Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet laikliği ve kemalizmi sandığa gömdü

Apache

Öne çıkan mesajlar

Elestiri baska hayvanlik baska. Adamlar kursunlanan vatandasa bile iyi oldu gebersin ibne diyor sen hala neyi savunuyorsun.

Ya Cikintilik yapinca farkli oldugunu dusundurup karizmatik durdugunu saniyorsun, yada adalet, insanlik kavrami hakkinda kafan karismis, ciddi ciddi Penguenle bunlari ayni kefeye koyuyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

dark soul'unkide bi görüş mesela benzerini şuanda iranda görmekteyiz, gayet başarılı olacağını düşündüğüm bi sistem... ama bu sistemi getirirseniz Atatürkçülükten çıkarsınız, Demokrasi getirdi Atatürk unutmayın... Halk ne derse o.

ben çok beğenmem açıkçası demokrasiyi..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu sokaktaki başı açık adam da akp ye verdi, fakir de, zengin de. %47 oy aldılar sonucunda. ben ateistim ama akp ye verdim mesela.

biliyorum herkese kulp bulma ve bahane yazma konusunda baya başarılısınız, ama ben yinede yazayım dedim :P ee seçimi büyük bir hezimetle kaybedince bir kulp bulmak gerekli tabii.

ha bide şeriat isteyenler saadete verir, niye akp ye versin. adam çıkıp atatürkün kurduğu türk cumhuriyetine bişi yapmıcam valla billa diyo, sence şeriat isteyenler bunu duyup oy mu vericek akp ye?

ya da türiyedeki şeriatçıların gizli bir network u mü var, rte çıkıp gizlice "ya bana oy verin yalan söylüyorum vallah billah" mı diyor bu gizli networkte? tabii ülkenin %47si biliyor bu networku ama geriye kalanların hiçbiri bilmiyor. baya başarılılar gizlilik konusunda helal.

... veya insanlar mutlu olduğundan dolayı oy verdiler akp ye. dediğim gibi uydurulan bahane çok, ama gerçek ortada :)
Sosyal ağlarda paylaş

topici kaybediyoruz farkındaysanız. burda yapılan hakaretler konulup bir kaç kelam edilecekken, konuyu penguene çekip daha sonrada fikrim diyip, daha sonra şu konuşmalara kadar getirdiğin için saol joker, ha sen yazmasan zaten birileri yazıcaktı belli. gidin gezin falan ya, saat 4 e geliyo zararlı ışınlar geçti, hoyde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...