Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 valla geldimi kaçırmıyo adam ama kıçınıda kaldırmıyo.ille ayağının önüne gelicek.ya gele gele anderlecht geldi daha ilk maçtan korkuyom ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hadi bakalım büyük gün geldi.... maraton üst'e gelen pati var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben belki gelicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 BaaL in mesajinida subat gibi acilacak topicte kullanmak uzere kopyaladim.. Buyuk ihtimalle subatta sovmeye baslarsiniz allah belasini versin kicini kaldiramiyor diye.. Iddia ediyorum Hakan Sukur su yasinda Kezman dan daha cok is yapiyor.. Teknik ayni bitiricilik ayni Hakan 36 yasinda Kezmanin 2 kati kosuyor ayni mevkide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 eheh tabi :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ben bu arada tahminde bulunmamisim.. Gollu beraberlik diyorum.. Ilk golu rakip bulursa fb cok zorlanir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya iyide kezmanı tek forvet oynatıyor zico. zaten orta saha boktan. adama top gelmiyor ki, napsın daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 tek farkla yencek fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Tek forvet oynayamayacak adamsa niye tutuyor o zaman ? Niye oynatıyor hayır gelmeyecekse.Yerine orada oynayabilecek adamlar varken.Ayrıca Fener'in orta sahası gayet iyi neresi kötü ki abi.Gerçi kan kaybetti orta sahadan ama Kezman yine yeterince topla buluşabiliyor.Tüm maçları izlemiyorum Fener'in ama Süper Kupa'da yeterince sevişti topla Kezman. Buna göre ya Kezman balta ya da Zico balta.Yani bir baltalık var durumun içinde. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:34 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 inşallah yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 çanagı olan vt4 den izleyebilir maçı http://www.vt4.be/tvgids.php#top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dişime o kadar tel taktırdım bak fenerime uğurlu gelir inşallah =( sarı lacivert taktırcaktım vazgeçtim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 turkuaz yap açar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dinleyebileceğimiz radyo var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 trt radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 FBTV den de dinleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 antu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 antu.com dan dinliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 fener gerçekten yükleniyor mu yoksa antu.com dan dinliyoruz diye mi böyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 9' Anderlecht çok tehlikeli geldi kalemize. Tchite ceza sahamızın sağ kanadından girdi. Vuruşunu yaptı top dışarı çıktı. 8' Kullanılan kornerde Carlos topa istediği gibi vuramadı. Dönen topta Deniz ayağındaki topu kaybetti. 7' Tümer'in sert vuruşu kalecinin parmaklarından dışarı çıktı. Temsilcimiz önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Korner kullanacağız. 6' Aurelio soldan pasını verdi. Kezman ceza sahası içerisinde sağ kanada pas atmak istedi. Onun pasında araya Anderlecht savunması girdi. Dönen topta gelişen atakta Deivid'in kafası dışarı çıktı. 5' Aureli'nun güzel pasında ceza sahası içerisinde buluşan Kezman istediği gibi dönemeyince F.Bahçe önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 4' Ahmet Hassan ceza sahamızın sol tarafından yaptığı vuruş farklı şekilde dışarı çıktı. 3' Deschacht kendi sahasından serbest vuruş kullandı. Araya giren Deniz topu uzaklaştırdı. 2' Aurelio'nun vuruşuna İngiliz hakem faul dedi. Tchite vurmaya hazırlanırken Edu topu taca attı. 1' Maça F.Bahçemiz'in vuruşuyla başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 fener gayet iyi oynuyor ama gol yollarında sıkıntı var %100 lük diyebilceğimiz pozisyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 GOl ALEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 GOOOOOOOOLL alex attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 GOOOL sesleri ovalara yayılıııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya ya ya şa şa şa Fener Fener çok yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar