fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya valla bilmiyorum.4 th edition ı tanıtan çoğu şeyde bi espri yapma,bi "ne kadar neşeliyiz yaw" havası var gibi.neden bilmem.beceremiyolarda...madem komik takılcaksınız alın oots tan rich abiyi işe.zaten dergilerinden birinde çiziyodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 axedice said: Ahahahaha codexte gördüm bunu çok iyiymiş. Races and Classes indirdim şimdi, 4th ed. için preview yapmışlar. Biraz bakayım bişeyler yazarım. bunu yapan adamlar sonra gidip helm öldü diyo hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ölmedi;öldürüldü muhahahaha... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Valla 11 sayfa yazılanları hiç okuyamıyıcam ama 8-) bilmiyorsanız 4th edition çıktı. Torrent'ini rahatlık'la bulabilirsiniz.Sadece bilgilendiriyim dedim (Yazıldıysa affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben göremedim yaw.daha yok muydu çıkmasına?varsa ö.m. den bi torrent linki alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 veremem çunkü public torrent sitesi degil :S ama Dungeons and Dragons 4th Edition - Races and Classes mış gordugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 eğer onuda çekmek istiyorsan akşam çeker yollarım pm'den şuan dışarı çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Masticore koyduğum resim o kitaptan zaten. Çıkalı biraz oluyor, wizardsın 4th edition için hazırladığı bir ön bakış. Fazla bilgi yok içinde, olanlar da iyi değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 o bende var dandik bişe o ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben bulamadim torrent yahu elinde olan bi pm den yollarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben torrent kullanmıyorum pdf lerde.dc++ da rpgmadhouse hub ını kullanıyorum genelde.hangi rpg hub ına girsen vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Rogue overview gelmiş, genel olarak 4th sistemiyle ilgili baya bişey anlatıyor. http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/dramp/20080222a&authentic=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ilk lvl da fazla hp vermeleri iyi de sonraki lvl larda zar atmıyo muyuz yaw?sabit mi verilen hp? atakları pek sevmedim ama bakalım...sistemin tamamını görmeden yorum yapmanın anlamı yok. sling niye ya? :P bi sürü silah varken neden sling? :P said: Artful Dodger: You gain a bonus to AC equal to your Charisma modifier against opportunity attacks. nea?... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 6 Haziranda cikior core rule booklar. Amazoında on siparişe acilmiş durumdalar: 4th Edition core rule books Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Bekliyoruz bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ayda 12 dolar vererek internet üzerinden oyun oynamamızı sağlayan D&D insider bu mu şimdi? Tabiri caizse çok yeto olmuş. http://gadgets.boingboing.net/gimages/screenshot%20DDI%20Dungeon%20PR.JPG http://gadgets.boingboing.net/2008/02/25/exclusive-gallery-du.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Acıkcası cizim ve grafikler wow dan bozma asagılık seylere benzıyor ama sıstemde daha bı ıyılesme beklıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 valla onun yanında bi de ddo2 çıkar muhtemelen.yeni değişiklikler söylendiği gibi mmorpg tarzında olursa bi taşla üç kuş vurmayı deneyecekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bayağıdır almıyordum.Core set halinde satarlarsa alırım. 3 kitap bir arada süper oluyor. Üstteki cümleyi yazdıktan 2 dk sonra amazon.com'dan kitaplara baktım. BU NEDİR YA BU NEDİR AÇIKLAR MISINIZ. 1996 yılının grafik teknikleri ile üretilmiş gibi. 3rd edition ve 3,5 lar buna basar abi. Bu ne ya çocuk oyuncağı gibi. Öh be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben çekirdeğe 1 ytl vermeye acıyorum buna 12 dolar dağa çıkarsalar vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 White Wolf tan enteresan kampanya said: Each graduate will receive a free copy of the award-winning Exalted Second Edition core book, and in return we ask they send us their old copy of the Dungeons & Dragons Revised Third Edition (3.5) Players Guide. eh pazarlama açısından fena değil ama sondaki dokundurmayı beğenmedim. millet 4 th u görmeden 3.5 kitaplarını elden çıkarır mı bilmem. wotc un böyle bişe yapması lazımdı aslında 3.5 zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 said: We're offering you an opportunity to break out of the Dungeons & Dragons cycle, and graduate to a new kind of fantasy game. We’re confident that once you step up and experience Exalted's world of epic fantasy and larger-than-life heroes, you won't ever want to search another 10 x 10 room again. Why play a rehash of the same old game, when you could be exploring Epic Fantasy Re-Imagined all summer? Tam 4th ed. çıktığı sırada vereceklermiş kitabı. İyi de bu yasal mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yasal. wotc nin yapması lazımdı dedim ama monte cook un anlattığı bi 3.5 hikayesi vardır. bunlar 3. ed. çıkarken parti veriyolar.şirket büyüklerinden ikisi cook a yaklaşıp "müjde,hani senin 3 e giremeyen bazı fikirlerin vardı ya onları yakında kullanıcaz." diyolar.cook "nasıl yaw.kitap çıktı işte" filan diyo.bunlarda "yakında 3.5 ed. çıkarcaz" deyince monte cook "oha ayıptır" deyip wotc la bozuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Hadi gönderelim o zaman kitapları :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 PHB dan bi iki sayfa http://zip.4chan.org/tg/src/1209317278703.jpg http://zip.4chan.org/tg/src/1209317013520.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar