Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emin Çölaşan'ın işine son verildi.

tellos

Öne çıkan mesajlar

bir daha editle istersen viktor'cum çünkü beş kere filan okuduğum halde bir anlam veremedim o cümleye.

oldu riglo, hemen gidiyorsun savcılığa şimdi. girişte yardımcı olurlar. bu kanıdı gösterdiğin anda açılır dava..

sanırım.. :p

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:04 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

"Sayın Şener, asıl ben size teşekkür ederim, hem teşekkürünüz, hem de aday olmadığınız için... "
Gülüyor...
"Allahaısmarladık" demek istediğini söylüyor, "Aktif siyasete şimdilik ara verdiğim için, basınla ilişkilerim ister istemez sona erecek... "
Bu sefer ben gülüyorum...
Bizim basın, malum.
Koltuk varsa, ararlar, koltuk yoksa, ne arayan olur, ne de soran.
"Ben aksini düşünüyorum Sayın Bakan" diyorum, "basınla ilişkiniz sona ermiyor, asıl şimdi başlıyor, asıl şimdi konuşmanız gerekiyor."
Küt diye söylüyor...
"Basın kontrol altında... Değil mi?"
Bir gazetecinin, bir Başbakan Yardımcısı'ndan duyabileceği en ağır tespitlerden biri... Maalesef gerçek... Yardım istiyorum...
"1.5 ay sonra vatandaş oy kullanacak. Bazı durumların şimdiden öğrenilmesinde fayda yok mu? Şimdiden anlatmanızda fayda yok mu?"
Biraz susuyor, sonra...
"Aday olmayarak, yeteri kadar konuşmuş oluyorum, sanırım" diyor.
Ve, ekliyor...
"Doğruları söylemek, hayli zor... Bir anda tu kaka olabiliyorsunuz."
Daha ne desin...
İlla desin istiyorum...
Kırmıyor, bir örnek veriyor.
"Mesela" diyor, "İyi ki Galataport meselesi şu anda çıkmadı, yoksa beni sermaye düşmanı ilan edebilirlerdi."

Anlayana sivrisinek saz...
Anlamayana davul zurna az.

Yilmaz Özdil, 11.06.07

Edit: telefon kaydi elimde bulunmadigi icin oyle bi islem yapamam elbet... Eh bundan 5 sene sonra da bu nedenle bastakiler asilinca ama sen de bu tukurduklerini yalican di mi? Oyle yargi kontrol altinda, yok sebepsiz yere asildilar, serefsiz medya kiskirtti, yeargiyi da kontrol ediyolar gibi mizikcilik yapmican ama, soz mu?

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:08 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 5 yil sonra asilmazlarsa/infaz edilmezlerse, insanlarin korktugu kadar kotu bi sey yapmamislar demektir... (laikligin kaldirilmasi, rejim degisikligi vs.) O noktada da zaten, ben de dahil olmak uzere bircogumuzun surda ettigimiz bircok lafi geri almamiz gerekecek.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:22 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunun demokrasi ile ne alakası var hakkaten anlamadım ben.

tamam kızılır, benim adamımı niye çıkardın diye, gönül koyulur da, firma bu. firmalar böyledir yani. basına vurulan darbe falan da değil. basına vurulan darbe devlet sansürüdür, falan filandır.

değişik yani.

tüh denir, üzülünür bunu anlarım. saygıyla karşılarım. yazık adamlar istedikleri gazetede istedikleri adamı okuyamadıkları için üzülüyolar derim. bu empati yapabileceğim bişi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen cuma Cunda'da idim. Kandil münasebeti ile kimi içkili restoranlar kapalı idi. Sanırım sırf bu değişiklikler bile 5 yıl içinde şeriat gelmese bile insanların bu tip durumları içselleştirmeye başlayıp şeriat yolunda yavaş ama emin adımlarla ilerlediklerini gösteriyor.

Emin Çölaşan'ın neden kovulduğu belli, başka neden arayanların görüşlerinin de ne olduğu belli. Ortada tartışmaya değer bir durum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Horace demokrasinin olmazsa olmazlarından biri de basın özgürlüğüdür. Basın bağımsız olmadan, demokrasi başarılı olamaz.

Bu yapılan zaten devlet sansürüdür.. Emin Çölaşan'a iktidar hakkında sert yapma, üstüne gitme diyorlar.. Nedir bu söylermisin bana? Önemli olan benim sevdiğim yazar, senin sevdiğin yazar değil.. Zaman gazetesinden biri herhangi bir iktidara karşı yazsa, yanlışlarını gösterse onu da savunurum..

Artık özgür basın istiyoruz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...