Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NationStates

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Birlesmis milletler konusunda tutumumuz ne olacak buna karara baglamamız gerekiyor.

Democaracia ile beraber yaklasik 5 ulke daha Birlesmis Milletler üyesi. Bu durum paticik kitasini karistiracaktir. Yani hepimiz Birlesmis Milletler üyesi olalım ya hiçbirimiz. Yoksa bu kitada barisi asla saglayamacagiz ortak yonlerimiz gittikce azaliyor.

Democaracia
Sosyal ağlarda paylaş

Birleşmiş Milletler üyesi olmakla beraber, bu durumun nasıl karışıklıklara yol açacağını belirtirseniz bu konudaki fikirlerimizi geliştirebiliriz.

Devletimizin şu anki tutumu, diğer devletlerin istediği şekilde davranabilmesinden yanadır. Yine de, Birleşmiş Milletler'e üye olup olmamanın, devletler arası ilişkilerde nasıl bir rol oynayacağını tam kestiremiyoruz şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bmnin aldığı kararların beni etkilemesini istemiyorum açıkçası.BU adamlar benim diktatörlüğümü söndürmeye yönelik kararlar alırsa nolcak!
Tamamen karşıyım unye
Nerde bizim seçtiğimiz Gretzia gelsin ağırlığını koysun az konuya
Sonuçta paticik regionu demokrasiyle yönetilmek zorunda deil:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben tamamen sivil özgürlük ve eğitim üzerine bir devlet kurmaya çalışıyorum. Tüm kararları Civil Rights'a yönelik verdim ve halkımın iyiliği için şeçimleri yasakladım. UN üyesi olursam kapitalist bazı dayatmalar ile karşılaşabilirim -ki bende özel mülk falan yasak. Neoanarşist bir sosyalizm kurdum şu an - tek sosyalist etken de benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelişmiş medeniyetlerin seviyesine ulaşmayı amaçlayan Ötüken Cumhuriyeti almış olduğu meclis kararı ile Birleşmiş Milletler ile bugün itibariyle ortak antlaşmayı imzalamıştır.

Demokratik Ötüken Cumhuriyeti

diplomatik ilişkilerde birleşmiş milletler üyesi ülkelere daha olumlu bakılacaktır.

Sosyal ağlarda paylaş

PekAziz Sosyalist Cumhuriyetler Birliği olarak bir kapitalist yapılandırması olan ve aslen sosyalizm düşmanlığı amacı güden bir yapılanmada paticik devimcilerini görmek bizleri yürekten üzecektir.

Tek çare, halkların bağımsızlığına saygılı; Emekçi ve Sosyalist Platformu'nda örgütlenmek.

Proleter Devrimci selamlar!

Mareşal Pekaziz, PSCB Halk Ordusu Kumandanı
Sosyal ağlarda paylaş

Elvetharia Cumhuriyeti olarak, kapitalist zihniyete sahip ülkeleri yozlasmis olarak gormemizi ve bu olusumun ulkemizin politikalarina yapacagi etkiyi de goz onunde bulundurarak Birlesmis Milletlere katilmaya sicak bakmadigimizi bildirmekteyiz.

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 19:49 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm Paticik birliği halklarına selamlarımı sunarım!

Ülkem bundan birkaç sene öncesine dek tarihinin en zor zamanlarını yaşıyordu.Gerek diğer ülkelerin bölücü - müdaheleci faaliyetleri ve dış sermaye gruplarının içme suyu kaynaklarımızı özelleştirmeye çalışmaya dek varan utanç verici bölücü çalışmalara girmesi sonucunda şanlı ordumuz yönetime el koymuş ve gerek ülkemizi gerekse içinde bulunduğumuz bölgedeki huzur ve refahı mümkün olduğunca yükseltmek amacıyla çalışmalara başlamıştır.

Geçmişte halkımızın uğradığı dış baskılar ve zorlamalar geçmişten gelen en büyük üzüntü kaynağımız olmuştur.Ordumuzun yönetime el koymasıyla tüm bölücü , baskıcı ve sömürgeci faaliyetlerin çalışmalarına dur denmiş ve bunların tüm izleri silinmiş olsa da bu günleri unutacak değiliz.Ve ordumuzun prensipleri gereğince geçmişte halkımızın uğradığı bu kara sayfanın etkisinin diğer ülkelere ulaşmasını da engellemek istiyoruz : Bu politikamız , ordumuzun en başta yurtta , ondan sonra da bölgesinde barış istemesinin en önemli göstergesidir.Eğer dış ülkelere karşı tam bağımsız olduğunuzu iddia edemiyorsanız barış içinde yaşamanız da mümkün olamaz.

Birleşmiş Milletler'in kuruluş amacına saygımız sonsuz ve kuruluş koşullarında yaşanan trajedileri de unutmuş değiliz.Buna karşın , kuruluş sürecinde oluşan trajedilerin yakın gelecekte ve bölgemizde yaşananlardan büyük olduğunu da iddia edemeyiz.Aynı kültür , din ve dili paylaştığımız pek çok soydaşımızın daha 15 yıl öncesinde sistematik şekilde katledildiğini ve BM tarafından işgalci güçlere adeta cesaret verircesine yapılan bir seyirci kalma durumu gösteridiği , soykırımcı liderlerin BM görevlileriyle bizzat kadeh tokuşturmaya varan rezalet görüntüleri ve hatta soykırım suçlularına bizzat BM güçleri tarafından ambargoyu yok sayarak silah ve lojistik destek sağlanması skandallarını da unutmuş değiliz.Ambargo yüzünden ölen binlerce masum sivilin acısını da unutmayacağımız gibi...

Bu yüzden biz Zeonic Front askeri yönetimi olarak UN'yi tanımadığımızı bildiriyor , yakın bulduğumuz diğer Paticik üyelerine de bu düşüncelerimizi gözden geçirmelerini öneriyoruz.UN üyesi olan üyelerle minimum düzeyde rutin diplomatik görüşmeler haricinde hiçbir ilişkimiz bulunmayacak ve ticari ilişkiler kurulmayacaktır.

Ülkemiz ve bölgemizde yaşayan insanları bağımsız yaşatabilmek ve geçmişte yaşanan olayların tarih kitaplarına kalmaması adına yaptıklarımızın yanlış anlaşılmayacağını umuyoruz

The Armed Republic of Zeonic Front askeri lideri Mareşal Akuma Blade

[ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 20:54 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...