Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Arkadaşlar bu topici açmaya karar verdik denizle. Bir şekilde Emin Çölaşana destek olmalıyız. Sesimizi duymasalar bile. Safımızı belli ederiz. http://proje.hurriyet.com.tr/bizeulasin/ Tıklayıp Emin Çölaşan için 2 3 cümle yazıyoruz ve gönderiyoruz. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:16 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet ama gerçek ismimizi yazsak mı acep? ben sunları yazdım: An itibariyle yazarlarınızdan Emin Çölaşan'ın işine son verildiğini öğrendim ve gazetenizi yıllardır alan ben bu kararınızla bu alışkanlığımdan ayrılmam gerektiğini bir kez daha görmüş oldum. Yazdığı muhalif yazılarla bazılarının başını ağrıttığı ortada olan Emin Çölaşan gibi yazarlarımız çok değerlidir. Basına koyduğunuz bu tür sansürler ve bu tarz girişimleriniz haber alma özgürlüğünü sonuna kadar savunan biz gençler ve duyarlı Atatürkçü vatandaşlarımızı yıldırmayacaktır. Kaybeden Emin Çölaşan ya da Türk Halkı olmayacak kaybeden Atatürk ilkelerine bağlı kalarak bizi ülkede olan bitenden haberdar etmekle yükümlü olup bunu yapmayanlar olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 upunuz bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 0212 677 00 00 hürriyet gazetesine telefondanda tepki verebilirsiniz.daha gercekci durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Asdf yarin kesin kapima polis gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 aydın doğan'a mı tepki veriyorsunuz? adam imba lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 :D valla en sağlam desteği verdi bekir coşkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yılmaz özdil'inde bırakması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Posta gibi bir gazete olsunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 renkli gazeteden hayırmı gelirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Siyah beyaz fotokopisini çektirip oku. [spo]Bu berbat espiriden sonra kaçabileceğim max uzaklığa kaçıyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Cumhuriyet'e girsin bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 niye daha evvel girmedi bu arada bilmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Breedan diğer konuda da sordun açıkladık, boşuna spam yapma mesajlarını söyledik işte sebebini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 saçma geldi kusura bakma :) sen sabah akşam aydına söv sora en buyuk gazetesinde yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 E sebebini yazdık, adam olabildiğince büyük kitleye ulaşmaya çalışıyor. Bunu da ancak o gazeteyle yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ''Emin Çölaşan'ın yazılarına son vererek biz artık gazetecilik yapmak istemiyoruz diyorsunuz sanırım. üzülerek söylüyorum ki yıllardır takip ettiğim gazetenizi de sizi de yarı yolda bırakıyorum. biz tarafsızlığınıza güvendik. biz gündemi açıklayan yazılar yazan yazarlarınızı sevdik ama siz bu ilkelerden vazgeçerek bizi yarı yolda çoktan bırakmışsınız meğer. Emin Çölaşan gibi bir yazarı kaybettiğiniz için üzülmeli hatta bu kısa süreli çıkarınızın sizi uzun vadede nasıl etkileyeceğini önceden görmelisiniz..'' yazdım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Breedan Posta'yı da açıkladım mesajımda girip okursan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 zaman da yazsın bak pek fark yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Zaman'da istese de yazamaz zaten, Zaman "konzervatif" kesimin elinde, ellerinde olsalar linç edecekler Çölaşanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 breedan umarım o tirajlara ınanmıyorsun ınanıyorsan safsın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 neye inanıyım aga aydın doğan medyasında yazıp aydına sövenemi inanayım napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 zaman beleşe dağıtılıo lan? ne satması? 5 ay beleşe her gün posta kutumuza geldi.. adamın biri bisikletle apartmanlara dağıtıo burda. eğer satışı dediği bastığı miktar ve çöpe atıldığı miktarsa doğrudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Çamur atmadan BPA raporlarına baksak keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar