Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 valla geldimi kaçırmıyo adam ama kıçınıda kaldırmıyo.ille ayağının önüne gelicek.ya gele gele anderlecht geldi daha ilk maçtan korkuyom ben =(
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hadi bakalım büyük gün geldi.... maraton üst'e gelen pati var mı?
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 BaaL in mesajinida subat gibi acilacak topicte kullanmak uzere kopyaladim.. Buyuk ihtimalle subatta sovmeye baslarsiniz allah belasini versin kicini kaldiramiyor diye.. Iddia ediyorum Hakan Sukur su yasinda Kezman dan daha cok is yapiyor.. Teknik ayni bitiricilik ayni Hakan 36 yasinda Kezmanin 2 kati kosuyor ayni mevkide..
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ben bu arada tahminde bulunmamisim.. Gollu beraberlik diyorum.. Ilk golu rakip bulursa fb cok zorlanir..
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya iyide kezmanı tek forvet oynatıyor zico. zaten orta saha boktan. adama top gelmiyor ki, napsın daha.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Tek forvet oynayamayacak adamsa niye tutuyor o zaman ? Niye oynatıyor hayır gelmeyecekse.Yerine orada oynayabilecek adamlar varken.Ayrıca Fener'in orta sahası gayet iyi neresi kötü ki abi.Gerçi kan kaybetti orta sahadan ama Kezman yine yeterince topla buluşabiliyor.Tüm maçları izlemiyorum Fener'in ama Süper Kupa'da yeterince sevişti topla Kezman. Buna göre ya Kezman balta ya da Zico balta.Yani bir baltalık var durumun içinde. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:34 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 çanagı olan vt4 den izleyebilir maçı http://www.vt4.be/tvgids.php#top
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dişime o kadar tel taktırdım bak fenerime uğurlu gelir inşallah =( sarı lacivert taktırcaktım vazgeçtim =p
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dinleyebileceğimiz radyo var mı ?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 fener gerçekten yükleniyor mu yoksa antu.com dan dinliyoruz diye mi böyle :p
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 9' Anderlecht çok tehlikeli geldi kalemize. Tchite ceza sahamızın sağ kanadından girdi. Vuruşunu yaptı top dışarı çıktı. 8' Kullanılan kornerde Carlos topa istediği gibi vuramadı. Dönen topta Deniz ayağındaki topu kaybetti. 7' Tümer'in sert vuruşu kalecinin parmaklarından dışarı çıktı. Temsilcimiz önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Korner kullanacağız. 6' Aurelio soldan pasını verdi. Kezman ceza sahası içerisinde sağ kanada pas atmak istedi. Onun pasında araya Anderlecht savunması girdi. Dönen topta gelişen atakta Deivid'in kafası dışarı çıktı. 5' Aureli'nun güzel pasında ceza sahası içerisinde buluşan Kezman istediği gibi dönemeyince F.Bahçe önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 4' Ahmet Hassan ceza sahamızın sol tarafından yaptığı vuruş farklı şekilde dışarı çıktı. 3' Deschacht kendi sahasından serbest vuruş kullandı. Araya giren Deniz topu uzaklaştırdı. 2' Aurelio'nun vuruşuna İngiliz hakem faul dedi. Tchite vurmaya hazırlanırken Edu topu taca attı. 1' Maça F.Bahçemiz'in vuruşuyla başlandı.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 fener gayet iyi oynuyor ama gol yollarında sıkıntı var %100 lük diyebilceğimiz pozisyon yok
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 GOOOL sesleri ovalara yayılıııır
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya ya ya şa şa şa Fener Fener çok yaşa...
Öne çıkan mesajlar