Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: eet dark bencede. kadınlarının hepsine tecavüz edelim çocuklarını suda boğalım. hatta boğduktan sonra sabun yapalım naziler gibin. işkenceyi nasıl yapalım dersin? elektirik vermeyelim bence et kokuyo çok pis. çok mantıklı düşüncelerin var, kitap yazsana sen? Şimdi şöle yapıyoruz,öncelikle sivil polisler aracılığıyla tarikatların içine sızılır,sonra üni okumak için taa ebesinin ..dan gelmiş yoksul gariban çoçuklara yardım ediyoz diye bu çoçuklara ev ayarlanıp, evde her akşam görsel ve yazılı olarak beyinlerini yıkayıp,atatürkü ve cumhuriyeti ezmenin, rejim değişikliği yapmanın yolları, laik aydın kesimi en büyük o.ç. olarak tanıtan ve onları gebertmenin hesaplarını yapan(uğur mumcu),fetullahı mesih ilan eden,hatta gözüne kestirdiklerini yurt dışına intihar bombacısı olarak ihraç eden herifler yakalanıp,önce 1m lik sakallına benzin döküp tutuşturulmak suretiyle farklı şekilller uygulanabilir [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:42 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 wildpervert insan gibi konuşmayı dene biraz bence. yoksa yavaş yavaş kaileye alınmazsın, benden sana tavsiye... saygına ve uslubuna dikkat et biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bugünlerde Türkiye'nin genelinin yanlış kullandığı bir kavram demokrasi. Dolayısıyla bu topic'te de aynı hataların yapılmasına şaşırmıyorum. Demokrasi, çoğunluğun haklarını savunmak değildir. Tüm vatandaşların eşit hakka sahip olması demektir. Dolayısıyla demokrasi sadece seçimlerde karşınıza çıkan ve sonra unutulup giden bir kavram olamaz. Bugün bu ülkenin iktidarı %47 oy ile iktidar olmuşsa, her türlü yönetim hakkına sahip oldu anlamına gelmez. Demokrasiden bahsetmek için %47'nin başa getirdiği iktidarın, %100'un haklarını koruması gerekir. Demokrasi budur. O yüzden lütfen demokrasi teraneleri okurken, "halk bunu seçti" gibi havada bir laf kullanmayın. Çünkü halk çoğunluk değil, bu devletin tüm vatandaşlarıdır. Ve lütfen bu laflarım için beni kemalist, chp'li, ulusalcı gibi kalıplara sokmayın. Zira anlattıklarım kişisel fikirlerim de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Dark_Soul: Geç kaldın biraz, bütün polis teşkilatı cemaatin elinde. Üzerine bir bardak su please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 su nerde ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ılımlı islamcı kesimin gercek yuzunude gormeye basladık boylece.akp ılımlı islamdan seriata gecis sancılarını yasatmaya baslıyor.amerika eski dısıslerı bakanının Türkiye'yi örnek ılımlı islam ülkesi olarak göstermesi,avrupa birliği nin laik azınlık ın hakları korunmalı sözleri gercek srrak diye yüze vuruyor. ortada joker gibi kafa bulandırıcı insan cok.bunlar kötü günler elbet demir yumruk çarpar herkes herkesten haberdar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 haha kafa bulandırıyorum öylemi, bu güzeldi bak. Sizin kafanız çok net ama yanlış kanalı izliyorsunuz...biraz zap yap plzde gerçekleri gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: 1994 yılında Ümraniye'de insanlara "hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ındır" diye fetvalar verip şu şekilde seslenen Tayyip Erdoğan; "...Ben Müslüman'ım" diyenin tekrar yanına gelip bir de "Aynı zamanda laikim" demesi mümkün değil, Niye? Çünkü Müslüman'ın yaratıcısı Allah, kesin hakmiyer sahibidir. "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" koskoca bir yalan. Egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır... kaynak: Musa'nın Çocukları, sf 57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Zap zap yaptığın kanalların hepsi taraf. Gerçekler için medyaya bakamazsın bu ülkede. Yurt dışı raporunda yazmış adam işte. Musa'nın Çocukları kitabının yazarına dava açılmıştı birde :D [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:47 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 biraz takipçi olun diyorum. sadece davayı biliyosunuz dimi, birşey bulunamadığı için dava düştü. ayrıca oraya yazdığım şey, halka açık bir alanda yapılan bir konuşma, daha sonrasında rte, ben tabiatı kastetmiştim diyerek açıklama yapmıştı. akp nin başıan geçtikten sonrada, soğukların etkisiyle söledim diye açıklama yapıyo, herkesten fazla laikçi olup. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:48 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 düşecek tabi işine gelmediği her eleştiriye dava açan zihniyet işte. Hakaret ile eleştirinin ne olduğunu bilmeyen çok ülkede. Dava açılması onaylamadım güzel kardeşim, yazdıklarımı biraz okursan eleştiri kültürünü sevdiğimi görürsün. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:48 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Redeagle mubala yapmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bu degiyi yapanda basanda dağıtanda onlara destek çıkanlarında topunun 7 ceddine ve geleceğine kötü davranılsın istiyorum. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:51 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eet de hangi vatandaşın hakkı çiğnendi? bir de islamla insanların beynini yıkamak iğrençtir, aynen milliyetçilikle ve kemalizmle olduğu gibi. yanlış anlamayın. ben milliyetçiyim, atatürk e de saygı duyuyorum (tc kurulmasa ırak suudi arabistan vs gibin olurduk), ama beyin yıkamak farklı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Arkadaşlar adamların niyeti belli provakasyon. Her düşünceyi savunan marjinal kesimler vardır. Yapılabilecek en büyük yanlış AKP'ye oy veren insanların yada inanların tamamını bu sınıfa sokmak. Kendi adıma AKP'ye oy verdim. Elim titreye titreye acaba yanlış yapıyormuyum diye düşünerek. Zaman gösterecek doğru mu yanlış mı yaptık diye. Kaygılarımı ve niye oy verdiğimi vaktim olursa bir topic açarak yazacağım. AKP'ye oy verdiğimi söyledim zaten görüş olarak yerim aşağı yukarı belli. Ama kendi adıma ASLA ve ASLA Cumhuriyet'ten Atatürk'ten ve Laiklikten vazgeçmeye niyetim yok. Gerçek müslümanların demokrasiyle problemi yoktur zaten. (bkz. İlk halifelerin seçimi). Atatürk hepimiz gibi bir insan hatası olmuştur ama bu ülke için yaptığı şeyler asla tartışılmaz. Açıkcası bizler gibi vasat günümüz insanının o zor şartlarda yapılanları eleştirebileceğimizi düşünmüyorum. (Atatürk'ü görmüş ve konuşmuş bir insan olan dedemden dinlediklerim yeter bana). Ve Laiklik olmazsa olmazdır. Mesela kendi adıma günün birinde hristiyan(v.b.) bir lider tarafından yönetilirsem o şahsın inançlarını beni yönetme biçimine karıştırmasını asla istemem. (Ki AKP'nin sınırı geçip inançları doğrultusunda ülkeyi yönetmesini de adil bulmam.) Sonuçta böyle ne olduğu belli olmayan marjinal, dengesiz insanları takmamamız lazım bence. Emin olun kendi etrafıma bakarak söylüyorum AKP'ye MHP'ye oy veren bir sürü arkadaşım var ama hiç birinin yukardaki derginin düünceleri paylaşmayı yanından bile geçmediğini biliyorum. Hatta bu insanları dikkate almamak en büyük cevaptır onlara. Varya bir sözümüz it ürür kervan yürür. Bırakın havlasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 > Jadelith işte bu forumda takdir ettiğim bi insan çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 joker sen daha iki sene önce insan içine bile çıkamıyordun,bugün gelmiş devlet kurtarıyorsun ne ara inceledin tüm bunları pls :)) wow oynarkenmi inceledin penguendeki olay ile bu islamcı dergideki farkları? hayattan hiç zevk almayanınız varmı? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:55 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 işte beni kötü yapanda, zaman göstericek kısmı. artık zaman kalmadı, ve bundan yıllar sonra insanlar of yanlış yapmışız derse çok geç kalınmış olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya lütfen beni taktir etme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 insan içine bile çıkmamak ne alaka, insanlar çok boş konuşuyor diyorum... aynı senin gibi :) sıkılıyorum insanların bu saçma sapan hayatlarından... 2 sene sonra ne değişti söyleyeyimmi? artık insanlara abilik etmeye karar verdim :) not: hadi bak abilik lafım üstünden bi iki espiri malzemesi çıakrttım size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tmm yurumeyı ogrenmeden merdıvenden cıkmaya kasma o zaman abisi git insan arasında gez,iki sohbet et gelistir kendini bi iki sene sonra bu topikte bulusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 iki kitap okuyun pls ya önce martı yı okuyunda hayata dair varlığınızla bütünleşin, sonra bir küçük prens patlat arkasından. zamanla siyasi kitaplara da girersiniz. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:59 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eet güzel kitaptır ikisi de. küçük prensi baya unuttum ama martıyı az çok hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Allah (c.c.) hepinizi carpicak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Apacheciğim anlatamadım derdimi galba, insanlar benim seviyeme yakın bile olmadığı için sıkıyorlar bayıyorlar beni. ve aynı senin gibi anlamıyorlar söylediklerimi... 781232189 kere aynı şeyleri yazdırıyorlar bana... bak birazdan gene yazarsın çık dolaş insan arasına karış diye... bu böyle sürüp gidicek anlaşılan... ben en iyisi o 2005'ten kalma topiğimi uplıyım... hala bayıyor insanlar, boş boş konuşuyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar