha gördük. Dayatmalarla,muhtıralarla bir yere varılamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nazlı Ilıcak denen soytarı kadın hep işine gelen kısımları alıyor ne yazık ki. Evet Baykal, Erdoğan'ın adaylığını kati olarak karşıydı ve kötünün iyisini bile seçmeye yakındı. Ama hiçbir zaman Apo Gül gibi Atatürk'e ve devrimlerine salya sümük küfreden birini (veya o zihniyettekini) destekleyeceğini söylemedi.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:42 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nazlı ılıcak ülkemizde peynir türevi hatunların en beteridir. Sizce niye bu kadar çok akp'yi savunuyor. Çünkü akp gelmeden önce batmakta olan gazetesi bilmemnesi akp döneminde birden tüm borçlardan,davalardan kurtuldu nasıl oldu acaba ? Bırakın allasen Baykal'ı savunmuyorum ama bu kadında boktan anlamadan helaya gardiyan olan cinsten.
Sosyal ağlarda paylaş

Medya taraflıdır. Belirli bir grubun çıkarını düşünür. Bu grup vatandaşı da olabilir, dinci sermaye de, ordu da, büyük sermaye de, iktidar da, muhalefet de...

Ve bu medya içinde maymunlar vardır, elinden beslendiği kişileri yücelten medya maymunları. Nazlı Ilıcak da bunun örneklerindendir.

Nitekim Nazlı Ilıcak, bu yazısında yalan mı söylemiştir? Hayır. Ama durumu eksik belirterek çarpıtmıştır. İşte medya maymunları hep bunu yapar.

Peki bizim gibi duyarlı vatandaşların yapması gereken nedir? Bu medya maymunlarının arasından doğru yolu bulabilmek. Hepsinin söylediği doğruları birleştirerek duruma bir bütün olarak bakabilmek, aynı onların yaptığı gibi işin bir tarafından bakmamak.

Eğer bunu yapmazsak, biz de maymun oluruz.

Öyle işte..
Sosyal ağlarda paylaş

hayır nae savuncak bişi yok saldırı yapalsım diil konu.
konu, şuandaki kriz tehtitleri altındaki, rejiim tartışmaları altındaki, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ağır stresi altındaki ülkede, işimiz yok baykalın sözünü tutmamasını tartışmak çok saçma bi hareket. peki senin partin 2002 de DOKUNULMAZLIK KALKACAK dedi ve kaldırmadı, 2007 de dokunulmazlık kalkıcak dedi gene kaldırmadı.

chp bütün adaylarından imzalı kağıt almıştı, dokunulmazlık kaldırılacak diye. akp?

sence bu ne oluyo, yiyosa kaldırsalar ya, siz soyulmaya kullanılmaya alışmış asimile insanlar olmak yerine, neden tepkinizi koymuyosunuz? aklıma gelen ilk örnek bu dokunulmazlık? hani?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:04 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

trafikte bi kural vardır, eğer kaza yaptığında ehliyetin yoksa direk suçlusundur, yada alkollüysen.

bu durumda gidipte ama ben sağdan çıkıyodum oda yola atladı deme şansın yoktur.
bu insanlar rejim karşıtı, ülkeyi onunla bununla pazarlayan, ülke çıkarlarını gözetmeyi bi yana bırak, nasıl bi an önce satarım derdindeyken, sabıkaları, suçları ortadayken, belgeler önümüzdeyken, nasıl olurda baykal la karşılaştırırsınız anlamıyorum.

UYAN TÜRKİYE UYAN ARTIK

ben evimde annemle, arkadaşlarımla baykalı eleştiriyorum, ama bizim sohbet alanımızda tamamen politik hatalarından dolayı eleştiri altına tutulan bir baykal var. herkes iyi siyasetçi olmayabilir, ki ben baykalı severim. ama hatalar ortadadır, bazı durumlar ortadadır. oturup insan gibi konuşur tartışırız.

o ortama tartışırken apo nası girmiyosa rte de gül de öle ak partide öle girmez. aradaki farkı anlıyo musun?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:00 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

- ya takım tutar gibi parti tutuyosunuz, o derece körsünüz; holiganizmin doruklarıdnasınız
- ya cidden milli görüş siyasetinin arkasındasınız, gizli gizli gelsin istiyosunuz
- ya akp döneminde haksız kazanç sağlayan, gelirine gelir katan azınlıktan birisiniz
- ya da her söylenene inanacak 6 yaşında bir çocuksunuz.

düşünüyorum saatlerdir, başka açıklama göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

wildepert kendi dediginle çelişiyorun baylakın sözü tutmaması olayına gelince yok cumhuriyet yok rejim varken bunlarımı konuşacaz diyorsun ki bireberi cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çok onemli sözler.
sonrada çıkıp akp'nin dokunulmazlıklarını eleştiriyorsun? sencede bir çelişki yokmu?

Ki siz benimle aynı düşünceye sahip olmayan asimile pis kaka mantığından vazgeçmediğiniz sürece hiç bir tartışmadan zerre kadar bir şey öğrenemezsiniz kendinizide zerre kadar geliştiremezsiniz.

Ne AKPliler tertemiz ne CHP'liler ama tüm kabahati akpye yükleyip chp'nin tüm pisliklerine sesinizi çıkartmazsanız sizin kabul edilebilirliğiniz kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...