fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yaklaşık 1 ay evel senditten 4 tane gw night fall isteme gafletinde bulunduk arkadaşlarla. Hala gelen giden olmadı. Belli aralıklarla emailler atıldı. 3 haftanın dolmasını bekleyin tarzı cevapta mailler geldi. En son mailde 13 üne kadar bekleyin diyordu. 13'ü de oldu hala gelen giden yok. Dün akşam bi mail daha attık. Gelen cevapta "local posta ya sorun olmazsa yenileri gönderilcektir" idi. Zaten şimdiye kadar gerek posta gerek gümrük olsun arandı,konuşuldu öyle bişey olmadığı söylendi. Zaten direk posta nosu isteniyor öyle birşey yok elimizde. Attığımız maillerin bi tanesinde takip no tarzı bişey istedik öyle bişey yok dendi. Arkadaş yarın sabah ta arıycak posta ve gümrüğü. Muhtemelen yine yok diycekler Benim korktuğum nokta şimdi bida yollayacak bunlar yine aynı şey olursa nolcak ? Hiç içinizde sendit tecrübesi olan var mı böyle bir durumda ? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sevin, büyük ihtimalle 2 tane gelecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ama çok da sevinme gelmesi 3 ayı bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 battlefield 2 aldigim donemde londra metrosu mu ne patlami$ti. haliyle 2-3 hafta gecikti, sordum "ne oldu, gondermiyor musunuz ? adres mi yanli$ ?" diye ilginc bi tepkileri olmu$tu : "3 gun daha bekleyelim isterseniz, halen elinize ula$madiysa bir tane daha gondeririz size bedavaya !" senditten sorun cikmaz ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hmm bende soyle bir olay olmustu: Wow TBC almistim ama ev adresim yerine is adresine yollatmistim. 15 gun gecti gelmeyince iptal edip parami iade ettiler. Megerse bizim insan kaynaklarindaki arkadas teslim almis. Sonra paketinin ulastigini soyledim tekrar parayi tahsil ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 gallant harika bi insansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 milletin sendit'te yaptığı bariz yüzsüzlük. adamnların iyi niyetini suistimal başka bişi deil. türkiye de hiçbi firma yapmaz elime geçmedi diye mail alınca aynı malı bir daha yollamayı fln. sendit yapio. biz de türkler çok zekiyiz ya! hemen sömürüoz. ilerde sendit türkiye ye gönderim yapmadığı zaman çok ağlıyacaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 2. kere yollayacaklarda büyük ihtimal. Zaten demişler mailde. Onunda başına bi halt gelirse nolcak. Olay senin dediğin sömürme olayına döncek. Bi yandanda ben madur durumdayım. Vermişim parasını elime ulaşmamış. Acaba 2. kere gönderilen birisi teslim alırken postacıdan mı aldı yoksa kuryeden (herhangi bir kargo şirketi vasıtasıyla) mi teslim aldı? Sormamın sebebine gelirsek 3. kere göndermek gibi bir durum olmaması. Adamlar diycek "artık özel kargo ile de ulaşmıyorsa bu işte başka bişey var. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben pes6 almıştım 5. gün elimdeydei valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Sendit Dünya'nin en güvenli alışveriş sitelerindendir tartışmasız.Eğer bir sorun varsa mutlaka postadadır,postacıdadır. Kuzenim aldığı wow'u adam ortaköy'de apartman kapısının önüne bırakıp gitmiş.Ulan tinerci gelse görse paketi kapıp gidecek sokak kapısına paket bırakılır mı hıyar oğlu... Ayrıca sevgili üyelerimizden Silphatos'ta bazı karışıklar sonucu 2. Fear'ini bedavaya getirmişti :) Bize daha olmadı,WoW aldığım zaman bayram tatiline denk gelmişti 3.5 hafta beklemiştim falan ... İyi sitedir sendit.Webcard'ım iptal edildi birşey alamıyorum ama kart çıkacağı gün için para saklamaya bile başladım.Şuan oluşturduğum 200 dolarlık bir dvd seti var sepette.Toptan alacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Neyseki tekrar yollayın emailini atmadan bugun ulaştı elimize :) Demekki panik yapmadan 1 ay beklemek gerekiyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sendit kadar hassas site yoktur, dedikleri gibi PTT 'de sorun olmuştur, sizin bölgenin PTT merkezine telefon edip veya direk gidip öğren derim. Ayrıca 2-3ytl'ye Türkiye'ye kargo yolluyorlar, takip numarası olmaması doğal. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:06 tarihinde, sunthewhich tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 şu sedit bi bana hassas değil heralde 20 tane mail attım heriflere hiç cvp gelmedi. posta da gelmedi. biyerden bulursam fax çekecem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bende WoW:TBC sipariş ettim 2 hafta oldu bugün ne gelen var ne giden.Kaldık ortada sap gibi. Ne kadar daha beklemem gerek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 peki console alırsam nasıl bir ücretlendirme olur bi bilgisi olan var mı, yani gümrük falan nası oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ben senditden kaç tane oyun/film aldım hepside eninde sonunda geldi. Hatta bir ara 3 kez 1 hafta 2 hafta aralıklarla sipariş verdim, hepsi bir anda geldi. Postacının lafı şu: eeheh hepsini biriktirdim öyle getirdim o.o 1 haftadada gelebiliyor 1 aydada, emin olunki ingiltere içi olsa 3-4 gün en fazla sürer, bizim posta araya girince işler karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çok övmüşsünüz, iyi güzel eyvallah ama % 100 alice'in harikalar diyarı diye birşey yok eheh benim TBC preorder, release'den 3 gün sonra mail geldi kredi kartından çekemedik diye. ilginç kısmı orderı release'den 1 ay önce vermiştim. öyle ortada kaldım sendit sağolsun, kart da sorunlu değildi, aynı kartla başka siteden almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 allah mı bunlar herkesin kusuru olcak abi sendit kaliteli sitedir yapmaın en basiti wow ilk cıktıgıne herkes ordan aldı hemen hemen tek sorun guzelim ptt mizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Senditten kaçıncı siparişim, geç gelebiliyor(PTT'Nin sorunu) ama sonuç alıyorsun mutlaka... 21gün mühlet veriyorlar. Gelmez ise, yenisini yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 peki burdan tbc alsak kargo ne kadar denk geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ne alırsan al posta 3 pound'du diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aldığın ürüne göre değişiyor fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ah sendit vah sendit... bu adamlardan preorder yapılmaz bunu bilir bunu söylerim. preorder ettiğim oyun çıktı benim status hala preorder. günlerdir attığım maillere cevap vermiyorlar. oyun da temporarily out of stock. madem stoğunda yok, yetiştiremeyeceksin niye satıyorsun böyle şerefsizlik olmaz... yani bir de mail attım otuz defa insan bir cevap verir. [email protected] ama they don't really care. işin en boktan kısmı oyunu buraya yollayacak başka firma yok, oynayabilmek için bu muameleyi çekmek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sendit ten bende memnunum.çok temiz çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bende memnınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar