Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ah sendit vah sendit

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1 ay evel senditten 4 tane gw night fall isteme gafletinde bulunduk arkadaşlarla. Hala gelen giden olmadı. Belli aralıklarla emailler atıldı. 3 haftanın dolmasını bekleyin tarzı cevapta mailler geldi. En son mailde 13 üne kadar bekleyin diyordu. 13'ü de oldu hala gelen giden yok. Dün akşam bi mail daha attık. Gelen cevapta "local posta ya sorun olmazsa yenileri gönderilcektir" idi.
Zaten şimdiye kadar gerek posta gerek gümrük olsun arandı,konuşuldu öyle bişey olmadığı söylendi. Zaten direk posta nosu isteniyor öyle birşey yok elimizde. Attığımız maillerin bi tanesinde takip no tarzı bişey istedik öyle bişey yok dendi.
Arkadaş yarın sabah ta arıycak posta ve gümrüğü. Muhtemelen yine yok diycekler
Benim korktuğum nokta şimdi bida yollayacak bunlar yine aynı şey olursa nolcak ?
Hiç içinizde sendit tecrübesi olan var mı böyle bir durumda ?
Teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

battlefield 2 aldigim donemde londra metrosu mu ne patlami$ti.

haliyle 2-3 hafta gecikti, sordum "ne oldu, gondermiyor musunuz ? adres mi yanli$ ?" diye
ilginc bi tepkileri olmu$tu :

"3 gun daha bekleyelim isterseniz, halen elinize ula$madiysa bir tane daha gondeririz size bedavaya !"

senditten sorun cikmaz ;).
Sosyal ağlarda paylaş

milletin sendit'te yaptığı bariz yüzsüzlük. adamnların iyi niyetini suistimal başka bişi deil.
türkiye de hiçbi firma yapmaz elime geçmedi diye mail alınca aynı malı bir daha yollamayı fln.
sendit yapio. biz de türkler çok zekiyiz ya! hemen sömürüoz.
ilerde sendit türkiye ye gönderim yapmadığı zaman çok ağlıyacaz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

2. kere yollayacaklarda büyük ihtimal. Zaten demişler mailde. Onunda başına bi halt gelirse nolcak.
Olay senin dediğin sömürme olayına döncek. Bi yandanda ben
madur durumdayım. Vermişim parasını elime ulaşmamış.

Acaba 2. kere gönderilen birisi teslim alırken postacıdan mı aldı yoksa kuryeden (herhangi bir kargo şirketi vasıtasıyla) mi teslim aldı?

Sormamın sebebine gelirsek 3. kere göndermek gibi bir durum olmaması. Adamlar diycek "artık özel kargo ile de ulaşmıyorsa bu işte başka bişey var. "
Sosyal ağlarda paylaş

Sendit Dünya'nin en güvenli alışveriş sitelerindendir tartışmasız.Eğer bir sorun varsa mutlaka postadadır,postacıdadır.

Kuzenim aldığı wow'u adam ortaköy'de apartman kapısının önüne bırakıp gitmiş.Ulan tinerci gelse görse paketi kapıp gidecek sokak kapısına paket bırakılır mı hıyar oğlu...

Ayrıca sevgili üyelerimizden Silphatos'ta bazı karışıklar sonucu 2. Fear'ini bedavaya getirmişti :)

Bize daha olmadı,WoW aldığım zaman bayram tatiline denk gelmişti 3.5 hafta beklemiştim falan ...

İyi sitedir sendit.Webcard'ım iptal edildi birşey alamıyorum ama kart çıkacağı gün için para saklamaya bile başladım.Şuan oluşturduğum 200 dolarlık bir dvd seti var sepette.Toptan alacam :)
Sosyal ağlarda paylaş

sendit kadar hassas site yoktur, dedikleri gibi PTT 'de sorun olmuştur, sizin bölgenin PTT merkezine telefon edip veya direk gidip öğren derim.
Ayrıca 2-3ytl'ye Türkiye'ye kargo yolluyorlar, takip numarası olmaması doğal.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:06 tarihinde, sunthewhich tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben senditden kaç tane oyun/film aldım hepside eninde sonunda geldi. Hatta bir ara 3 kez 1 hafta 2 hafta aralıklarla sipariş verdim, hepsi bir anda geldi. Postacının lafı şu: eeheh hepsini biriktirdim öyle getirdim o.o

1 haftadada gelebiliyor 1 aydada, emin olunki ingiltere içi olsa 3-4 gün en fazla sürer, bizim posta araya girince işler karışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

çok övmüşsünüz, iyi güzel eyvallah ama % 100 alice'in harikalar diyarı diye birşey yok eheh benim TBC preorder, release'den 3 gün sonra mail geldi kredi kartından çekemedik diye. ilginç kısmı orderı release'den 1 ay önce vermiştim. öyle ortada kaldım sendit sağolsun, kart da sorunlu değildi, aynı kartla başka siteden almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ah sendit vah sendit... bu adamlardan preorder yapılmaz bunu bilir bunu söylerim. preorder ettiğim oyun çıktı benim status hala preorder. günlerdir attığım maillere cevap vermiyorlar. oyun da temporarily out of stock. madem stoğunda yok, yetiştiremeyeceksin niye satıyorsun böyle şerefsizlik olmaz... yani bir de mail attım otuz defa insan bir cevap verir. [email protected] ama they don't really care.

işin en boktan kısmı oyunu buraya yollayacak başka firma yok, oynayabilmek için bu muameleyi çekmek zorundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...