Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe SK - RSC Anderlecht

Fistan

Öne çıkan mesajlar

BaaL in mesajinida subat gibi acilacak topicte kullanmak uzere kopyaladim..

Buyuk ihtimalle subatta sovmeye baslarsiniz allah belasini versin kicini kaldiramiyor diye..

Iddia ediyorum Hakan Sukur su yasinda Kezman dan daha cok is yapiyor.. Teknik ayni bitiricilik ayni Hakan 36 yasinda Kezmanin 2 kati kosuyor ayni mevkide..
Sosyal ağlarda paylaş

Tek forvet oynayamayacak adamsa niye tutuyor o zaman ? Niye oynatıyor hayır gelmeyecekse.Yerine orada oynayabilecek adamlar varken.Ayrıca Fener'in orta sahası gayet iyi neresi kötü ki abi.Gerçi kan kaybetti orta sahadan ama Kezman yine yeterince topla buluşabiliyor.Tüm maçları izlemiyorum Fener'in ama Süper Kupa'da yeterince sevişti topla Kezman.

Buna göre ya Kezman balta ya da Zico balta.Yani bir baltalık var durumun içinde.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:34 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

9' Anderlecht çok tehlikeli geldi kalemize. Tchite ceza sahamızın sağ kanadından girdi. Vuruşunu yaptı top dışarı çıktı.
8' Kullanılan kornerde Carlos topa istediği gibi vuramadı. Dönen topta Deniz ayağındaki topu kaybetti.
7' Tümer'in sert vuruşu kalecinin parmaklarından dışarı çıktı. Temsilcimiz önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Korner kullanacağız.
6' Aurelio soldan pasını verdi. Kezman ceza sahası içerisinde sağ kanada pas atmak istedi. Onun pasında araya Anderlecht savunması girdi. Dönen topta gelişen atakta Deivid'in kafası dışarı çıktı.
5' Aureli'nun güzel pasında ceza sahası içerisinde buluşan Kezman istediği gibi dönemeyince F.Bahçe önemli bir pozisyondan yararlanamadı.
4' Ahmet Hassan ceza sahamızın sol tarafından yaptığı vuruş farklı şekilde dışarı çıktı.
3' Deschacht kendi sahasından serbest vuruş kullandı. Araya giren Deniz topu uzaklaştırdı.
2' Aurelio'nun vuruşuna İngiliz hakem faul dedi. Tchite vurmaya hazırlanırken Edu topu taca attı.
1' Maça F.Bahçemiz'in vuruşuyla başlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...