Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hmm .... peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Emin colasan gibi dogrulari yazan cok az kisi kalmisti. Artik onuda sildiler. Yazik baska denebilecek bisey yok. Umarim kendini rahat hissedebilecegi bir gazete bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 değerli ajan sam, çölaşan kime ne ajanlık yapmış? adam biraz sert ve asi olabilir, ama hep elinde belgelerle, inandığı şeyi kendi için savunan bir adam. ayrıca yani o ilk mesajın ve sonraki mesajların sonrasında artık ciğerini iyice anlamış bulunuyorum. Ben demokrasi diyorum sen aydın doğan hükümeti hep yalamıştır vs. demokrasiyle ne alakası var diyosun. Gördüğüm en boş mesajdı, ertuğrul özkök'ün yolunda iyi ilerlemeler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 adam maasimdam baska bir gelirim yok diyor hukumet butun kaynaklariyla adamin yedi sulslesini arastiriyor bir sey bulamiyor ama sam buluyor. paylas su bildiklerini de mit filan rahat etsin artik. ajanlikla nasil gecimini sagliyormus biz de ogrenelim. komik oluyorsunuz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ertuğrul özkök bu yalama düzeninin simgesidir zaten nefret ederim kendisinden heh, ama tabii bu insanları basmakalıba sokma yaklaşımınla bunu tahmin edebileceğini düşünmüyordum. arap lawrence da işte hem sert hem asiydi. :p tabloid belgeleriyle çöldeki bedevileri de ayaklandırırsın, şehirdeki elitistleri de. demokrasinin d'si nedir bildiğini sanmıyorum şu yazdıklarına bakacak olursak, günün can simidi gibi atlanmış demokrasiye ama zaten kendiniz patlatmadınız mı o can simidini üç hafta önce gene burada? bu halka çok görmemiş miydiniz fikir özgürlüğünü ya da demokrasiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bence samin sorunu icinden geceni soyleyememesi dese ki ecevit zamanında salyasını biz cektik simdi de siz cekin (biz kimsek artık), irticai hareketler zamanında flameleniyordu simdi de solcu hareket flamelensin de gorun, biz de ugrasmicaz he sam boyle bi adam dicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kim neyi çekiyor? öldürdüler mi adamı nedir bu yaygara? okumayın hürriyet, hangi gazetede çıkarsa onda okuyun. engel mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 flamelenmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ee başka kim dürüstcene yazıcak artık çok üzüldüm dünkü yazısından sonra böyle bişey olması çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sam bu ne ya, artık kızamıycazdamı bir gazateci yadığı bir yazıdan dolayı işinden oluyorsa bunun gazatecilik ahlakına karşı olması cok normal değilmi? adam alanmı sölemiş yanlış bilgimi vermiş kandırmışmı okuyanları? yoo ortama böle bi durum yok sadece bi yerden bişeyler bulmuş yorumlamış, ve bunun uzerine işinden atılmış. E bu ne be yanı biz kızamıycakmıyız artık kımseye, kızmakdamı yasak tepkidemi gösteremiycez artık. Başka gazete yokmuymuşmuş, mesele bu değil mesele bir gazetenın kendı cıkarlarına uymıyan bir yazı yazdı veya yazıcak veya yazıyor veya davranıyor diye bi gazeteciyi kovması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sorun kendi cıkarlarına uymuyor diye kovması degil, bu cıkarların politik gorus yerine para para para olması. emin colasanın elestirdigi dergide herifin teki cıksa monoteism yalan samana donelim dese taibi ki kovarlar cizgisi belli yani ama biz liberaliz diye gezip hukumet yalamayan yazarı kovmak gotluktur yani [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:28 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 para cıkar deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben ne dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 e ben ne dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cıkar var cıkar var cıkarlarına uymuyor diye kovmasında bir sorun yok, budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cıkarına uymuyor dıye kovulmasında sorun vardır, nasıl sorun yoktur , köşe yazarı tabiki yazısına yorum katıcaktır, eğer bu yorumundan dolayı kavuluyorsa dürüst ve tarafsız gazatecilik yapmıyor demektir o gazete. ha buna alıştık normal geliyo bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kızın hürriyet'e ona lafım yok da bunu hükümetin sansürlemesi diye sunmak nedir? sanki hükümet hürriyet'e baskı yapmış işten atılması için. aynı şeyi beş kere yazıyorum gene okumadan anlamadan hararetle atlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Demokrasiyle, basın özgürlüğüyle ne alakası var anlamadım. Aydın Doğan para kazanmak isteyen bir adam, gazetesinde kimin ne yazacağına karar verebilir. Bunu yapmasa belki az para kazanır ama çok saygı görür. Bunun dışında; Emin Çölaşan hiçbir yerde yazamazsa aylığı 10 dolara bir internet sitesi açar kendisine orada yazar. Siz de bedavaya okursunuz. Sanki yasalar çıkarılıp, adam hapislere atılmış gibi yaklaşmayın olaya. Zaten uzun zamandır Emin Çölaşan da marjinal kategorisinde bir yazar. Kime göre, neye göre? Bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cuce, gazetelerin bir cizgisi vardır, gorusu vardır, efendim mesela yazarın teki agresif yazılar yazıyodur insanlar rahatsız olur tirajın düşer, ya da gazetenin politik cizgisi icinde degerlendirildiginde yanlış bir yazıdır dersin ki boyle boyle yallah. simdi soyle bi mantık kuralım, bir adet aydın doganımız var, bu aydın dogan hukumetleri yalıyor. bi tane de yazarımız var hukumet karsıtı yazılar yazıyor. e bir gazetenin hukumetle icersiinde olmaması gereken bi iliski icinde olan aydın doganda bu hukumete giydiren yazarı kovuyor, neden cunku hukemete yaranmak icin, neden yaranıcak cunku sonra hukumet buna ihale bırakıcak yaptıgı haytalıklara goz yumucak falan. hayrına yalamıyor bu adam heralde [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:43 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ee yanı? bunlar benım kızmam için yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kızmak lazım zaten yemekten sonra tatlısını almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 o zaman aydın doğ.n efendiye ne diyoruz: sus ve yalamaya devam et kimin azından diyoruz -rte nin Emin çölaşan nolcak -zibillak tane gazete var işsiz kalmaz gene okumak isteyen okur yazılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya yıllardır işten çıkarılmayan adam niye şimdi çıkarıldı diye sormuyor kimse de şöyleydi de böyleydi bilmemne. yiyeceksiniz bu lafları bir daha söylüyorum biz demiştik diyeceğiz. böyle kaypaklık olmaz ya yuh. Demokrasiyle ne alakası var söyliyim, bunlar giderek karşıt ne kadar ses varsa susturmaya çalışıyor, bunun aydın doğan oradan da hükümetle direk alakası yoksa ben de bişey bilmiyorum. sam e göre ben zaten demokrasi ne bilmiyormuşum, bana bunu diyen adam bu halka demokrasiyi çok görmediniz mi siz diye ağlıyor aynı anda. özkök ü sevmem diyorsun ama tek sebebi olabilir o da rakip olarak görmen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: kızın hürriyet'e ona lafım yok da bunu hükümetin sansürlemesi diye sunmak nedir? sanki hükümet hürriyet'e baskı yapmış işten atılması için. aynı şeyi beş kere yazıyorum gene okumadan anlamadan hararetle atlıyorsunuz. Bu kadar kolay örtpas ediyorsunuz işte olayı. AKP yardakçılarının yaptığı şeyde budur, yapılan olayları "olur canım ne var ki bunda?" diyerek meşrulaştırmaya çalışırlar. Yaptığın şey AYNI. Ya AKP hükümetinin bu kovulma olayıyla birebir ilişkisi varken "hükümet mi yaptı baskıyı" demek inanılmaz sığlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 lol, ok.. valla siz zaten yediniz laflarınızı sly, beş yıl önceki yazılanlara göre bugün şeriat olması lazımdı. ama yediğinizi kaç yıl sonra kabul edeceksiniz kestirmek güç. 50 yıl belki? işten atılan yazarı fikir özgürlüğüne sansür diye lanse etmeye çalışmayı hangi mantığa oturtuyorsun bir de onu izah et. çölajanı gibi sen de belge buldun sanırım? :p demokrasi akp'ye oy verenlere fazla ama size lazım yani? oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar