Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 @solonor. ha haaa evet öyle ok.. futboldan cok anlıyosn heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gazetede Fenerin de Başiktaş'ın da maçı için d-smart yazmışlar. Fenerinkini açık kanal veriyomuş, Beşiktaş'ın maçını veren var mı? edik: iç saha maçlarını dmart almış, sopcast kasacaz anlaşılan. :S [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:07 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 http://www.footballonsat.com/TV/sop-1.php ben bu siteden izliyordum ama beşiktaş ve fenerin maçı yok. başka yer yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 zürihteki maçı da sadece dsmart verdi. nasıl ihale ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ya şöyle trt yayın haklarını belçika televizyonundan alınca böyle oldu. madem trt verecek star'da da yayınlayalım dedi adamlar. trt izlenmesin diye. beşiktaş'ın maçını ise almadı kimse. beşiktaşıma başarılar. muhtemelen bol gollü bi galibiyetle tur atlayan taraf olmayı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 fark sadece çok gol atarız !!! [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:54 tarihinde, PZero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 SOP'ta bulun şu maçı hadi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 abi nası aricaz yani nasi buluyoruz ben aramaya hazirim amme hizmeti ehe ama yol göstermeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 SF 2 TSR 2 kanallarında yayınlanıcak gözüküyo ama türk kanalı bjk tv falan yok yayın kısmında. bu kanalları nası buluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Channel - 30624 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sop address not valid diyo? ve listede de 30624 nolu kanal yok. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:09 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 o channelı nası aratıyoruz blaq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bLaq ortaya mok attı hacım bi cevap ona göre gidelim plx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ahaha abi şu an amele bi yayın var böle antreman fln gösterio.. adamların televizyonu yani dsmart diil galiba.. bende 1 dkda 10 saniye fln izleyebiliorum anlamadım :) çayır çimen ormanda koşuolar öle.. maç başlayınca sorun çıkmassa anlatıcaktım.. sopcast içinde adress e gelin bunu yazın "Channel - 30624" bulması lasım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sop address not valid diyo cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kahvede var televizyon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 şurdan deneyin o zmn isviçreli bıyıklı bi amcam inönüde konuşuo şu an.. ama ses yok. stüdyoda murat yakın fln war.. http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm tıklayarak git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Aynen yapıştırdım "not valid". Zaten listede olan bi kanalı aynı şekide yapıştırıcna da not valid diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 buffer 40 seviyesinde benim sizin ne durumda? 50 oldu [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:17 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 linke tıklayıp linkten tıklayarak gidin hakikaten açılıyor o zaman. görüntü gelmedi halen bende ama bağlandı yani gelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 50-49 arasında 1dkdır açılmıyacak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Eyw. d-smartın yayınını bulsak daha güzel olur tabi. Neyse öğrenicez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 açılmıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ben daha maç izleme şerefine erişemedim sopcastten hiç hehe ama şu an arada bir görüntü gelio. santrada kitlendi mesela.. bilmiyorum nolcak. limitlemeyin uploadları.. %38 %39 ciwarlarında dolanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar