Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz Kalmayalım Emin Çölaşana Destek Çıkalım

Passanger

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu topici açmaya karar verdik denizle. Bir şekilde Emin Çölaşana destek olmalıyız. Sesimizi duymasalar bile. Safımızı belli ederiz.

http://proje.hurriyet.com.tr/bizeulasin/

Tıklayıp Emin Çölaşan için 2 3 cümle yazıyoruz ve gönderiyoruz.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:16 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama gerçek ismimizi yazsak mı acep?

ben sunları yazdım:

An itibariyle yazarlarınızdan Emin Çölaşan'ın işine son verildiğini öğrendim ve gazetenizi yıllardır alan ben bu kararınızla bu alışkanlığımdan ayrılmam gerektiğini bir kez daha görmüş oldum. Yazdığı muhalif yazılarla bazılarının başını ağrıttığı ortada olan Emin Çölaşan gibi yazarlarımız çok değerlidir. Basına koyduğunuz bu tür sansürler ve bu tarz girişimleriniz haber alma özgürlüğünü sonuna kadar savunan biz gençler ve duyarlı Atatürkçü vatandaşlarımızı yıldırmayacaktır. Kaybeden Emin Çölaşan ya da Türk Halkı olmayacak kaybeden Atatürk ilkelerine bağlı kalarak bizi ülkede olan bitenden haberdar etmekle yükümlü olup bunu yapmayanlar olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

''Emin Çölaşan'ın yazılarına son vererek biz artık gazetecilik yapmak istemiyoruz diyorsunuz sanırım. üzülerek söylüyorum ki yıllardır takip ettiğim gazetenizi de sizi de yarı yolda bırakıyorum. biz tarafsızlığınıza güvendik. biz gündemi açıklayan yazılar yazan yazarlarınızı sevdik ama siz bu ilkelerden vazgeçerek bizi yarı yolda çoktan bırakmışsınız meğer.
Emin Çölaşan gibi bir yazarı kaybettiğiniz için üzülmeli hatta bu kısa süreli çıkarınızın sizi uzun vadede nasıl etkileyeceğini önceden görmelisiniz..''

yazdım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...