wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 seviyesel farklılıklar var, tartışma ondan farklı frekanslarda gidiyo, bu kadar yeter sanırım bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Elestiri baska hayvanlik baska. Adamlar kursunlanan vatandasa bile iyi oldu gebersin ibne diyor sen hala neyi savunuyorsun. Ya Cikintilik yapinca farkli oldugunu dusundurup karizmatik durdugunu saniyorsun, yada adalet, insanlik kavrami hakkinda kafan karismis, ciddi ciddi Penguenle bunlari ayni kefeye koyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Biri teröristleri mi savunuyor, biz buna demokrasi diyoruz.. Mizah, eleştiri kültürü hakkında bilgi sahibi olun biraz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bence biri çuvaldızsa diğeri iğnedir... biraz daha muhabbet edersem işten kovulcam :P 2 topic birden idare ediom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 madem düşünce farklılığı diyosun buraya gelip "ahah komiksiniz" deme hakkın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Faşist olcanfaşist en güzeli toplucan bunları gebertmeden önce diyecen,ulan ...nin oğlu o küfrettiğin Atatürk olmasa sen bügün bu topraklarda böle yobazlık yapabilcek miydin,sonra işkenceyle canlı yayınlanarak gebertecen alayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 dark soul'unkide bi görüş mesela benzerini şuanda iranda görmekteyiz, gayet başarılı olacağını düşündüğüm bi sistem... ama bu sistemi getirirseniz Atatürkçülükten çıkarsınız, Demokrasi getirdi Atatürk unutmayın... Halk ne derse o. ben çok beğenmem açıkçası demokrasiyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 monarşiye çevirelim beenmediysen heuhe joker yas kac falan bılmıyorumda,sozlerın cok dengesiz.dota ceviriyor gibi konusuyorsun fecii basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çok basit bakıyosun. demokrasi ile birlikte bu ülkenin ilkeleri var. onların dışına çıkıp halk istedi demek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yaş 13 bab. plx k3sm3 ben1... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Lan şu halk nederse o lafının üstünden Akp çok iyi geçiniyor, halkın %40 bilmemkaçı bunları seçti diye ne isterlerse yapabileceklerini zannediyolar,götlerinde çok fena patlıcak ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @knoxville merak ettim neyin dışına çıkmış demokrasiyle halk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eet dark bencede. kadınlarının hepsine tecavüz edelim çocuklarını suda boğalım. hatta boğduktan sonra sabun yapalım naziler gibin. işkenceyi nasıl yapalım dersin? elektirik vermeyelim bence et kokuyo çok pis. çok mantıklı düşüncelerin var, kitap yazsana sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 gerek yok hitlerin kavgam kitabı var yazılmışı. akp şu anda islam faşizmi yapıyor açıkca din üzerinden siyaset yapıyor bence tayyip-ABDullah bide kenkleri arınç kitap yazsınlar on aşamada nasıl ılımlı islamcı olunur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Apache akp'nin %30-35 ini geçmez dini kesimden gelen oy sayısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Zaten % 47 almadılar mı? Dincilerden gelen % 30-35 oy, bu partinin laikliği savunan değil dinciliği savunan bir parti olduğunu gösterir. (% 30- 35 için dinciler ve beyni yıkanan vatandaşlar desek daha doğru olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eger demokrasi yoluyla demokrasi harici bir rejim`i getirecek (mesala hilafet ve seriat) kadar kuvvetli isen cozum artik demokraside bulunmaz. kimin kimine borusu oterse o hakli olur, geri kalan telef olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sonuçta bi chp kadarda fazladan oy'u var akp'nin dikkat çekmek istediğim kısmı oydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bence şeriat ve demokrasi insanın kendisine yakışan kreaosyonu yapmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 beyni yıkanan değil, karnı doyan, evine kömür alan, evine iki gram yiyecek bişi alıp minnetini ödemek için oy veren, bu ülkenin sosyal haklarından yaralanamayıp, hiç bir hizmetini blie göremeyen vatandaşlarımız desen daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 son zamanlarda chp nin gelmediği belkide iyi oldu diye düşünüyorum, bu kadar berbat bir durumdaki ekonomi chp nin elinde patlasaydı ondan sonra rte allah olurdu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yahu sokaktaki başı açık adam da akp ye verdi, fakir de, zengin de. %47 oy aldılar sonucunda. ben ateistim ama akp ye verdim mesela. biliyorum herkese kulp bulma ve bahane yazma konusunda baya başarılısınız, ama ben yinede yazayım dedim :P ee seçimi büyük bir hezimetle kaybedince bir kulp bulmak gerekli tabii. ha bide şeriat isteyenler saadete verir, niye akp ye versin. adam çıkıp atatürkün kurduğu türk cumhuriyetine bişi yapmıcam valla billa diyo, sence şeriat isteyenler bunu duyup oy mu vericek akp ye? ya da türiyedeki şeriatçıların gizli bir network u mü var, rte çıkıp gizlice "ya bana oy verin yalan söylüyorum vallah billah" mı diyor bu gizli networkte? tabii ülkenin %47si biliyor bu networku ama geriye kalanların hiçbiri bilmiyor. baya başarılılar gizlilik konusunda helal. ... veya insanlar mutlu olduğundan dolayı oy verdiler akp ye. dediğim gibi uydurulan bahane çok, ama gerçek ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sg-1'e katılıyorum beyni yıkanan kısım var akp'de. ama yüksek alan hemen her partide beyin yıkaması mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Jadelith +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 topici kaybediyoruz farkındaysanız. burda yapılan hakaretler konulup bir kaç kelam edilecekken, konuyu penguene çekip daha sonrada fikrim diyip, daha sonra şu konuşmalara kadar getirdiğin için saol joker, ha sen yazmasan zaten birileri yazıcaktı belli. gidin gezin falan ya, saat 4 e geliyo zararlı ışınlar geçti, hoyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar