tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 fenerliler bjknin gol yemesine niye sevindi anlamadım. beşiktaş fenerden daha avantajlı bir skor elde etti. galiba sigma yı istanbulda 1-0 yenip orda 7 tane yediklerini unutmuşlar [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 00:44 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 tiki cemo hiçbişeyden anlamıomsn abi sen ne bu sfsd [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 01:17 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 BJK 1-0 yendseydi bile bana göre Fenerin 1-0 iç saha galibiyetinden avantajlı olmazdı. UEHuhe ama garip geliyo size tabi. Çünkü Fener deplasmana gidip 2-1 yenilse bile tur atlardı, BJK 2-1 yenildiğinde elenirdi. iki skorlar da aynı dikkat ederseniz. 1-0 2-1 gario sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 milletin anasi ne bicim sektorlerde calisiyor be, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 gökhan zan sakatlandı uzatmalarda o yüzden uzadı 8 dakka. oyunu sogutmak için her haltı yaptı beşiktaş ama yine de son dakikada gol yemekten kurtulamadı. böyle aptal hatalar yapılmamalı önemli maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Fistan, o nasıl yorum be abi?! Tam kahvehane yorumu olmuş. Şöyle sorayım ben sana o zaman, BJK'nin kendi evinde Zürih'e 2-1 yenilmesi mi daha büyük olasılıktır, Fener'in Anderlecht'e deplasmanda 2-1 yenilmesi mi? İddaa açıklandığında oranları görürüz. Düz mantıkla yorum yapıyorsunuz. Bence BJK turu geçmiştir, evinde bulacağı erken bir golle farka bile gider. İsviçre'de bu kadar zorlanan Zürih İstanbul'da BJK'ya gol atamaz. Fener'in işi zor, orada da en az 1 gol atmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ikisinin de işi zor. fenerin daha zor. ikinci yarıda verilmeyen bir golu var adamların yanlıs gormediysem. anderlect fenere rakip oldu ama zurich bjkye rakip olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 MAÇ ANDERLECHTİN HAKKIYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hahahaaha anderlecth ne yaptıda hak etti maçı allah aşkına? ilk yarı 2 top yapamadılar. çünkü fener saldırdı. ikinci yarıda taktik olarak geri çekildik skoru korudur. tek pozisyonları yok alalhını seversen nasıl bir tafalı yorumdur bu yuh. iddaa da par akaybettin herhalde hahahaha acı var mı acı :D:D:D muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 zurich le anderlecht bir değil (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ikinci yarı serdar'ın kurtarıslarını ben rüyamda mı gördüm yahu nasıl atakları yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya ikisi de kalır şampiyonlar ligine. fener transfer yapmazsa puan alamaz yalnız öyle bir durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 insallah ş.ligine kalsınlar da az cok puan gelir yine turkiyeye. bir de eşşek yüküyle para kaldıracaklar gruplara kaldıkları için, tüm maçları kaybetseler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @zydar abicim şaka mısın hangi topice yazdığıma bak yazış tarzıma bak ciddi gibi duruyor mu sence? iddaa fln oynamadım merak etme sen bi sinirlerini gözden geçirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 abi ben senin yazılarını mı tkaip edicem ki nereye nasıl yazdığını nerden bulayım. o değilde belçika ve isviçre ile yarışıyoruz puanlamada puan almamız şart onlardan. eğer onların üstünde yer almak istiyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 birincisi zürih ve anderlecht takımları arasında oldukça fark var. beşiktaş inönü'de bunları yok eder, turu geçer. fenerbahçe'nin belçika'da işi zor gözüküyor ama zannetmiyorum bir kaza olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Beşiktaş gruplara rahatlıkla kalacaktır. Ancak beşiktaş gol yiyince sevinen arkadaşlara selam söylüyorum onlar gereken mesajı almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Valla avrupa kupalarında herkes ilerlesin ülke puanı gelsin.Ben zevk veren futbol izlemek istiyorum skor ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Beşiktaşlılar, ülen başınız kel mi, ben de olmasam avrupa maçınızın topiğini ortaya sürecek adam yok yav. Ayıp size. Bu arada, FB maçı Star'da, hadi onu izleriz de, BJK maçı yine D-Smart'ta mı, yoksa onu veren açık kanal da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Biz fenermiyiz avrupa maçı önemli olsun. Hersene bi başarı hersene bi başarı kardeşim gerek yok topiğe konyaspor maçı gibi bi maç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yeneriz yav rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bobonun bacağında biyerde ödem çıkmış.oynayıp oynamaması yarın yani maç günü belli olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 basit bu takım aslında nesi eşit onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 cidden yaa bizimkiler ne zaman bassalar topları aldılar ayaklarıncan rahat yenmesi lazım besiktasimizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: bLackcha0s, 28 Ağustos 2007, Salı - 11:31 tarihinde demis ki: Biz fenermiyiz avrupa maçı önemli olsun. Hersene bi başarı hersene bi başarı kardeşim gerek yok topiğe konyaspor maçı gibi bi maç işte hangi başarı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar